vrijdag 29 december 2023

Zwaar gecensureerde Pfizer-documenten tonen aan dat COVID-“vaccinatie” begonnen is met een vijfjarige massale ontvolkingsagenda die in 2025 voltooid zal zijn

 december 29, 2023   5678   12  

 

Een opzienbarende voorspelling over wat er binnenkort in de wereld zal gebeuren in de vorm van genocide wordt ondersteund door de beruchte Pfizer-documenten, die het vijfjarenplan schetsen dat begint in 2020 om de wereld massaal te ontvolken tegen het jaar 2025, schrijft Ethan Huff.

In de vertrouwelijke documenten die Pfizer heeft ingediend bij de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), wordt de voorspelling van Deagel, een wereldwijd inlichtingen- en adviesbureau, genoemd. Het wijst naar 2025 als het jaar waarin massale genocide door “vaccinatie” tegen COVID-19 duidelijk wordt.

Het bedrijf Deagel, een kleine tak van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst, is enigszins geheimzinnig omdat het achter de schermen werkt om gegevens en andere inlichtingen te verzamelen voor besluitvorming op hoog niveau in het hele militair-industriële complex.

Deagel werkt met namen als de National Security Agency (NSA), de Verenigde Naties (VN) en de Wereldbank. Het heeft ook bijgedragen aan het Stratfor-rapport over Noord-Korea.

Hierdoor lijkt Deagel een legitieme speler te zijn in de inlichtingengemeenschap. Het lijkt met andere woorden onwaarschijnlijk dat Deagel een bron van desinformatie is die ongefundeerde angst verspreidt.

“Dit betekent dat zijn bevolkingsvoorspellingen voor 2025, evenals zijn voorspellingen van de industriële productie per land, niet louter fantasie zijn, maar gebaseerd zijn op strategische aannames die gedeeld en goed begrepen worden door andere spelers in de inlichtingengemeenschap,” meldt The Exposé.

Hoe is de wereld hier gekomen?

Ergens in 2020 verwijderde Deagel de voorspelling voor 2025 van zijn website. De Wayback Machine en Internet Archive laten het echter nog steeds zien.

Je zult in het gearchiveerde rapport zien dat Deagel verwacht dat de bevolking van het Verenigd Koninkrijk (VK) in 2025 met 77,1 procent zal afnemen. Dat zijn veel mensen die naar verwachting zullen sterven in slechts twee korte jaren. Voor de Verenigde Staten verwacht Deagel een bevolkingsdaling van 68,5 procent in 2025.

 

In Duitsland zal de bevolking tegen het einde van 2025 naar verwachting met 65,1 procent zijn afgenomen en in Australië wordt tegen het jaar 2025 een bevolkingsafname van 34,6 procent verwacht. Er is een complete lijst van alle bevolkingsdalingen die voorspeld worden voor 2025 over de hele wereld.

“Helaas suggereren de vertrouwelijke Pfizer-documenten in combinatie met de duizelingwekkende sterfte onder kinderen dat Deagel’s ontvolkingscijfers niet slechts een schatting waren, maar een doel”, meldt The Exposé.

Dit is meer dan waarschijnlijk één van de redenen waarom de FDA, die opereerde namens Pfizer tegen de belangen in van de Amerikaanse belastingbetalers die het bestaan van de FDA financierden, een plan smeedde om het vrijgeven van de Pfizer-documenten 75 jaar lang uit te stellen – omdat tegen die tijd niemand die op dat moment nog in leven was zich COVID nog zou herinneren, laat staan de genocide die in 2025 zou volgen.

De Pfizer-documenten worden sindsdien met vertraging vrijgegeven dankzij een bevel uit januari 2022 van de federale rechter Mark Pittman, die de FDA op dat moment beval om 55.000 pagina’s van de documenten per maand vrij te geven.

Vanaf nu zijn alle documenten beschikbaar op de PHMPT website.

“Ik kan me alleen maar afvragen waarom we tolereren dat onze politieke systemen worden gekaapt en gestuurd door degenen met de meeste rijkdom”, schreef een bezorgde commentator over hoe de wereld op dit punt in de tijd is beland.

“Het is zo duidelijk waar dit vandaan komt, zowel van de verwarde en psychotisch neurotische geesten als van de organisatie die het allemaal mogelijk heeft gemaakt. Maar niet alleen die waanzin is schuldig. Het is ieder van ons. Ieder van ons die zo’n systeem van absolute wanorde ziet en zijn leven aanpast aan het systeem van ‘orde’.”

 

De COVID ontvolkingsagenda is nu in volle gang.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/zwaar-gecensureerde-pfizer-documenten-tonen-aan-dat-covid-vaccinatie-begonnen-is-met-een-vijfjarige-massale-ontvolkingsagenda-die-in-2025-voltooid-zal-zijn/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...