zondag 14 januari 2024

Als deze beerput eindelijk wordt geopend stort het kaartenhuis in elkaar

doofpot Demmink open, kaartenhuis stort in elkaarHet lijkt soms alsof ons land het centrum is van belangrijke doofpotten.

Maar, als één van die doofpotten ooit echt wordt geopend, dan kan dat zomaar heel gevaarlijk worden.


Tot nu toe slagen de autoriteiten er wonderwel in om bepaalde doofpotten gesloten te houden.


Maar, wat de laatste maanden ook steeds duidelijker wordt is dat heel veel van die doofpotten door middel van chantage in stand worden gehouden.

Dit is onder andere duidelijk gemaakt door de katholiek aartsbisschop Viganò.

Alles draait in onze wereld om chantage. Zo noemt hij ook de Mossad agenten Epstein en Maxwell en dat de opdracht van deze twee was om zoveel mogelijk belastend materiaal te verkrijgen door veel belangrijke mensen naar het beruchte eiland te lokken.

Viganò zegt dat omdat nu blijkt dat geen van de Westerse staatshoofden of regeringen Israël durft te veroordelen voor de genocide in Gaza het duidelijk is dat ook zij worden gechanteerd.

Dat de Mossad beschikt over een uitgebreid aantal dossiers waardoor iedereen braaf zegt wat ze moeten zeggen.

Verder zegt hij dat het dan ook aannemelijk is om te stellen dat er precies hetzelfde gebeurde met de nep corona pandemie.

Dat een dergelijke nep pandemie en alle daaruit voortvloeiende ellende zoals de ‘coronavaccins’ nooit mogelijk zouden zijn geweest als de leiding van de Westerse landen niet was gechanteerd waardoor ze werden gedwongen om mee te werken.

Tot zover de aartsbisschop.

Naast de bovengenoemde chantagepraktijken speelt ook de vrijmetselarij een heel belangrijke rol bij het 'aansturen' van personen in machtige posities. 

Dit betekent in de praktijk dan weer dat voor de burgers belangrijke instituten volledig onder controle staan van de vrijmetselarij. Instituten zoals de politie, het OM en de rechterlijke macht.

Je ziet dat onder andere terug in de manier waarop verschillende wetsovertreders al dan niet worden aangepakt.

De klimaatdemonstranten die in november 2022 het beveiligde deel van Schiphol binnendrongen voor een actie op het terrein voor privévliegtuigen worden niet vervolgd. Het Openbaar Ministerie (OM) laat alle aanklachten vallen.

Je ziet dat ook terug in de manier waarop bepaalde doofpotten in stand worden gehouden. We hebben dat onlangs kunnen zien in een artikel over de in ons land beruchte Joris Demmink.

Daaruit bleek dat de politie in Frankrijk en ook in ons land en waarschijnlijk in ieder land zwaar is geïnfiltreerd door de vrijmetselarij.

Dit betekent dat bepaalde politie onderzoeken bewust worden gesaboteerd en dat bepaalde mensen nooit en te nimmer zullen worden veroordeeld.

Iemand die dat als geen ander heeft meegemaakt is advocaat Adele van der Plas.

‘Het OM verdedigt mijnheer Demmink als een leeuwin’.

Dat waren de exacte woorden van advocaat Adele van der Plas na de zitting achter de gesloten deuren over het wel of niet vervolgen van Joris Demmink, voormalig secretaris generaal van Politie en Justitie.

Het Openbaar Ministerie dat verdachten hoort te vervolgen, treedt in het geval van Joris Demmink op als advocaat voor de verdachte en doet er alles aan om deze vrij te pleiten.

Niet alleen dat, het werkt ook de andere kant op, want zo kunnen onschuldige mensen zomaar tot levenslang worden veroordeeld om een doofpot in stand te houden.

Hüseyin Baybasin, de in Nederland tot levenslang veroordeelde Koerdische zakenman en activist, houdt al jarenlang vol dat hij is veroordeeld op basis van het feit dat de Turkse overheid Nederland in de houdgreep houdt en ons land chanteert in verband met de affaire Demmink.

Maar, wat zou er gebeuren als deze doofpot wel ooit zou worden open gebroken?
Hier volgt de volledige podcast waaruit bovenstaand fragment afkomstig is.



We hebben met het vuurwerkverbod gezien dat de Nederlandse bevolking massaal weigerde te gehoorzamen.

Als er nu eens dezelfde eensgezindheid zou zijn om de grote doofpotten in dit land open te breken, dan waren we al een heel eind verder.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...