zondag 14 januari 2024

Het verhaal van de man die alles en iedereen in de maling nam

zondag, 14 januari 2024 13:26   Hits: 1351

   Wat er werkelijk gebeurde staart ons meestal recht in het gezicht, maar toch is er bijna niemand die het ziet.

Of, misschien is het eerder een geval van niet willen zien. 


Via deze website kan je heel gemakkelijk ontdekken wie de werkelijke daders zijn van de aanslagen op 9/11 en het zijn niet de moslims.   In het artikel waarin de namen van de daders worden genoemd, kom je ook de naam Dov Zakheim tegen.


Deze man heeft een heel belangrijke rol gespeeld in de gebeurtenissen op die bewuste dag.

Dov Zakheim is een neoconservatieve zionistische Amerikaanse/Israëlische staatsburger en tevens rabbi die sinds het Reagan-tijdperk in 1981 in verschillende hoedanigheden in de Amerikaanse regering heeft gediend. 

Hij was de adviseur voor het buitenland beleid van George W. Bush tijdens de verkiezingen van 2000.

Zakheim was ook lid van het 'Project for a New American Century' (PNAC), een in DC (Washington) gevestigde neoconservatieve zionistische denktank, waar hij precies een jaar vóór 11 september hielp bij het schrijven van een artikel met de titel ‘Rebuilding America’s Defenses’, waarin werd opgeroepen tot ‘Er is behoefte aan een ‘nieuwe Pearl Harbor’ om publieke steun te verwerven voor hogere defensie-uitgaven bij het opknappen van het leger voor toekomstige conflicten.

Een jaar later, op 11 september 2001, kreeg PNAC zijn nieuwe Pearl Harbor.

In april 2001, slechts vier maanden vóór 11 september, werd Zakheim door Bush aangesteld als financieel controleur van het Pentagon. De dag vóór 11 september maakte de toenmalige minister van Defensie Donald Rumsfeld bekend dat er 2,3 biljoen dollar ontbrak in de begroting van het Pentagon. Een team van budgetanalisten deed hier al enige tijd onderzoek naar in het Office of Budget Analysis dat was gehuisvest in de 'Office of Naval Intelligence' ruimtes. Zakheim hield toezicht op dit kantoor.

Op 11 september trof vlucht 77 van American Airlines dit kantoor, waarbij meer dan 30 analisten van de 50 die daar werkten om het leven kwamen. (Dat het geen vliegtuig geweest kan zijn doet er hier even niet toe).

Op 10 september, de dag voor de ramp, hield Donald Rumsfeld een persconferentie waarin werd meegedeeld dat het Pentagon een ontbrekend bedrag in de boeken van 2,3 biljoen (2.300.000.000.000) Dollar niet kon verklaren. Toevallig werd de volgende dag het kantoor vernietigd waar al dit soort gegevens werden bewaard en de op de ramp volgende chaos en verwarring zorgden voor de rest.

De man die hiervoor verantwoordelijk was heet Dov Zakheim:

De controller van het Pentagon die de verdwenen biljoenen dollars doorsluisde naar Israël waarmee het land vliegtuigen kocht die gebruikt werden om onschuldige Palestijnse en Libanese burgers af te slachten.

En dan was er verder nog een bijzonder toeval betreffende Dov Zakheim.

Voordat Dov Zakheim benoemd werd tot de hoogst verantwoordelijke voor de begroting van het Pentagon was hij algemeen directeur van System Planning Corp. (SPC) Dit bedrijf had, via haar dochteronderneming Tridata Corp, de leiding over het onderzoek naar de aanslagen.

Hierdoor had het toegang tot alle blauwdrukken van het WTC.

SPC verkoopt onder andere zaken zoals het Command Transmitter System, waarmee vliegtuigen op afstand kunnen worden bestuurd. Ook verkopen zij een radarsimulatiesysteem om doelen te kunnen identificeren (in gebruik bij de marine) en een systeem wat er voor zorgt dat drones (onbemande vliegtuigen) die niet meer goed functioneren, worden vernietigd.

Zakheim ging in 2010 met pensioen als senior vice-president van Booz Allen Hamilton, een dekmantelbedrijf voor de CIA.
Het bovenste plaatje laat de werkelijkheid van de overheid zien. Een grote Boeing 757 die op 9/11 in het Pentagon zou zijn gevlogen.

Daaronder staat een filmpje dat in slow motion laat zien dat er in werkelijkheid een raket in het Pentagon werd geschoten. Een raket is in overeenstemming met de werkelijkheid en is dus waar.

Maar, mensen die zeggen dat er een raket werd afgevuurd op het Pentagon zijn complotdenkers en potentiële (rechts) extremisten.


De overheid is te allen tijde in het bezit van de absolute waarheid en verspreidt die via nieuws, ontspanning, opvoeding en schone kunsten.

Iets meer dan een half uur nadat vlucht 175 in de zuidelijke toren was gecrasht, om 9.37 uur, boorde een derde vliegtuig, American Airlines-vlucht 77, zich in het gebouw van het Amerikaanse ministerie van Defensie, het Pentagon, in Washington.

Dit, ondanks het feit dat iedereen kan zien dat het een raket is.

Het gat dat door die raket is gemaakt is dan ook iets minder dan 15 meter breed. Dit, terwijl de spanwijdte van de Boeing 757 bijna 40 meter is.

 757 Pentagon

Ook zijn er nooit aanzienlijke brokstukken gevonden van de Boeing 757. De verklaring hiervoor is dat deze in de enorme hitte van de brand zouden zijn gesmolten.

Echter, wel wordt verklaard dat men er in is geslaagd om alle passagiers aan boord van deze vlucht te identificeren.

Aangezien mensen gemakkelijker verbranden dan vliegtuigen kunnen bovenstaande opmerkingen niet allebei waar zijn. Als het vliegtuig compleet zou zijn verbrand dan telt dit zeker voor de slachtoffers aan boord.

Alles wat in overeenstemming is met de werkelijk en dus waar is, wijst op een raket.

Maar, o wee, als iemand durft te twijfelen aan de berichten van het Ministerie van Waarheid. Hel en verdoemenis wacht deze ketter.

Zo iemand die de werkelijkheid onder woorden probeert te brengen wordt tot aan de grond toe afgebrand door mensen die te bang zijn om ooit de waarheid onder ogen te moeten komen.

Want, ingaan tegen het Ministerie van Waarheid betekent het einde van je carrière.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...