zondag 7 januari 2024

Bekende oorlogsmisdadiger mogelijke opvolger Klaus Schwab

You vill eat de bugzAls je de opvolger wil worden van WEF baas Klaus Schwab dan moet je voor wat betreft ‘evil’ (het kwaad) toch wel wat in je mars hebben.
Wat dat betreft voldoet de mogelijke opvolger van Schwab ruimschoots aan die voorwaarde.
We weten ondertussen dat trouwe dienaars van de sekte in de achtergrond vaak worden gechanteerd.
Ze zijn dan ook bereid alles te doen wat hun opdrachtgevers verlangen en als daar miljoenen mensenlevens mee gemoeid zijn, dan moet dat maar.

Dat telt ongetwijfeld ook voor de voormalig Britse premier Tony Blair. Deze man was destijds één van de sleutelfiguren bij de oorlog in Irak, een oorlog die later gebaseerd bleek te zijn op totale leugens en die van Blair een oorlogsmisdadiger maakte.


In naam van de grotere agenda was Blair bereid om oorlogsmisdadiger te worden met ontelbare doden op zijn geweten.

In 2012 schreven wij het volgende over Blair.

Ieder jaar komt de crème de la crème van de wereld bijeen op een hermetisch afgesloten locatie in de buurt van San Francisco, Californië. Daar houden ze zich bezig met duistere satanische rituelen, waaronder het brengen van een offer aan Moloch.

Via een hacker genaamd Guccifer is RT News in het bezit gekomen van een e-mail die aantoont dat ook de Britse ex premier Tony Blair werd uitgenodigd voor die jaarlijkse bijeenkomst. De e-mail is afkomstig van Andrew Knight, een directielid van News Corp en is gericht aan de oud Minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell.

Het is een bericht uit maart 2012 en hierin adviseert Knight Colin Powell om Tony Blair toch vooral aan de jaarlijkse bijeenkomst in Bohemian Grove te herinneren. (Klik op het plaatje voor een grotere afbeelding).

blair

Er waren tot nu toe wel altijd geruchten geweest over Tony Blair en Bohemian Grove, maar nu blijkt uit bovenstaande e-mail dat de oud premier van Engeland wel degelijk is uitgenodigd. Of hij ook daadwerkelijk is geweest blijkt niet uit de tekst, maar als je goed leest zit er een soort dreigend toontje in, zo van: Tony moet wel zorgen dat hij zijn prioriteiten op orde heeft.

Tot zover het eerdere artikel.

En nu is Tony Blair wederom prominent in het nieuws.

Het Israëlische Channel 12 wist te melden dat Blair onlangs in Israël was en een bespreking had met Netanyahu.

Daar werd gesproken over een mogelijke rol voor Blair in de vrijwillige gedwongen export van Palestijnen naar andere delen van de wereld zodat Israël de Gazastrook in handen krijgt. Dit alles werd vervolgens door Blair ontkend.

Daarnaast wordt Blair niet alleen getipt als mogelijke opvolger van Klaus Schwab, maar speelt hij via het WEF ook een heel belangrijke rol bij het wereldwijd invoeren van de digitale vaccinatiepaspoorten.

‘Je moet weten wie gevaccineerd is’.

Tijdens zijn toespraak op het WEF in januari 2023 benadrukt de voormalige Britse premier en vaak genoemde opvolger van Klaus Schwab, Tony Blair, de noodzaak van een ‘digitale infrastructuur’ voor het monitoren van ieders vaccinatiestatus in het geval van een toekomstige ‘pandemie’.

“Sommige van de vaccins die in de toekomst op de markt zullen komen, zullen meervoudig zijn, er zullen meerdere injecties zijn. Dus je moet – om redenen die meer in het algemeen met de gezondheidszorg te maken hebben, maar zeker voor een pandemie – over een goede digitale infrastructuur beschikken."

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...