donderdag 4 januari 2024

Mariska belandde na haar Pfizer-booster in het ziekenhuis en dit kreeg ze daar te horen


Mariska de Haas heeft drie vaccinaties tegen corona gekregen. Ze heeft twee Chinese vaccinaties gehad waar ze eigenlijk geen bijwerkingen van kreeg, behalve dat ze de dag erna een beetje koortsig was.

Na de derde prik, het Pfizer-vaccin, ging het mis, vertelde ze eerder in gesprek met Tom Zwitser van Blue Tiger Studio. Vijf dagen na de vaccinatie kreeg Mariska een hele zware bloeding, ‘vergelijkbaar met een miskraam’, die 20 dagen aanhield.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Iedere dag

Een vriendin van haar die ook net een vaccinatie van Pfizer had gehad, kwam in het ziekenhuis terecht en had ook een bloeding.

Mariska, die op dat moment in Hongarije verbleef, besloot ook een ambulance te bellen. In de ambulance kreeg ze te horen: “We hebben hier iedere dag vrouwen die zulke zware bloedingen hebben dat ze acuut geopereerd moeten worden.” Ze zou uiteindelijk vier keer met de ambulance naar het ziekenhuis gaan.

Ook corona

Ze kon niet meteen geopereerd worden omdat ze ook corona erbij had gekregen. “Dus dat vaccin was ook niet zo goed blijkbaar.”

Ondertussen bleef ze hevig bloeden. Uiteindelijk is ze toch met spoed geopereerd. “Alle artsen en verpleegkundigen, maar ook ambulancepersoneel, zeiden: hier krijgen wij dagelijks mee te maken, hier komen dagelijks vrouwen op de eerste hulp die geopereerd moeten worden.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...