zaterdag 27 januari 2024

MH 17 - Op zoek naar de waarheid in Kuala Lumpur

AUGUST 20, 2019

    Door Peter Haisenko

"MH 17: THE QUEST FOR JUSTICE" was de titel van de conferentie, die plaatsvond op de 17e. Augustus 2019 in Kuala Lumpur. De locatie was de Audi-Max van de "International Islamic University Malaysia" en werd internationaal georganiseerd door JUST, PGPF en CRG. De angst voor de waarheid over het neerschieten van de MH 17 is natuurlijk zo groot dat de Nederlandse regering een ernstige diplomatieke belediging heeft gehad voor Maleisië.

Als voormalig Lufthansa-kapitein en auteur die vanaf het begin zeer intensief en kritisch met de "MH 17-zaak" te maken heeft gehad, was ik vereerd om te worden uitgenodigd voor deze conferentie in Kuala Lumpur. Hier kon ik mijn expertise presenteren aan een geïnteresseerd publiek en talloze journalisten en helpen bij het verduidelijken van enkele onbeantwoorde vragen.


Documentaire filmmakers Yana Yerlashova en Peter Haisenko op de conferentie - vergroot alle foto's door erop te klikken

Weitere Vortragende waren: Die Dokumentarfilmerin Yana Yerlashova, der IT-Experte Akash Rosen, Prof. Michel Chossudovsky, Dr. Kees Van der Pilj, Prof Datin Dr. Mary George, Mr. John Philpot – Anwalt beim International Criminal Court und für die UN, Dato Dr. Gurdial Singh Nijar – auch tätig für die UN, Colonel Haji Mohd Sakri Hussin – erfahren in internationalem Krisenmanagement, Dr. Chandra Muzaffar – Präsident des „International Movement for a Just World (JUST), Dr. Zulaiha Ismail – eine international anerkannte Kapazität für Friedensforschung und Aufdeckung von Kriegsverbrechen und Ms. Askiah Adam – eine Journalistin, die ihre Karriere bei der BBC gestartet hat und heute CEO von JUST ist. Eine Versammlung also von international anerkannten Fachleuten, die mit ihrem fundierten Wissen und umfassenden Fachkenntnissen das Auditorium – und auch mich persönlich – tief beeindruckt haben.

Diplomatieke faux pas van Nederland uit angst voor vakkennis

Gerade diese geballte Ansammlung internationaler Experten aber war es wohl, was die Regierung der Niederlande mächtig erschreckt hat. Schließlich war es das Ziel dieser Konferenz, die offiziell vom JIT (Joint Investigation Team) und den westlichen Regierungen verbreitete Version des Hergangs des Abschusses der MH 17 kritisch zu hinterfragen, ebenso wie die Anklage gegen drei Russen und einen (Ost-)Ukrainer als Schuldige. Entgegen jeden üblichen diplomatischen Umgangs, hat die niederländische Botschaft in Kuala Lumpur zwei Tage vor dem Konferenztermin die malaysische Regierung aufgefordert, diese Konferenz zu verbieten.

Afgezien van het feit dat dit een ontoelaatbare inmenging is in de binnenlandse aangelegenheden van een soevereine staat - anders doet alleen Rusland dat, of ??? - dit kan alleen zo worden geïnterpreteerd dat Nederland en de JIT erg bang zijn dat zou kunnen worden onthuld dat het onderzoek naar het neerschieten van de MH 17 vanaf het begin niet neutraal is uitgevoerd. Dat was wat de nieuwe regering van Maleisië dit voorjaar al had gewaarschuwd, en merkte op dat dit "onderzoek" slechts één doel had om Rusland schuldig te maken en alle andere opties uit te sluiten. Het is dus niet meer dan logisch dat leugens moesten worden voorgelogen, essentieel bewijs genegeerd of. verborgen waren en het rapport van de JIT heeft een schat aan tegenstellingen, die echter alleen door experts kunnen worden erkend. - Precies die waren in grote aantallen aanwezig op deze conferentie. Het is dus geen wonder, maar eerder een wanhoopsdaad dat de Nederlandse ambassade in Kuala Lumpur een procedure is ingegaan die alle diplomatieke gebruiken bespot.

De onbewerkte gegevens op de vluchtrecorders worden achter slot en grendel bewaard

Kolonel Haji Mohd Sakri Hussin onthulde in zijn lezing dat er zelfs tegen ons werd gelogen in schijnbaar kleine details. In de zomer van 2014 verspreidden onze media dat de stem- en vluchtrecorders van de MH 17 via de omweg via Moskou hun weg hadden gevonden naar de Britse AIB, de locatie voor onderzoeken naar ongevallen met vluchten. De waarheid is: de kolonel was twee dagen na de lancering in Kiev. Daar wilden ze hem verbieden naar de plaats van het ongeval te reizen. Onder de bescherming van de diplomatieke immuniteit en nadat hij veel obstakels had overwonnen, slaagde hij erin deze recorders te beveiligen met de vriendelijke medewerking van de separatisten in Donetsk. Op de terugweg naar Kiev, in Charkiv, probeerden vier FBI-agenten deze recorders van hem af te pakken - wat de FBI-agenten daar ook verloren hadden.

Het is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de kolonel een voldoende aantal metgezellen had en de zeer bedreigende verschijning van de FBI-agenten kon weerstaan. De recorders werden vervolgens rechtstreeks overgedragen aan Britse AIB-agenten in Kiev. Ze waren nooit in Russische handen. In een persoonlijk gesprek bevestigde de kolonel mij echter dat hij of de Maleisische regering nooit toegang had gehad tot de ruwe gegevens van de recorders. Ze mochten alleen zien wat de AIB al had voorbereid. Dat is tot op de dag van vandaag het geval gebleven. De onbewerkte gegevens worden achter slot en grendel bewaard.

Verschillende 'resultaten' van het JIT-rapport zijn volslagen onzin Mijn lezing was gericht op de technische aspecten die ik uit het JIT-rapport heb gehaald en natuurlijk de foto van het wrakgedeelte aan de linkerkant van de cockpit. Dit deel is alleen wazig weergegeven in het JIT-rapport en men moet hier vragen waarom precies dit wrakgedeelte in zo'n slechte kwaliteit wordt gepresenteerd, ook al is het onderdeel fysiek beschikbaar. Het doorloopt het hele rapport dat de ronde gaten met een diameter van 30 mm, die duidelijk zichtbaar zijn op dit deel, niet in één woord worden genoemd, laat staan een verklaring daarvoor. Naast wat ik hier al heb ( https://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/luftfahrt-2019/mh-17-malaysia-will-der-wahrheit-auf-den-grund-geh/ ) in het verslag heb ik tijdens de conferentie een ander detail belicht, wat bewijst dat het JIT-rapport bewijs bevat dat zijn "resultaten" volslagen onzin zijn. Het gaat over het cockpitraam en het frame. 




In zijn rapport presenteert de JIT een simulatie van hoe de granaatscherven van een BUK-raket op de cockpit hadden moeten worden gesnackeld. Naast het feit dat deze simulatie is gemaakt door de SBU, de Oekraïense geheime dienst, het laat zien dat de cockpit en dus het hele vliegtuig niet door een BUK kunnen zijn geraakt. De afbeelding rechts laat zien dat de BUK- granaatscherven honderden van het exacte gebied van het linker cockpitvenster en het gebied direct eronder hadden moeten raken. Hiervoor wordt een afbeelding van de vinyllaag tussen de glaslagen van het vernietigde cockpitvenster gepresenteerd, die vermoedelijk 102 impacts heeft.

BUK granaatscherven zouden er heel anders uitzien

Afgezien van het feit dat ik 102 gaten in deze foto niet kan tellen, merk ik dat hits van zoveel BUK-shrapnel dit raam volledig hebben vernietigd, omdat elk van deze granaatscherven moeiteloos met zijn enorme energie het raam zou zijn binnengedrongen en gewoon niets zou hebben achtergelaten . Het essentiële punt is echter dat het frame van dit venster geen enkel spoor van hits van een BUK-shrapnel heeft. Het kan niet zijn dat een venster 102 impacts heeft, maar het frame blijft onbeschadigd, zoals de afbeelding laat zien. BUK granaatscherven zouden ook moeiteloos het raamkozijn binnendringen. Het gebied onder het raamkozijn vertoont ook geen sporen van enorme effecten van BUK-shrapnel, die volgens de simulatie in grote aantallen aanwezig zou moeten zijn. Op de foto staan echter de grote ronde gaten van 30 mm, die niet veroorzaakt kunnen worden door een BUK

De granaatscherven van een BUK hebben een maximale afmeting van minder dan 15 mm en zijn zeker niet rond. De zichtbare kleinere gaten - buiten het raamkozijn, waarvan de randen gedeeltelijk naar buiten zijn gebogen - kunnen alleen afkomstig zijn van de explosieve splintermunitie, die door de SU 25 in de cockpit is geschoten en daar is ontploft, d.w.z. binnen. Deze splinters hebben ook een enorme penetratie en aluminium is voor hen geen obstakel. Ze verklaren ook de vernietiging in de cockpit, waarvan de foto's ook niet worden getoond in het JIT-rapport. Juist omdat deze vorm van vernietiging niet kan worden verklaard met een BUK-hit. Conclusie: Het JIT-rapport zelf bewijst dat het volkomen onmogelijk is dat dit vliegtuig wordt geraakt door een BUK

Eén ding werd duidelijk in de discussies die aan de zijlijn van de conferentie plaatsvonden: zowel de Nederlandse regering als de Merkel-regering weten precies wat er werkelijk is gebeurd. Samen met alle westerse regeringen, inclusief de Verenigde Staten en Oekraïne, hebben ze een samenzwering gevormd om de waarheid te ontkennen en Rusland af te schilderen als de boosdoener. Als onderdeel van de politieke lezingen op de conferentie werd ook duidelijk welke politieke explosieven de waarheid bevat. Laten we niet vergeten dat de sancties tegen Rusland voornamelijk waren gebaseerd op MH 17. Het is moeilijk voor te stellen dat men zich bij Rusland zou moeten verontschuldigen, om nog maar te zwijgen van de schadeclaims die dan verschuldigd zijn. Ze zouden niet alleen te danken zijn aan Rusland, maar ook aan de Duitse industrie, die aanzienlijke verliezen heeft geleden als gevolg van de sancties voor Rusland. Het feit dat de hele Oekraïense regering onder Poroshenko voor een internationale rechtbank zou moeten verschijnen, maakt de politieke gevolgen niet gemakkelijker.

Brisant-documenten zijn tot nu toe consequent genegeerd

Tot slot wil ik erop wijzen dat er een privédetective is die tastbaar bewijs heeft in de vorm van documenten die duidelijk aantonen dat de MH 17 is neergeschoten door een Oekraïense SU 25. Niet alleen dat. Ze bewijzen ook dat Merkel en Co. wist dat vanaf het begin. Het punt is echter dat zowel de Duitse regering weigert dit bewijs te aanvaarden als door te geven, evenals de JIT en de Nederlandse regering. Het gaat diep in de crimineel hoe de eigenaar van dit bewijs, de privédetective Josef Resch, wordt behandeld. Hier vindt u informatie over : www.wifka.de

Het is nu te hopen dat de Maleisische regering voldoende druk kan uitoefenen op de Nederlandse en de JIT om het bewijs van de heer Resch te aanvaarden en officieel te evalueren, en om een volledig nieuw onderzoek te starten dat professioneel en neutraal wordt uitgevoerd. Dat is het verklaarde doel na de conferentie in Kuala Lumpur. De "nieuwe zondagstijden" in Kuala Lumpur al op zondag 19. August rapporteerde over twee pagina's over deze conferentie. (https://www.nst.com.my/news/nation/2019/08/513609/mh17-tragedy-ample-evidence-prove-neglect-ukranian-government) Ik verwacht niet dat over deze conferentie en de resultaten ervan in onze Merkel-media wordt slechts één regel gepubliceerd. De waarheid is zo'n explosieve politieke explosieven dat hun detectie op alle mogelijke manieren moet worden voorkomen. - Om de enige reden dat anders tientallen Europese politici voor de rechter zouden moeten worden gebracht.

----------------------

Hier ziet u het artikel uit 2014, waarin ik als eerste de lancering analyseerde. Er is ook een PDF om te downloaden die het cockpitgedeelte in goede resolutie laat zien : Schokkende analyse om de Maleisische MH 017 te lanceren

 

Bron: https://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/luftfahrt-2019/mh-17-auf-der-suche-nach-der-wahrheit-in-kuala-lumpur/

Meer Info: https://www.frontnieuws.com/de-waarheid-over-het-neerschieten-van-mh-17-wordt-definitief-begraven/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...