vrijdag 19 januari 2024

De Godin van het WEF

 "Wat was dit jaar het belangrijkste thema van het World Economic Forum? Het is niet klimaatverandering, het is niet Oekraïne. Het is censuur van het internet. Ze schilderen een doelwit rechtstreeks op het voorhoofd van @ElonMusk en ze labelen het als 'X'." - Jack Posobeic

januari 19, 2024   14

 

Official Portrait of Ursula von der Leyen / Etienne Ansotte / Wikimedia (Public Domain)

Zeg eens: is er een eerlijker grootmoederlijk gezicht dan dit in de hele westerse samenleving? Lijkt het niet eeuwen van geaggregeerde wijsheid, moederlijke vriendelijkheid, overvloedige voeding, zorg en genezing uit te stralen, en zelfs een vleugje plezier in de kinderkamer… de gerectificeerde essentie van Teutoonse schoonheid, vruchtbaarheid, vitaliteit en deugd.. . de liefdevolle glimlach van de levengever die de mensheid streelt als een lentebries die op een junimorgen door het dennenachtige Schwarzwald waait? schrijft James Howard Kuntler.

Dat is precies de reden waarom Ursula von der Leyen verkozen is tot voorzitster van de Europese Commissie, en waarom ze deze week in haar keynote speech voor de verzamelde mondiale grootheden van Davos in de vrieskou van januari het World Economic Forum (WEF) heeft voorgezeten. Het is één ding wanneer een kadaverachtige goblin als Yuval Noah Harari je vertelt dat je insecten moet eten, en iets heel anders wanneer Oma Ursula je vertelt dat je Keine Sorge, Kinder. Alles is goed.

Ursula gaf ons kinderen-van-de-wereld wel een kleine waarschuwing, zoals elke goede “grammy” aan de wereldwijde kleuterschool zou geven: kijk uit voor misinformatie en desinformatie op het internet! Net als de boze geesten uit de Germaanse Märchen, liggen deze boze krachten op het internet op de loer – wachtend om alle welwillende plannen van het WEF voor onze utopische toekomst de grond in te boren. Daarom, legde ze uit, heeft de Europese Commissie de Digital Services Act opgesteld – omdat misinformatie en desinformatie kunnen uitmonden in haatzaaiende taal, het gevaarlijkste ter wereld. Het moet eruit worden gestampt! Vermalen onder een schoenhak!

Mis- en desinformatie over wat precies? Ursula verzuimt te specificeren, maar we kunnen er wel naar raden, toch? Bijvoorbeeld, over hoe het WEF elk jaar meer en meer lijkt te werken als een wereldwijde afpersingsoperatie, op zoek naar de hefbomen van controle in alle ondeugende soevereine naties van de aarde die overbevolkt zijn met “nutteloze eters” die meedogenloos bezig zijn het klimaat te vernielen om, bijvoorbeeld in het geval van de VS, te genieten van hun walgelijke motorsport, megakerken, wapenshows, hot-tubs en Golden Corral All-You-Can-Eat buffetten! Het WEF, een zwendel? Een kliek van hooghartige controlefreaks? Wat een hatelijk iets om te zeggen, na alles wat de vriendelijke onkel Schwabenklaus voor de mensheid heeft gedaan! Het kwetst onze gevoelens om dit te horen!

Maar waarom komen er dan toch jaarlijks tientallen miljardairs naar de bijeenkomst in Davos en coördineren ze hun geldstromen naar talloze NGO’s en schimmige activistische organisaties die erop gericht zijn de activiteiten van regeringen over de hele wereld te manipuleren? Ik verzeker je dat het niet voor de fantastische hors d’oeuvre schotels is of de nog fantastischere hoeren op afroep. (De nabobs van financiën moeten tevreden zijn met de diensten van hun persoonlijke koks en masseuses). Ursula zegt dat de notabelen van het WEF elkaar jaarlijks ontmoeten “omdat onze democratieën en onze bedrijven dezelfde belangen hebben: het creëren van welvaart, rijkdom en veiligheid voor mensen, het creëren van een stabiele omgeving om innovatie en investeringen mogelijk te maken, en het creëren van gelijke kansen en vrijheid.”

Ik heb teleurstellend nieuws voor je: oma Ursula liegt (helaas, we leven in een tijd van epische teleurstellingen). Als het WEF “stabiliteit” zou willen, zou je Alex (en papa George) Soros geen geld zien pompen in elke provinciale verkiezing van Maine tot Californië om ervoor te zorgen dat plunderingen, autodiefstallen en chaos onbestraft blijven. . of dat mannen van militaire leeftijd uit elke mislukte staat op de planeet over de oceanen worden gevlogen naar door NGO’s gesteunde tussenstations in Centraal-Amerika zodat de Mexicaanse kartels de laatste etappe van hun illegale binnenkomst in de VS kunnen overnemen… of dito de boten die Afrikanen en Arabieren over de Middellandse Zee vervoeren om de samenlevingen van Europa te overspoelen – waaronder vooral het Duitsland van oma Ursula.

Het laatste waar het WEF waar ze voor staat, om geeft is deze luchtige vrijheid ding. Idem gelijke kansen. Ze willen al het goede voor zichzelf en ze willen dat de rest van ons ophoudt hun wereld te verstoren. En ze willen je hier echt weg hebben. De Covid-19 operatie, zo voordelig voor hun Grote Reset plan, heeft geresulteerd in miljarden mensen die onderworpen werden aan zeer gebrekkige “vaccins”. De gegevens wijzen op een schokkende, abnormale, aanhoudende stijging van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken sinds 2021, toen de “vaccins” werden geïntroduceerd. Dat was slechts de ouverture van de Next Big Thing.

Deze week hebben het WEF en zijn ondergeschikte organisatie, de WHO, de waarschuwingen voor de komende “Ziekte X” opgevoerd. Deze, zeggen ze, zal veel erger zijn dan de namby-pamby Covid-19, die vooral leidde tot de dood van mensen door iatrogene medische mishandeling met beademingsapparatuur, remdesivir en opiaten – en de meedogenloze onderdrukking van effectieve behandelingen. (Alle besprekingen over ivermectine en hydroxychloroquine op het internet werden beschouwd als “desinformatie”).

Als er in de komende weken en maanden zoiets als “Ziekte X” opduikt, dan is dit wat het eigenlijk zal zijn: een dekmantel voor alle eerder mRNA-gevaccineerde mensen met een beschadigd immuunsysteem die dodelijk ziek worden van een nieuwe mutatie van Covid. Eminente virologen voorspellen precies dit. (Misinformatie, denk je?) Wacht het af en kom erachter.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-godin-van-het-wef/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...