donderdag 25 januari 2024

Top 4 samenzweringstheorieën over 5G die uitkomen

 januari 25, 2024  9

    pixundfertig / Pixabay

De prijs die we betalen voor high-speed internet is angstaanjagend. Hoe langer we op onze smartphones, in de buurt van slimme meters en rond 5G-antennes zitten, hoe meer we de gezondheid van onze cellen, onze mitochondriën en ons DNA opofferen, schrijft Lance D Johnson.

Toen 5G voor het eerst werd geïntroduceerd in 2019, was er hevige controverse over de schadelijke effecten van elektromagnetische straling en ontstonden er “samenzweringstheorieën”. In 2017 dienden artsen en wetenschappers een petitie in tegen de uitrol van 5G in de EU vanwege de mogelijke risico’s op kanker. Vandaag de dag documenteren meer onafhankelijke wetenschappers het bewijs dat radiofrequente elektromagnetische velden (RF-EMF) schadelijke biologische effecten hebben op elke cel in het lichaam en de mitochondriën (de krachtcentrale van de cel) beschadigen. Deze ernstige realiteit heeft ertoe geleid dat een hele stad (Vaud in Zwitserland) en een heel land (België) een moratorium hebben ingesteld op nieuwe 5G-installaties. Meer steden over de hele wereld beginnen 5G-antennes te zien als een bron van milieuvervuiling. Hier zijn vier samenzweringstheorieën over 5G die uitkomen:

Eén: 5G versterkt EMV-schade door de vorming van vrije radicalen

EMV’s beschadigen indirect DNA door het activeren van spanningsgevoelige calciumkanalen (VGCC’s) in het lichaam. Het onderzoek van Dr. Martin Pall toont aan dat EMV’s ervoor zorgen dat VGCC’s overtollige calciumionen in de cellen loslaten, wat leidt tot de vorming van stikstofmonoxide en superoxide die verder reageren tot peroxynitriet en andere vrije radicalen. Deze vrije radicalen, vooral peroxynitriet, beschadigen het DNA en belemmeren de vruchtbaarheid, de hersenfunctie en de gezondheid van het hart. 5G is een stille katalysator voor oxidatieve schade aan de cellen en een voorloper van immunodeficiëntie, die maar al te vaak voorkomt bij de bevolking.

 

Twee: slimme meters maximaliseren EMF-pulsen, waardoor ze het lichaam meer schade toebrengen

Slimme meters zenden gepulseerde golfstraling uit, waarbij ze gedurende de dag EMF-uitbarstingen afgeven in snelle start-stop cycli. Nutsbedrijven zoals Pacific Gas en de Electric Company of California hebben in de rechtszaal getuigd dat slimme meters 9.600 tot 190.000 keer per dag pulserende golven afgeven. Pulserende golfstraling is heel wat anders dan continue golfstraling. Er zijn nu 13 onderzoeken die erop wijzen dat EMV met pulserende golven actiever en gevaarlijker is dan EMV met continue golven. Deze pulsen zetten de lichaamscellen onder druk. In wezen zijn slimme meters ontworpen om maximale schade aan te richten aan het lichaam door EMV.

Drie: EMV penetratie van Smart Phones veroorzaakt negatieve effecten diep in het lichaam

Volgens de telecomindustrie hebben EMV’s van smartphones alleen invloed op de buitenste 1 cm van het lichaam. Gebruikers worden gewaarschuwd om apparaten niet direct op de huid te dragen. Volgens onafhankelijke wetenschappers gaat de schade aan het lichaam echter veel dieper en dringt het door tot in de hersenen, het hart en het endocriene systeem. EMV’s kunnen de enzymactiviteit veranderen, waardoor de beweeglijkheid van sperma afneemt. Professor Hässig en zijn collega’s in Zwitserland vonden een verband tussen hogere niveaus van oxidatieve stress en het aantal 5G-zenders binnen een afstand van 100 tot-199 meter. In het onderzoek leden kalveren in verschillende mate aan staar, maar de staar was prominenter wanneer de kalveren eerder werden blootgesteld aan 5G-antennes. Er was een verband tussen de locatie van kalveren met staar in het eerste trimester van de dracht en de sterkte van 5G-antennes in de buurt.

 

Vier: Mensen manipuleren door hun zweetkanalen als antennes te gebruiken

In het artikel 5G en IoT: Total Technological Control Grid Being Rolled Out Fast, schreef wetenschapper Dr. Ben-Ishai over het vermogen van 5G om de zweetkanalen van het lichaam te gebruiken. Volgens Dr. Ben Ishai zenden 5G-netwerken frequenties uit die toegang geven tot de zweetkanalen van mensen, alsof het antennes zijn. Hij ontdekte dat de zweetkanalen als spiraalvormige antennes werken en elektromagnetische energie absorberen tussen 75-100 GHz. “Als je het karakter van het zweetkanaal zou veranderen, d.w.z. het zou laten werken, zou je die absorptie op een bepaald punt kunnen veranderen en als je dat zou kunnen doen, zou je kunnen traceren hoe iemand onder stress staat,” zegt hij.

Volgens onderzoeker Mark Steele is 5G uitgerust met een diëlektrische lens en kan het worden gebruikt als wapensysteem, net als langeafstandsradar en gerichte energie. “5G is een wapensysteem, niets meer en niets minder. Het heeft niets te maken met telecommunicatie voor mensen. 5G is een machine-naar-machine verbinding voor autonome voertuigen.”

De drang naar 5G heeft een enorm netwerk van antennes gecreëerd die mensen continu blootstellen aan elektromagnetische straling. Slimme apparaten brengen in een steeds hoger tempo nieuwe EMV-blootstellingen in het dagelijks leven van mensen. De biologische effecten van 5G, zoals beschreven door onafhankelijke studies, worden genegeerd. De gevolgen hiervan zullen nog vele jaren voelbaar zijn. Het is belangrijk om de blootstelling te beperken, maar veel blootstellingen zijn onvermijdelijk. Daarom is het belangrijk om voedingsmiddelen en supplementen zoals NAC te gebruiken die veel antioxidanten bevatten.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/top-4-samenzweringstheorieen-over-5g-die-uitkomen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...