donderdag 25 januari 2024

‘Dit verraad is zo groot dat een volksopstand onvermijdelijk is en onmiddellijk is gerechtvaardigd’


De overheid ziet ons niet langer als winstgevend en wil ons daarom bij het grofvuil zetten, betoogt Johannes Koenraadt in een filmpje op TikTok.

Nieuwkomers die nauwelijks kunnen lezen en schrijven krijgen de eerste twee jaar van hun leven hier een huurvrije woning op kosten van de belastingbetalers, die zelf nauwelijks kunnen rondkomen, zegt Koenraadt.

De nieuwkomers met grote gezinnen krijgen voorrang op woningen, terwijl autochtoon nageslacht gezinsvorming minstens een jaar of 10 moet uitstellen wegens een zogenaamde woningcrisis.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Teveel aan politici die het eigen volk verraden

Er is natuurlijk helemaal geen tekort aan woningen, er is een teveel aan politici die het eigen volk verraden, aldus Koenraadt.

Hij voegt toe dat nieuwkomers 10.000 euro per persoon krijgen voor nieuwe meubels, terwijl ‘wij blanken alles tweedehands van Marktplaats moeten halen’.

“Dit verraad is zo groot dat een volksopstand onvermijdelijk is en onmiddellijk is gerechtvaardigd,” stelt Koenraadt.

Nooit was het land er zo slecht aan toe

“Er is geen toekomst meer voor onze mensen in eigen land en daarmee winnen wij het recht om onze toekomst zelf te beslissen. We zijn beroofd van een zinnig bestaan, gedemotiveerd tot minderwaardige onburgers. Is dit onze dank voor onze strijd tussen de ruïnes van de Tweede Wereldoorlog?”

Wij krijgen een schop in de tanden, terwijl migranten onze welvaart stelen. Politici en grootondernemers verkopen hun eigen volk voor winst, terwijl ze ons uitlachen, vernederen en uitschelden, zegt Koenraadt.

“Nooit was het land er zo slecht aan toe. Nooit eerder hadden we zulk slecht leiderschap in Den Haag.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...