zaterdag 6 januari 2024

Vergeet de Epstein-lijst, dit is waar het allemaal om draait

Een Amerikaanse rechter heeft een lijst met namen vrijgegeven van mensen die banden hadden met pedofiel Jeffrey Epstein. In de documenten komen namen voor van verschillende invloedrijke personen, waaronder prins Andrew en oud-president Clinton.

Glenn Beck wees er in zijn show op dat het beruchte zwarte boekje van Epstein in het bezit van de FBI is. De veiligheidsdienst heeft al het bewijs en waarschijnlijk alle video-opnames, aangezien agenten alles hebben meegenomen uit Epsteins huis.

De directeur van de FBI heeft al deze informatie tot zijn beschikking. Hoogstwaarschijnlijk voerde Epstein een inlichtingenoperatie uit voor een land, waarschijnlijk de Verenigde Staten, zei Beck. “Hij chanteerde mensen. Daarom zegt niemand iets over hem. Hij zou bijna overal mee weg kunnen komen.”

Ongelooflijk gevaarlijk

Beck vraagt zich af waarom één iemand binnen de overheid toegang heeft tot al deze informatie. “Zouden we niet allemaal toegang moeten hebben, aangezien het hier rijken, machtigen en mensen met politieke connecties betreft?”

Waarom geeft de FBI niet gewoon alles vrij? Om hun eigen mensen te beschermen, zeggen ze. “Dit is zo ongelooflijk gevaarlijk. Stalin zou zijn vingers hierbij aflikken.”

De informatie van Epstein bevat waarschijnlijk meer belastende dingen over mensen dan J. Edgar Hoover in zijn 37 jaar als FBI-directeur heeft verzameld.

Laptop van Hunter Biden

Beck vindt dat we het niet langer moeten hebben over de namen op de Epstein-lijst die nu is vrijgegeven en die verder niets onthult. We moeten het vooral hebben over de vraag waarom de FBI niet alles openbaar maakt.

Dit is dezelfde FBI die de laptop van Hunter Biden al twee jaar in bezit had toen er verhalen over naar buiten begonnen te komen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...