dinsdag 23 januari 2024

Ze beginnen hem nu echt wel te knijpen

 dinsdag, 23 januari 2024 12:18   Hits: 5397

 satanische sekte wordt bang  Het lijkt alsof er zand is gestrooid in de tot nu toe redelijk soepel lopende WEF machine.

Ze worden bang, heel bang en daarom staan wij ook boven aan de lijst voor wat zij zien als de grootste bedreiging.

Wat is de grootste bedreiging als je een wereldregering wilt vormen gebaseerd op totale leugens en misleiding?


Zo goed als alles wat je ziet verschijnen in de MSM is een leugen en ook bij de MAM zal je de waarheid niet vinden. De enige houvast die mensen eigenlijk nog hebben zijn de originele alternatieve media. Media die mensen handvatten aanreiken om zelf na te denken en conclusies te trekken.

De waarheid is dodelijk voor de satanische sekte in de achtergrond. Een sekte die voor het publiek verborgen blijft en daarom ook vaak ‘the hidden hand’ wordt genoemd.

Deze sekte is eigenaar van het WEF, iets dat eigenlijk door niemand wordt benoemd. Ook niet in de meeste alternatieve media en zeker niet bij de MAM.

Een kenmerk van deze satanische sekte is verder dat ze opereren als een virus door een organisatie te infiltreren en over te nemen. Door die tactiek controleren zij onder andere geheime genootschappen, semi-geheime genootschappen en de top van schijnbare openbare genootschappen en religies, zoals de Vrijmetselaars, de Rozenkruisers, de Scientology Kerk, de Mormonen, de Katholieke kerk, de Islamitische kerk, de Joodse kerk, allerlei sekten en politieke stromingen, et cetera. De leden van deze organisaties worden aan de top van bedrijven gezet, in regeringen en belangrijke publieke organisaties als het Wereld Natuurfonds, Amnesty, het Rode Kruis/De Rode Halve Maan en Greenpeace (er zijn er meer). Daarnaast controleren zij tegenwoordig grotendeels het internet via Facebook, Google en Youtube. Tegenwoordig kunnen we daar het WEF aan toevoegen.

Het is dan ook niet zo vreemd dat het WEF ons heeft gedefinieerd als de grootste vijand, oftewel de grootste bedreiging.

Natuurlijk kunnen ze dat niet ‘waarheid’ noemen, dus noemen ze het desinformatie of misinformatie.

Laura Aboli heeft de door het WEF als tien grootste genoemde bedreigingen vertaald naar wat ze werkelijk betekenen. Het feit dat het verspreiden van de waarheid op positie één staat, betekent dat ze bang aan het worden zijn. Doodsbang dat er op een gegeven moment teveel mensen de waarheid zullen kennen waardoor hun spel is afgelopen.

Hier volgt de vertaling van Aboli:

De voorspelde toprisico's van het WEF zijn voor ons het beste waarschuwingssysteem om te weten hoe ze op ons af zullen komen. Als je naar de voorspellingen voor twee jaar kijkt, laat me het vertalen:

1. Ze zullen de censuur opvoeren tot tirannieke niveaus – GEEN VRIJHEID VAN MENINGSUITING

2. Zet je schrap voor weersextremen door het gebruik van geo-engineering - VERLIES VAN HUIZEN, LANDBOUWPRODUCTEN, enz.

3. De ontwaakten versus de slapenden. Ze zullen iedereen die tegen hun plannen ingaat, blijven bestempelen als ‘extremisten’ en ‘terroristen’.

4. Oorlogsvoering van de 5e generatie, cyberaanvallen zijn een goedkoop en effectief wapen. Zullen ze een ‘cyberpandemie’ op de mensheid loslaten om de chaos te creëren die ze nodig hebben om de Grote Reset tot stand te brengen?

5. Burgeroorlogen die voortkomen uit het veroorzaken van alle bovenstaande punten. Als ze ons laten worstelen om te overleven en met elkaar blijven vechten, zullen we niet tegen onze echte vijand vechten.

6. Ze vernietigen doelbewust het financiële systeem, ze moeten dit doen zodat wij het UBI (universeel basis inkomen) kunnen accepteren, een inkomen dat je alleen ontvangt als je een digitale ID hebt. Dit dan gekoppeld aan je vaccinatiestatus. Een inkomen dat wordt betaald in programmeerbare CBDC’s in je digitale portemonnee – maar dat alleen als je een gehoorzame slaaf bent geweest natuurlijk.

7. We zijn er al. De kunstmatige energiecrisis is doelbewust gecreëerd om ons effectief armer te maken.

8. Ze zullen weersomstandigheden gebruiken als middel om mensen uit het land te verplaatsen naar megasteden, in overeenstemming met de Agenda 2030.

9. Als al het bovenstaande niet tot een economische neergang leidt, weet ik het ook niet meer!

10. Er komen meer belastingen onze kant op.
   

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...