dinsdag 23 januari 2024

WEF verklaart oorlog aan koffie: ‘Niet meer dan 2 of 3 kopjes per jaar’

 januari 23, 2024

65

    Image by Freepik

Het World Economic Forum heeft de oorlog verklaard aan koffiedrinkers, door te verklaren dat ze “global boiling” veroorzaken en koste wat het kost gestopt moeten worden.

Volgens World Economic Forum Agenda Contributor Hubert Keller, “stoot de koffie die we allemaal drinken tussen de 15 en 20 ton CO2 uit per ton koffie… Elke keer dat we koffie drinken, brengen we CO2 in de atmosfeer,” schrijft Thepeoplesvoice.

“Het grootste deel van de koffie wordt geproduceerd door monocultuur, en monocultuur wordt ook beïnvloed door klimaatverandering. De kwaliteit van deze natuurlijke rijkdommen gaat snel achteruit.”

Volgens het World Economic Forum zullen koffiedrinkers zich in de toekomst moeten beperken tot twee of drie kopjes koffie per jaar. 

Kijk:

De Duitse Europarlementariër Christine Anderson zei: “De groene agenda is slechts een onderdeel van [de algemene globalistische agenda], die erop gericht is om een totalitair regime op te zetten, waarin mensen onder volledige controle staan.”

Koffie is inderdaad de laatste in een lange lijst van alledaagse producten, waaronder vlees en zuivel, die door het WEF verboden terrein worden verklaard.

Veertien Amerikaanse steden hebben al een verdrag getekend met de globalistische organisatie om vlees, zuivel en auto’s te verbieden tegen 2030 om te voldoen aan de klimaatveranderingsdoelen van Klaus Schwab.

De door het WEF geïnfiltreerde Amerikaanse steden hebben een coalitie gevormd met de naam “C40 Cities Climate Leadership Group” (C40).

De C40 heeft een “doel” gesteld om de radicale ontvolkingsdoelen van het WEF tegen het jaar 2030 te halen.

De C40-steden zijn overeengekomen dat hun inwoners gedwongen zullen worden om aan de volgende lijst van ongrondwettelijke regels te voldoen:

·         “0 kg vleesconsumptie”

·         “0 kg zuivelconsumptie”

·         “3 nieuwe kledingstukken per persoon per jaar”

·         “0 privé-voertuigen” in bezit”

·         “1 korte retourvlucht (minder dan 1500 km) per persoon per 3 jaar”

 

 

De dystopische doelen van de C40 Cities zijn te vinden in het rapport “The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World“, dat in 2019 werd gepubliceerd en in 2023 opnieuw werd benadrukt. De organisatie wordt geleid en grotendeels gefinancierd door de Democratische miljardair Michael Bloomberg. Bijna 100 steden over de hele wereld maken deel uit van de organisatie.

De Amerikaanse stadsleden van C40 zijn onder andere:

Austin
Boston
Chicago
Houston
Los Angeles
Miami
New Orleans
New York
Philadelphia
Phoenix
Portland
San Francisco
Washington D.C.
Seattle

De media hebben relatief weinig aandacht besteed aan de doelstellingen van C40 Cities.

Maar de weinige mediapersoonlijkheden en nieuwsorganen die erover hebben gesproken, zijn naar verluidt zwaar aangevallen door de “factcheckers” van het bedrijfsleven.

In een “factcheck” gericht op de conservatieve commentator Glenn Beck, beweerde AFP Fact Check dat het verbieden van vlees en zuivel en het beperken van vliegreizen en kledingconsumptie eigenlijk “geen beleidsaanbevelingen” waren.

AFP citeert een paragraaf uit het oorspronkelijke rapport “The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World”, waarin staat:

“Dit rapport pleit er niet voor om deze ambitieuzere doelstellingen in alle C40-steden in te voeren; ze zijn eerder opgenomen om een reeks referentiepunten te bieden waarover steden en andere actoren kunnen nadenken wanneer ze verschillende alternatieven voor emissiereductie en stedelijke visies voor de lange termijn overwegen.”

Maar deze paragraaf, die waarschijnlijk in het rapport is opgenomen als aansprakelijkheid in het geval van pushback, lijkt rechtstreeks in tegenspraak met de betekenis van “doel,” dat in deze context kan worden gedefinieerd als een “gewenst doel.”

Het doel om vlees, zuivelproducten en privévoertuigen uit te bannen tegen 2030 is “gebaseerd op een toekomstvisie van hulpbronefficiënte productie en uitgebreide veranderingen in de keuzes van consumenten,” aldus het rapport – iets wat de auteurs duidelijk hopen te bewerkstelligen.

 

Als dit niet hun doelen waren, zouden ze ze niet hebben bestempeld als “ambitieuze doelstellingen.”

Het feit dat de “factchecker” volhoudt dat de expliciet genoemde klimaatdoelen van C40 Cities op de een of andere manier niet gemeend zijn, is zelfs nog minder overtuigend, gezien het feit dat we ze op dit moment zien beginnen.

In lijn met de 2030-doelstellingen van C40 Cities kondigde burgemeester Eric Adams van New York aan dat de stad een maximum gaat stellen aan de hoeveelheid vlees en zuivel die wordt geserveerd door instellingen in de stad, zoals scholen en gevangenissen.

Ondertussen heeft het Verenigd Koninkrijk de verkoop van nieuwe voertuigen op brandstof na 2030 verboden en Frankrijk heeft korteafstandsvluchten verboden “om de koolstofuitstoot te verminderen.”

In 2020 introduceerde het World Economic Forum (dat C40 Cities promoot op zijn website) “The Great Reset”, dat de Covid pandemie probeert te gebruiken als een punt van waaruit een wereldwijde reset van de samenleving wordt gelanceerd om zogenaamd klimaatverandering tegen te gaan.

Deze reset heeft echter veel meer te maken met sociale controle dan met het klimaat.

Als globalistische leiders echt om het milieu zouden geven, zouden ze geen privéjets charteren of enorme, energieverslindende villa’s bezitten aan de kust van Californië, dat volgens de berekeningen van de klimaatfanatici zelf binnenkort onder water zal staan.

Zoals het WEF duidelijk stelde in een promotievideo uit 2016: In 2030 “You’ll own nothing, and you’ll be happy.” (red.: beter you ‘ll be POOR)

Op dit moment kopen hedgefondsen en particuliere miljardairs overal ter wereld huizen en landbouwgrond op.

Tegelijkertijd verarmt het onrealistische nul-emissiebeleid de westerlingen en vernietigt het de middenklasse, wat de afhankelijkheid van een gecentraliseerde overheid aanwakkert.

Dergelijke opzettelijke stappen achteruit zijn ironisch genoeg ook schadelijk voor de aarde, omdat het bewezen is dat rijkere landen een schoner milieu hebben en minder beslag leggen op natuurlijke hulpbronnen.

Klimaatactivisten pleiten ook voor “klimaatlockdown’s,” op dezelfde manier als de Covid-lockdowns.

 

Ideeën voor een klimaatlockdown variëren van het opsluiten van mensen in hun huizen en het beperken van vliegreizen tot het verstrekken van een universeel basisinkomen en het invoeren van een maximuminkomen.

Het klimaatdistopianisme houdt hier niet op. De aan het WEF gelinkte “bio-ethicus” Dr. Matthew Liao heeft het idee geopperd van wetenschappers die mensen genetisch modificeren zodat ze allergisch zijn voor vlees, zoals Slay News meldde.

Liao heeft ook gesproken over het verkleinen van de fysieke omvang van mensen via eugenetica of hormooninjecties zodat ze minder grondstoffen verbruiken.

Al deze beleidsvoorstellen lijken nog onredelijker en onlogischer als we de gegevens evalueren.

Volgens de International Disaster Database is het aantal doden als gevolg van extreme hitte, overstromingen, stormen en droogtes gedaald naarmate de CO2-uitstoot toenam.

De economie van fossiele brandstoffen heeft miljarden mensen voorzien van verwarming, airconditioning, weerwaarschuwingssystemen, massale irrigatie en duurzame gebouwen.

Dit wil niet zeggen dat we niet moeten proberen de koolstofuitstoot te beperken.

Milieuvriendelijke kernenergie, die veiliger en betrouwbaarder is dan wind- en zonne-energie, is een geweldige manier om onze samenleving te verlossen van onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

De globalistische klimaatactivisten zijn echter tegen kernenergie, wat hun zogenaamd goede bedoelingen verder ondermijnt.

Uiteindelijk zijn de doelen van de klimaatcoalitie inherent anti-mensheid. Mensen hebben over het algemeen vlees en de proteïnen die het levert nodig om zich te kunnen ontwikkelen.

Het verbieden van vlees en zuivel, het beperken van calorieën, het genetisch veranderen van het menselijk lichaam en het verarmen van de massa zal de planeet en de mensen schaden.

Waarschijnlijk zal het meer doen dan mensen pijn doen – het zal velen van hen doden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wef-verklaart-oorlog-aan-koffie-niet-meer-dan-2-of-3-kopjes-per-jaar/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...