zondag 18 februari 2024

Waarom sterven er zoveel influencers?

 zondag, 18 februari 2024 11:39    Hits: 2013

  alweer een dode influencer, Twomad Overheden doen alles wat in hun vermogen ligt om de vaccinatieschade voor het publiek verborgen te houden.

Als je gewoon simpelweg ieder onderzoek blokkeert dan lukt dit aardig, maar toch wordt de onvrede bij veel mensen groter en groter.



En wederom is er een prominent lid van D66, ook wel D666 (de partij des doods genoemd), in een machtige positie terecht gekomen.

Iedere keer als er sprake is van aantasting van integriteit van het eigen lichaam, is de Partij des Doods van de partij. Of het nu gaat om organen uit je lichaam roven of het “vrijwillig” beëindigen van je leven omdat dit voltooid zou zijn, tot verplichte vaccinaties, D666 staat paraat.

De vorige D66 minister van Gezondheid Ernst Kuipers, heeft het hazenpad gekozen omdat deze waarschijnlijk de bui al voelt hangen.

Nu hebben we een nieuwe D66 minister op die post en wel nieuwslezer Pia (voltooid leven) Dijkstra.

Het begon allemaal met Hugo frikandel de Jonge. De man die zei te weten waar iedereen woonde en die als geen ander de bevolking richting prik heeft gedreven.



En dan zijn we nu aanbeland bij Pia die korte metten maakt met een ieder die twijfelt aan de wetenschap en vragen durft te stellen.

Oversterfte door 'vaccinaties' bestaat niet want dat zijn allemaal fabeltjes van mensen die de weg kwijt zijn.

Je komt daar een heel eind mee, maar mensen gaan zich toch afvragen wat er aan de hand is als er veel bekende influencers zomaar sterven.

Vaak zijn het dan ook nog mensen die er alles aan hebben gedaan om de prik te promoten. Zoals de infuencer Twomad met miljoenen volgers.Deze man maakte de volgende video waarin hij doet voorkomen te sterven na een coronaprik.

Nu is hij zelf dood aangetroffen met een onbekende doodsoorzaak.
Twomad is de zoveelste in een lange rij influencers die nu dood zijn.

De Canadese arts Dr. William Makis doet veel onderzoek naar plotselinge sterfgevallen en het fenomeen dat wij turbokanker noemen.

Zo is hem opgevallen dat er de laatste maanden heel wat bekende sociale media influencers zijn overleden als gevolg van hartaanvallen of ziektes die dodelijk bleken omdat het eigen immuunsysteem was verwoest.

Hij heeft minimaal 20 van dit soort gevallen geïdentificeerd. Mensen die actief waren op Instagram, Tiktok en Youtube.

Hij spreekt van een tsunami aan sterfgevallen.

Hier een aantal voorbeelden.

12 november 2023 - Brazilië - De 22-jarige Isis Freitas, model en actrice, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar kon niet gered worden en stierf op 12 november 2023. Er gaan geruchten dat ze stierf aan tuberculose?

9 november 2023 - De 40-jarige Brandi Mallory, reality TV-ster en fitness-influencer, werd op 9 november 2023 dood aangetroffen in haar auto op de parkeerplaats van een stripwinkel nadat ze de vorige dag in Chipotle had gegeten.

7 november 2023 - De 29-jarige Braziliaanse reality-tv-ster Luana Andrade onderging een liposuctie operatie in São Paulo op 7 november 2023. Na een operatie van 2,5 uur kreeg ze vier gelijktijdige hartstilstanden en werd ze gereanimeerd door medisch personeel. Toen uit tests bleek dat ze een enorme trombose had, werd ze overgebracht naar de IC. Ze stierf om 05.30 uur op de IC. Doodsoorzaak: longembolie.

6 november 2023 - De 41-jarige Braziliaanse influencer Vanessa Mancini stierf plotseling op 6 november 2023. Vanessa was bezig met het ophangen van versieringen in haar luxe appartement in Brazilië, voorafgaand aan de feestdagen, toen ze instortte en een hartstilstand kreeg. Ze kon door paramedici niet meer worden gereanimeerd.

26 oktober 2023 - De 19-jarige Filipijnse TikTok influencer Apple Paguio begon bloed over te geven, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en stierf drie dagen later plotseling in het ziekenhuis.

23 oktober 2023 – De 25-jarige Braziliaanse Juliana Rocha, make-up-influencer op TikTok bij wie onlangs de diagnose leukemie werd gesteld, stierf aan een hartstilstand, vocht in de longen en vermoedelijk tuberculose.

Doodsoorzaken in deze groep:

6 hartstilstanden (sommige daarvan meerdere hartstilstanden)
3 gevallen van kanker
2 toevallen of zwelling van de hersenen
2 bloedstolsels
2 stierven in slaap
2 Turberculose (schokkend maar waarschijnlijk te wijten aan een vernietigd immuunsysteem)

Dr. Makis heeft een boodschap voor al die influencers die nu nog wel leven:

SPREEK NU. Wees geen stille “plotseling gestorven” statistiek die iedereen zal vergeten.

De tijd om te blijven zwijgen over de vernietiging die deze COVID-19-vaccins veroorzaken, is al lang voorbij. Laat je leven ergens voor tellen!

Als we een einde willen maken aan alle doden die deze COVID-19-injecties veroorzaken, hebben we iedereen en hun invloedssferen nodig. Sterren van sociale media kunnen miljoenen mensen bereiken op een manier die geen van de Freedom Fighting-artsen zoals Dr.Peter McCullough, Dr.Robert Malone, Dr.Drew of ikzelf kan.

Misschien het meest schokkende verhaal is afkomstig van de fitness influencer Johannes ‘Jo’ Lindner, beter bekend als Joesthetics

De Duitse bodybuilder en fitnessster overleed vrijdag op 30 jarige leeftijd aan de gevolgen van een aneurysma. Dat maakte zijn vriendin Nicha op Instagram bekend. Lindner klaagde volgens haar al drie dagen over pijn in zijn nek ‘totdat het te laat was’, schrijft ze. De dood van de influencer kwam blijkbaar plotseling: ‘Ik was in zijn kamer, hij deed de ketting om mijn nek die hij voor mij had gemaakt”, licht de vriendin toe.

De twee lagen nog wat te knuffelden voordat ze om 16 uur een vriend zouden ontmoeten om te trainen toen Lindner zijn laatste adem uitblies. ‘Hij lag in mijn armen, toen ging alles veel te snel”, schetst Nicha.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...