dinsdag 26 maart 2024

Arnold Schwarzenegger, die de ongevaccineerden ‘Schmucks’ noemde, heeft pacemaker gekregen na 3 openhartoperaties

 maart 26, 2024   66

    Foto: Arnold Schwarzenegger

Hollywoodveteraan Arnold Schwarzenegger was een van de meest uitgesproken voorstanders van vaccins tijdens de Covid-19 pandemie. Hij ging regelmatig de sociale media op om de ongevaccineerden te beledigen, schrijft Thepeoplesvoice.

Volgens Schwarzenegger waren degenen die ervoor kozen om hun grondwettelijke recht uit te oefenen en de prik te weigeren “schmucks” die “go f*ck themselves.”

Schwarzenegger onthulde maandag dat hij onlangs drie open hartoperaties heeft ondergaan en dat hij nu een pacemaker nodig heeft om zijn beschadigde hart kloppend te houden.




Tijdens de laatste aflevering van zijn podcast, Arnold’s Pump Club, gaf de Terminator-ster toe: “Afgelopen maandag ben ik geopereerd om een beetje meer een machine te worden: Ik heb een pacemaker.”

Ondanks de ernstige gezondheidsproblemen die iedereen zouden hebben gedood die zich niet het soort medische zorg kon veroorloven dat is voorbehouden aan Hollywood A-listers, verzekerde Schwarzenegger iedereen: “Het gaat geweldig met me!” In dat geval zouden we niet graag zien hoe het er niet goed uitziet.


Terwijl hij sprak over zijn gezondheidsupdate, gaf Schwarzenegger ook toe dat hij het nieuws over de operatie aanvankelijk voor zichzelf wilde houden, door fans te vertellen dat erover praten “tegen zoveel van mijn opvoeding in Oostenrijk ingaat.”

Schwarzenegger is lang niet de enige volledig gevaccineerde en geboosterde ster die de afgelopen jaren hartproblemen heeft gehad.

In januari overleed de 50-jarige acteur Alec Musser, die gevaccineerd was tegen COVID, plotseling en onverwacht nadat hij een booster had gekregen.


Schwarzenegger is ook niet de enige die gezondheidscomplicaties ondervindt nadat hij online de spot dreef met ongevaccineerde mensen.

 

Een arts en traumachirurg die viral ging op social media en iedereen die het vaccin afwees beschuldigde van samenzweringstheoreticus te zijn, overleed plotseling eerder deze maand.

Dr. Vicky Jennings overleed na een hartaanval, onthulde haar familie.


Herinner je je de YouTube- en TikTok-influencers die tijdens de pandemie de experimentele Covid-19 vaccins aan hun volgers aanprijsden? De meesten van hen ontvingen betalingen van de overheid en farmaceutische bedrijven om hun volgers onder druk te zetten zodat ze de uitrol van het vaccin zouden steunen.

YouTube en andere influencers van social media waren instrumenteel in het verspreiden van de massale massapsychose die, zoals Dr. John Malone stelt, ertoe leidde dat een aanzienlijk deel van de bevolking in wezen werd gehypnotiseerd om de draconische Covid-maatregelen te volgen.

We zijn nu een paar jaar verder en karma slaat toe tegen diezelfde YouTubers die de prik namen en geld incasseerden van Big Pharma.

Honderden van deze jonge en gezonde YouTube influencers zijn nu gediagnosticeerd met kanker – en velen van hen hebben toegegeven dat ze lijden aan zeldzame en agressieve turbokanker.

Kijk:

   Video Link: https://rumble.com/v2z3570-thousands-of-youtubers-who-pushed-covid-jabs-now-have-turbo-cancers.html


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/arnold-schwarzenegger-die-de-ongevaccineerden-schmucks-noemde-heeft-pacemaker-gekregen-na-3-openhartoperaties/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...