dinsdag 26 maart 2024

Uitlevering Julian Assange naar Amerika voorlopig van de baan

 dinsdag, 26 maart 2024 12:04   Hits: 2081

 Julian Assange, wel of niet uitgeleverd Vandaag is de langverwachte dag waarop bekend wordt wat het lot van Julian Assange zal zijn.

Er is net bekend gemaakt dat Julian Assange in beroep mag gaan tegen het vonnis voor zijn uitlevering naar Amerika, maar alleen als Amerika bepaalde garanties niet geeft.



Julian Assange heeft toestemming gekregen om in beroep te gaan tegen uitlevering aan de VS.

Dit was in eerste instantie het bericht zoals dat door Wikileaks naar buiten werd gebracht.

Ze schreven dit:

Julian Assange heeft toestemming gekregen om in beroep te gaan tegen uitlevering aan de VS.

Na bijna vijf jaar in de strengste gevangenis van het Verenigd Koninkrijk te hebben doorgebracht, zal de uitgever zijn lange detentie voortzetten, gescheiden van zijn jonge gezin wegens het onthullen van onthullen van oorlogsmisdaden.

Bij nader inzien is dit klaarblijkelijk niet wat het vonnis zegt.

Want Assange kan nog steeds worden uitgeleverd als Amerika aan een aantal voorwaarden voldoet.

Amerika krijgt drie weken de tijd om bepaalde garanties te geven zoals dat Assange bij uitlevering aanspraak kan maken op het eerste amendement van de Amerikaanse grondwet. Dit artikel gaat over de vrijheid van meningsuiting. Daarnaast wil de rechtbank weten of het mogelijk is dat Assange bij uitlevering de doodstraf kan krijgen.
Alleen als Amerika deze garanties niet geeft kan hij beroep aantekenen tegen zijn uitlevering. Geeft Amerika deze garanties wel dan schijnt het dat de uitlevering doorgaat.

Het lijkt erop dat Engeland zichzelf indekt zodat het straks de handen in onschuld kan wassen.

Garanties van Amerika zijn in de praktijk helemaal niets waard. Het enige wat die straks hoeven doen is het verzinnen van wat nieuwe gronden waarop Assange kan worden vervolgd en claimen dat die ten tijde van het uileveringsverzoek niet bekend waren, waardoor de zaak opeens helemaal anders wordt.

De enige 'misdaad' ooit door Julian Assange gepleegd is het vertellen van de waarheid.

In onze satanische maatschappij waar alles wordt omgedraaid betekent het vertellen van de waarheid dat je wordt opgesloten. Degenen die door de waarheid worden ontmaskerd als criminelen blijven echter gewoon vrij rondlopen.

 Julian Assange vertelt waarheid

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...