maandag 25 maart 2024

Deze video van prof. Capel is na 3 jaar toch nog te heftig en weer gecensureerd


Een video die emeritus hoogleraar Pierre Capel 3 jaar geleden heeft geplaatst, is tot zijn verbazing gecensureerd en verwijderd door YouTube.

Hij legt in de video, die nog steeds actueel is, onder meer uit waarom er geen tweede (en derde of vierde coronagolf) is geweest. In juli 2021 schoot het aantal ‘coronabesmettingen’ omhoog. Opmerkelijk: het aantal testen liep precies parallel. Het aantal ziekenhuisopnames of overledenen piekte niet. Als je de grafieken goed bekijkt, dan is er geen tweede, derde, vierde piek

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v4i5gcq-apocalyps-new.html 

Dan krijg je alles wat je hebben wilt

Aan het begin van de corona-uitbraak had de PCR-test nog drie primers en 25 cycli. Vervolgens hebben ze twee primers eruit gegooid en het aantal cycli opgeschroefd naar 35. Dan krijg je alles wat je hebben wilt.

Er was wel sprake van oversterfte. “Waar komt dat door? Dat zou een prikkelende vraag kunnen zijn en een prikkelend antwoord, maar dat kunnen we niet geven, want dat mag niet,” zei Capel daar eerder over.

Genetisch modificeren in plaats van vaccineren

Over de coronamaatregelen zegt Capel in de video: “Die werken voor geen meter, geen anderhalve meter. Niet.” Dat laat hij zien aan de hand van een aantal voorbeelden. “De maatregelen zijn wel fantastisch voor crowd control.”

Verder legt de emeritus hoogleraar uit dat het coronavaccin helemaal geen ‘vaccin’ is, maar genetische modificatie. Dus genetisch modificeren in plaats van vaccineren.

“Waarom? Big Pharma, Big Data, Big Banking, Big Reset, Big Scam!”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...