donderdag 21 maart 2024

Gaat de glibberige Von der Leyen opnieuw weten te ontsnappen?

 donderdag, 21 maart 2024 10:45   Hits: 2907

  Von der Leyen, Bourla, grote vrienden  Ursula von der Leyen stapt door het leven als de ongekroonde en bovenal ongekozen koningin van Europa.

Maar, in de achtergrond rommelt het steeds meer en komt Von der Leyen steeds verder in de verdrukking.




Dit zijn de berichten zoals die de afgelopen tijd te lezen vielen bij de MSM

Het hoge woord is eruit: Ursula von der Leyen wil na de verkiezingen voor het Europees Parlement in juni graag weer voorzitter van de Europese Commissie worden. Dat heeft ze bekendgemaakt op een congres van haar christendemocratische partij de CDU in Berlijn.

Hoewel vrijwel iedereen in Brussel ervan uitging dat ze op zou gaan voor een volgende ronde, bleef VDL, zoals Von der Leyen in Brussel wordt aangeduid, lang onduidelijk over haar ambitie. De kans lijkt groot dat ze die kan verwezenlijken. Vorige keer had ze naar eigen zeggen intuïtief 'ja' gezegd tegen de baan, nu is dat anders. "Het is een bewuste en weloverwogen keuze." Ze heeft steeds meer gemerkt wat de Europese Unie allemaal voor zijn inwoners kan betekenen, zo motiveert ze haar kandidatuur.

De grote vraag is of dit haar zal lukken of dat ze alsnog gaat struikelen.

Deze dame is vooral bekend geworden door aankoop van enorme hoeveelheden ‘coronavaccins’ van Pfizer via haar goede vriend en CEO van Pfizer, Albert Bourla.

Albert Bourla (en de rest van de satanische sekte) is heel blij met Ursula want zij heeft namens de EU 1,8 miljard vaccins gekocht bij Pfizer voor 20 dollar het stuk.

 Bourla en Von der Leyen, goede vrienden

Daarnaast is ze heel bekend geworden omdat ze altijd heeft geweigerd om het sms verkeer tussen haar en Bourla openbaar te maken.

Er zijn inmiddels al diverse partijen geweest die hebben geprobeerd dat sms verkeer boven water te krijgen.

Zoals de New York Times in februari vorig jaar.

The New York Times vraagt de Europese rechter om de Europese Commissie te dwingen tekstberichten tussen commissievoorzitter Ursula von der Leyen en de baas van coronavaccinfabrikant Pfizer vrij te geven. Waakhonden als de Europese Ombudsman en de Europese Rekenkamer hekelden eerder al de geheimzinnigheid die de commissie blijft bewaren. Ook het Europese Parlement dringt aan.

In april 2023 komt dan dit bericht:

Op 5 april is bij het parket van Luik een strafklacht ingediend tegen Ursula von der Leyen, de voorzitter van de Europese Commissie. Het parket bevestigt een bericht van het magazine Le Vif daarover. De klacht gaat over sms’jes die von der Leyen stuurde naar de CEO van farmareus Pfizer over coronavaccins.

In de klacht wordt de commissievoorzitter ervan beschuldigd “zonder mandaat” en “in het geheim” via sms te hebben onderhandeld in de plaats van de EU-lidstaten over een megacontract voor coronavaccins. Ze zou een sms-gesprek hebben gevoerd met Pfizer-CEO Albert Bourla en die berichten vervolgens hebben gewist.

Volgens Le Vif komt de klacht van de Belgische professionele lobbyist Frédéric Baldan. Hij is gespecialiseerd in handelsrelaties tussen China en de Europese Unie.

En daarna wordt het eigenlijk een beetje stil en lijkt Von der Leyen ermee weg te komen.

Maar, dat schijnt toch niet het geval te zijn, want nu verschijnt het volgende bericht.

Von der Leyen wordt door verschillende Europese lidstaten aangeklaagd, of deze staan op het punt dat te gaan doen......

Volgens Europarlementariërs wordt de "Leyen-Pfizer-samenzwering" beschouwd als een van de grootste corruptieschandalen in de geschiedenis. Het gaat over het contract tussen Pfizer en de EU met betrekking tot de mRNA Covid-injecties. Pfizer heeft al EU-staten aangeklaagd op basis van het (gag)contract - en niemand weet wat Pfizer-CEO Bourla en Ursula von der Leyen destijds privé communiceerden.

Het verhaal krijgt nu echt een andere wending : Polen, Hongarije en Roemenië hebben zich aangesloten bij de huidige rechtszaak tegen Ursula von der Leyen, of staan op het punt dat te doen.

In dit kader diende de Belgische lobbyist Frédéric Baldan op 5 april 2023 in Luik een strafrechtelijke klacht in tegen von der Leyen. De tenlastelegging: ambtsmisbruik, vernietiging van documenten en illegale belangenbehartiging en corruptie. De Belgische rechter ging vervolgens op zoek naar de sms'jes.

Het geschil tussen Baldan en von der Leyen werd al snel politiek. Zijn lobbyvergunning werd ingetrokken en in juni vroeg hij: "Kan Ursula Von der Leyen, gezien de zaken, voorzitter van de Europese Commissie blijven?" Dit wordt gevolgd door een civiele rechtszaak bij het EU-hof waarin hij opriep tot de schorsing van Ursula Von der Leyen en de EU-commissarissen terwijl de strafprocedure tegen hen loopt.

Florian Philippot, hoofd van de nationaal-soevereine Franse partij "Les Patriotes", sloot zich aan bij de rechtszaak. Ook een Belgische partij spande een rechtszaak aan.

France Soir publiceerde afgelopen maandag gedetailleerd onderzoek over het onderwerp, en kon zelfs nieuwe dingen ontdekken.

De geruchtenmolen borrelt in het Europees Parlement en de tongen worden losser als hen wordt gevraagd naar de klacht van meneer Baldan: "Ursula was witheet van woede. Dit werd in juni 2023 ook al gemeld.

Florian Philippot, de Franse politicus, schreef over het France Soir-rapport dat het "opzienbarend" was: "De waarheid en gerechtigheid! En onverbiddelijk zijn! Ursula en alle andere hoofdrolspelers zullen niet aan hun verantwoordelijkheid kunnen ontsnappen!"

De tijd zal het leren of deze gladde dame opnieuw aan de wet weet te ontsnappen en voor een nieuwe termijn wordt benoemd als de ongekroonde en ongekozen koningin van Europa of dat ze dit keer wel voor de bijl gaat.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...