donderdag 21 maart 2024

2030 Agenda verder ontmaskerd

 donderdag, 21 maart 2024 10:23    Hits: 3204

  2030 Agenda, Karl Marx De beruchte 2030 Agenda die in 2015 door de wereldregering werd gelanceerd vormt de basis van onze geplande slavernij.

Een al lang geleden bedacht plan om een 'vijand te creëren', een vijand die we hebben gekregen dankzij het gedrag van de burger.



Alles wat er gebeurt in naam van het klimaat vormt onderdeel van een grotere agenda.

Een agenda die ons uiteindelijk moet voeren naar een soort Chinese maatschappij waarbij de burger 24/7 onder digitale controle staat en woont in torens in 15 minuten steden. Een Hunger Games maatschappij waarbij mensen worden gedwongen in hun eigen districten te leven.

Daarom is het uiteraard heel goed om de klimaatzwendel te ontmaskeren, maar het is zeker zo belangrijk om te beseffen wat de werkelijke doelstelling is.

In dat kader kan de onderstaande documentaire helpen om meer mensen ervan te overtuigen dat de klimaatzwendel de grootste zwendel aller tijden is. Het is een film van Martin Dunkin als vervolg op een eerdere documentaire.

The Great Global Warming Swindle is een documentaire over de opwarming van de Aarde die op 8 maart 2007 door Channel 4 op de Britse televisie werd uitgezonden. In de documentaire wordt kritiek samengevat die door wetenschappers, economen en policiti is geuit op An Inconvenient Truth.

Deze nieuwe documentaire van de Britse filmmaker Martin Durkin toont aan dat klimaatalarm een verzonnen doembeeld is zonder enige wetenschappelijke basis. Het laat zien dat de klimaatwetenschap en officiële metingen de claims niet ondersteunen dat we getuige zijn van een toename van extreme weersomstandigheden - orkanen, droogtes, hittegolven, bosbranden en andere fenomenen.

Het weerlegt nadrukkelijk de bewering dat de huidige temperaturen en niveaus van atmosferische CO2 ongewoon en zorgwekkend hoog zijn. Integendeel, vergeleken met de laatste half miljard jaar in de geschiedenis van de aarde, zijn zowel de huidige temperaturen als de CO2-niveaus extreem en ongewoon laag. We bevinden ons geologisch gezien in een ijstijd. Het laat ook zien dat er geen bewijs is dat veranderende CO2-niveaus (het is vele malen veranderd) in het verleden ooit de klimaatverandering hebben 'veroorzaakt'.

Waarom wordt ons dan keer op keer verteld dat 'catastrofale door de mens veroorzaakte klimaatverandering' een onweerlegbaar feit is? Waarom wordt ons verteld dat er geen bewijs is dat dit tegenspreekt? Waarom wordt ons verteld dat iedereen die vraagtekens zet bij de 'klimaatcrisis' een 'platte-aarde aanhanger' en een 'wetenschapsontkenner' is?

De film onderzoekt de aard van de consensus achter klimaatverandering. Het beschrijft de opkomst van de klimaatindustrie waarin biljoenen dollars omgaan. Het beschrijft de honderdduizenden banen die afhankelijk zijn van de klimaatcrisis. Het verklaart de enorme druk op wetenschappers en anderen om het klimaatalarm niet in twijfel te trekken. De gevolgen voor wetenschappers die dat wel doen kunnen groot zijn: het intrekken van fondsen, afwijzing door wetenschappelijke tijdschriften, sociale uitsluiting.



Voor de volledigheid hier nog de eerdere documentaire uit 2007, The Great Global Warming Swindle in het Nederlands ondertiteld door Erick van Dijk.


Videolink

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...