donderdag 21 maart 2024

 WEF-leider die werkt aan radicale ontvolking van de planeet vecht voor zijn leven na een spoedoperatie aan de hersenen

maart 21, 2024   24

     Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

Sadghuru, de WEF Agenda Contributor die berucht heeft verklaard dat zijn doel is om “minder zielen” op de planeet te hebben, vecht momenteel voor zijn leven nadat hij een spoedoperatie aan zijn hersenen heeft ondergaan na een enorme zwelling en bloeding in zijn hersenen, schrijft Thepeoplesvoice.


Een team van artsen voerde binnen een paar uur na Sadghuru’s opname een spoedoperatie uit om de bloeding in de schedel te verhelpen. Sadhguru werd na de operatie van de beademing gehaald.

Sadghuru staat bekend als nauw adviseur van Klaus Schwab en als een van de meest invloedrijke en extreme voorstanders van radicale ontvolking in globalistische kringen. De WEF-adviseur riep onlangs op tot “94% minder mensenvoeten” op de planeet om de doelstellingen van Agenda 2030 te halen.


News18 meldt:

De artsen zeiden dat ze hem onmiddellijk na opname op 17 maart moesten opereren omdat de zwelling de positie van zijn hersenen had veranderd en hij “verward en slaperig” werd.

Nadat hij weer bij bewustzijn was gekomen, bedankte de spirituele leider de artsen in het Appollo Ziekenhuis en glimlachte: “Hier ben ik in een ziekenhuis in Delhi met een gelapte schedel, maar geen beschadigde hersenen.”

Premier Narendra Modi schreef woensdag op X over zijn gesprek met Sadhguru.



Video Link: https://rumble.com/v1p9lmy-evil-wef-leader-caught-planning-mass-extinction-event-to-inner-circle.html


 



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wef-leider-die-werkt-aan-radicale-ontvolking-van-de-planeet-vecht-voor-zijn-leven-na-een-spoedoperatie-aan-de-hersenen/



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...