zaterdag 30 maart 2024

Media begint publiek te waarschuwen voor stijgend aantal kankergevallen onder mensen die zijn gevaccineerd

maart 30, 2024   9

    Foto: freepik

Amerikaanse media zijn eindelijk begonnen het publiek te waarschuwen voor het verband tussen Covid mRNA-vaccins en de piek in dodelijke kankers sinds de injecties in 2021 werden geïntroduceerd.

De Washington Times heeft een opiniestuk gepubliceerd waarin de mogelijke oorzaken van het stijgende aantal gevallen van kanker worden onderzocht, met name onder jongeren, schrijft Frank Bergman.

Het artikel, geschreven door Dr. Pierre Kory, voorzitter en hoofd medische zaken van de FLCCC Alliance, en Mary Beth Pfeiffer, een onderzoeksjournalist, benadrukt het verband tussen mRNA-injecties en kanker.

Kory en Pfeiffer stellen dat “we geconfronteerd worden met een opkomende tol van ziekte en dood onder jongeren. We kunnen ons niet onttrekken aan de vraag wat de oorzaak is.”

De auteurs merken op dat voorlopige gegevens van de CDC een piek laten zien in snel ontwikkelende sterfgevallen door kanker onder 15- tot 44-jarigen in de afgelopen drie jaar, zoals Slay News meldde.

Sterfgevallen door darmkanker en baarmoederkanker zijn het sterkst gestegen.

Het stijgende aantal sterfgevallen door kanker heeft bijgedragen aan het sterftecijfer in de Verenigde Staten.

Dit is echter niet uniek voor Amerikanen.

Andere grote landen over de hele wereld hebben het aantal sterfgevallen door turbokanker zien stijgen, waaronder Canada, Japan, het Verenigd Koninkrijk, Australië en nog veel meer.

Kory en Pfeiffer vervolgen:

“Deze zogenaamde overtollige sterfgevallen – 298.000 in 2023 – zijn genegeerd in een milieu dat de politieke wil mist om pandemie-beleid en de nasleep ervan te onderzoeken.”

“We moeten de rol onderzoeken van lockdowns, van bovenaf opgelegde behandelingsprotocollen en – in het bijzonder voor werknemers in de hoogste levensstadia – vaccins die vaak verplicht werden gesteld als arbeidsvoorwaarde.”

 

De auteurs concluderen met het volgende:

“Er zijn aanwijzingen in de medische literatuur over de mogelijke manieren waarop herhaalde vaccinaties immuniteitsmechanismen kunnen ondermijnen en misschien zelfs de groei van kanker kunnen bevorderen.”

De verschuiving in de berichtgeving van de media komt na meer dan drie jaar van rapporten van bedrijven dat de injecties “veilig en effectief” zijn.

Degenen die hun bezorgdheid uitten werden vaak afgeschilderd als “samenzweringstheoretici” die zogenaamde “verkeerde informatie” verspreidden.

Officiële gegevens en meerdere peer-reviewede onderzoeken laten echter nog steeds grote pieken zien in plotselinge sterfgevallen en dodelijke ziektes zoals hartfalen, beroertes, bloedstolsels en meer.

Al deze problemen zijn tot epidemische niveaus gestegen sinds de introductie van massale publieke vaccinatiecampagnes in 2021.

Zoals Slay News eerder meldde, waarschuwde een top patholoog eerder deze maand dat de overgrote meerderheid van de mensen die nu gediagnosticeerd worden met kanker, gevaccineerd zijn met Covid mRNA prikken.

Sinds 2021 melden artsen stijgende aantallen kankerdiagnoses.

Velen waarschuwen voor zich snel ontwikkelende vormen van de ziekte die “turbokanker” worden genoemd. Sommige artsen melden dat kankers zich zo snel ontwikkelen dat hun patiënten binnen een week na de diagnose overlijden.

De meest voorkomende vorm van kanker is carcinoom. Carcinoom ontstaat wanneer het DNA van een cel beschadigd of veranderd is. De schade zorgt ervoor dat de cel ongecontroleerd groeit en kwaadaardig wordt.

Een groeiend aantal experts vreest nu dat Covid mRNA injecties kanker veroorzakende DNA schade veroorzaken.

Het probleem beperkt zich echter niet alleen tot degenen die injecties kregen. Artsen waarschuwen nu dat “vaccins” van gevaccineerde mensen kanker kunnen veroorzaken bij ongevaccineerden.

 

Zoals Slay News meldde, hebben vooraanstaande artsen onlangs aangekondigd dat, ondanks ontkenningen van de hoogste gezondheidsfunctionarissen en de bedrijfsmedia, documenten van de FDA en de farmaceutische gigant Pfizer het bewijs hebben geleverd dat “shedding van vaccins” “helaas echt” is.

Vaccin-shedding is een proces waarbij het lichaam van een individu virusdeeltjes van de eigen vaccinatie vrijgeeft en verspreidt naar anderen.

Deze kwestie heeft de bezorgdheid gewekt dat mensen die ervoor gekozen hebben om niet gevaccineerd te worden, de Covid mRNA-injecties van mensen die wel gevaccineerd zijn, tegen hun wil overgedragen krijgen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/media-begint-publiek-te-waarschuwen-voor-stijgend-aantal-kankergevallen-onder-mensen-die-zijn-gevaccineerd/

 


Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan doden

Een van ’s werelds beste epidemiologen heeft gewaarschuwd dat de toename van “turbokanker” veroorzaakt wordt door mRNA-chemicaliën, waardoor binnenkort miljoenen mensen kunnen sterven. Dr. Harvey Risch is emeritus hoogleraar epidemiologie aan de Universiteit van Yale. Hij is gespecialiseerd in de etiologie, preventie en vroegtijdige diagnose van kanker en in epidemiologische methoden, schrijft Thepeoplesvoice. De professor … Meer lezen overToparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan doden

https://www.frontnieuws.com/toparts-waarschuwt-dat-turbokanker-veroorzaakt-door-mrna-miljoenen-mensen-kan-doden/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...