zaterdag 30 maart 2024

Grootschalige geoengineeringprojecten om het klimaat op aarde te veranderen, ooit een “complottheorie” genoemd, breiden zich nu wereldwijd en openlijk uit.

 februari 27, 2024   33

    Leonhard Lenz / Wikimedia / (CC0 1.0 DEED)

Wat ooit slechts een “samenzweringstheorie” of “internetmythe” was, beperkt tot de marge van de samenleving, wordt nu officieel beleid om te voorkomen dat de planeet “opwarmt” of “kookt.”

We hebben het over chemtrails en andere vormen van geo-engineering, die degenen die zulke dingen propageren eerst ontkenden voordat ze uiteindelijk toegaven dat er inderdaad pogingen worden gedaan om de werking van de natuurlijke orde te veranderen om de “klimaatverandering” te stoppen, schrijft Ethan Huff.

Concepten als “chemicaliën in de oceaan dumpen” en “reflecterende deeltjes in de lucht injecteren” halen de voorpagina’s van prominente media die ooit het bestaan van zulke dingen ontkenden. Vanwege de vermeende “klimaatcrisis” komen krankzinnige wetenschappers met bizarre ideeën zoals het blokkeren van de zon met gif, waarvan ze beweren dat het de aarde beschermt tegen smelten.

Wolken helderder maken, atmosferische chemicaliën, gelooide oceanen
Onlangs nog berichtte de Wall Street Journal over enkele van deze nieuwerwetse projecten en beweerde dat ze “de uitstoot van broeikasgassen” veel sneller zullen verminderen dan bestaande technologieën.

Om “enge” dingen als hittegolven, onweersbuien en overstromingen te stoppen, haast de klimaatindustrie zich om de manier waarop wolken werken te veranderen en de pH-waarde van de oceaan te veranderen, naast andere grootschalige planetaire inspanningen.

Ze willen natuurlijk nog steeds dat iedereen stopt met vlees eten en in elektrische voertuigen (EV’s) gaat rijden, maar die ingrepen zijn gewoonweg niet genoeg om de “koolstofvrije economie” te bereiken die ze tegen het jaar 2030 tot volle wasdom willen zien komen.

Een van de nieuwste projecten op dit moment bestaat uit het de lucht in blazen van een pekelmengsel om grotere, heldere wolken te creëren die zonlicht terug de ruimte in reflecteren. Dit project vindt plaats aan de Southern Cross University in Australië en wordt gefinancierd door de overheid, andere universiteiten en verschillende natuurbeschermingsorganisaties.

 

Aan de andere kant van de wereld, in Israël, besteedt een startup genaamd Stardust Solutions $15 miljoen aan privéfinanciering om reflecterende deeltjes de lucht in te blazen op grote hoogtes om te proberen de zonnestraling te verminderen. In de “komende maanden” zullen de tests met het gepatenteerde chemische mengsel van een testfaciliteit binnenshuis naar buiten worden verplaatst.

In de Verenigde Staten, op Martha’s Vineyard, is het Woods Hole Oceanographic Institute van plan om duizenden liters natriumhydroxide, met chemische kleurstoffen, in de oceaan te dumpen om een zogenaamde “koolstofput” te creëren die kooldioxide (CO2) uit de atmosfeer in het water trekt.

Dan was er nog de beruchte “Make Sunsets” geoengineering poging in Californië die uiteindelijk zijn weg vond naar Mexico, wat leidde tot wijdverspreide kritiek en verontwaardiging vanwege de zwavel en andere schadelijke chemicaliën die in de atmosfeer terechtkwamen.

De klimaatcultus begint eindelijk toe te geven dat hun pogingen om koolstof te reduceren niet werken, dus daarom schakelen ze over op extremere maatregelen zoals het blokkeren van de zon en het nabootsen van atmosferische gasconcentraties en verhoudingen om te “repareren” wat er volgens hen mis is met het klimaat.

Bij de Verenigde Naties (VN) groeit ook het gerucht dat het tijdperk van “opwarming van de aarde” eigenlijk voorbij is en dat de wereld nu overgaat in een periode van “wereldwijde afkoeling”.

“Dit alles is een duidelijk teken dat de ‘klimaatcrisis’, of beter gezegd het ‘klimaatcrisis’-verhaal, een gevaarlijke nieuwe fase ingaat,” waarschuwt de National Pulse.

“Rationeel denken leidt steeds vaker tot alarmisme en uiteindelijk tot hysterie over naderend onheil. Onder zulke omstandigheden zullen de meest onredelijke en ondoordachte reacties redelijk en gepast lijken.”

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/grootschalige-geoengineeringprojecten-om-het-klimaat-op-aarde-te-veranderen-ooit-een-complottheorie-genoemd-breiden-zich-nu-wereldwijd-en-openlijk-uit/

 

Mexico verbiedt chemtrails en geo-engineering na pogingen van kwaadwillende startup om de zon te verduisteren

Mexico heeft met harde hand opgetreden tegen chemtrails en experimenten met geoengineering op zonne-energie, nadat een kwaadwillende startup probeerde de zon te dimmen om klimaatverandering tegen te gaan, schrijft Baxter Dmitry. De controversiële voorgestelde klimaatoplossing, waarbij aërosoldeeltjes in de bovenste atmosfeer worden vrijgelaten om de warmte van de zon te weerkaatsen, zal niet langer worden … Meer lezen overMexico verbiedt chemtrails en geo-engineering na pogingen van kwaadwillende startup om de zon te verduisteren

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...