vrijdag 22 maart 2024

Senaat Tennessee neemt wet aan die chemtrails verbiedt

 maart 22, 2024   20


Wetgevers in de staat Tennessee hebben een wetsvoorstel aangenomen dat het sproeien van chemicaliën in de atmosfeer wil verbieden.

Deze door de overheid gebruikte techniek om het weer te manipuleren staat bekend als “geo-engineering”, schrijft Thepeoplesvoice.

De Senaat van de staat keurde maandag SB2 691/HB 2063 goed. Het wil “het opzettelijk injecteren, vrijlaten of verspreiden, op welke manier dan ook, van chemicaliën, chemische verbindingen, stoffen of apparaten binnen de grenzen van deze staat in de atmosfeer verbieden met het uitdrukkelijke doel om de temperatuur, het weer of de intensiteit van het zonlicht te beïnvloeden”.


Infowars meldt:

Het wetsvoorstel gaat verder: “Het opzettelijk injecteren, vrijlaten of verspreiden, op welke manier dan ook, van chemicaliën, chemische verbindingen, stoffen of apparaten binnen de grenzen van deze staat in de atmosfeer met het uitdrukkelijke doel om de temperatuur, het weer of de intensiteit van het zonlicht te beïnvloeden, is verboden.”

  Blootstelling aan radiofrequenties binnen het 5G-bereik veroorzaakt depressie, zo blijkt uit een nieuwe studie

 

Jarenlang hebben velen vermoed dat het sproeien van zwevende deeltjes in de atmosfeer door de overheid – gezien als witte wolkensporen die niet verdwijnen – niet alleen het weer manipuleert, maar ook het ecosysteem van de aarde vernietigt.

Het wetsvoorstel komt op het moment dat topwetenschappers de Verenigde Naties er onlangs van beschuldigden dat ze een samenzwering hebben opgezet om het milieu op aarde te vernietigen.

In hun paper, gepubliceerd in het “Advances In Social Sciences Research Journal” in september 2022, waarschuwden James Marvin Herndon en Mark Whiteside dat de mensheid “weinig tijd heeft om alle geo-engineering activiteiten permanent te beëindigen”, in het bijzonder “geaërosoliseerde koolvliegas, die volgens hen uit straalvliegtuigen wordt gespoten” en “in de troposfeer” waar het “systematisch de ondersteunende systemen van de aarde afbreekt en het leven op deze planeet vergiftigt”.

Link: https://frontnieuws.backme.org 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/senaat-tennessee-neemt-wet-aan-die-chemtrails-verbiedt/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...