vrijdag 22 maart 2024

‘Een absolute must see’: Het échte verhaal achter de miljardenverslindende klimaatzwendel


De film ‘Climate: The Movie (The Cold Truth)’ is exclusief te zien op de website van Ongehoord Nederland. Deze film, geregisseerd door de bekende Britse filmmaker Martin Durkin, dient als een vervolg op zijn eerdere werk ‘The Great Global Warming Swindle’.

Die film fungeerde als een controversiële tegenhanger van Al Gore’s ‘An Inconvenient Truth’ en deed flink wat stof opwaaien.

‘Climate: The Movie’ vertelt het échte verhaal achter de miljardenverslindende klimaatzwendel.

Bekijk de film:

Link: https://youtu.be/op1xtxEgz_Y 
Het verdwaasde klimaatalarmisme wordt bij de enkels afgezaagd

“Echt een belangrijke film, legt niet alleen uit dat er geen klimaatcrisis is, maar ook waarom de notie van een crisis in stand gehouden wordt,” reageert Marcel Crok, medeoprichter van Stichting Clintel, die de ondertiteling verzorgde.

Emeritus hoogleraar Kees de Lange zegt over de film: “Glashelder, dingen worden keihard bij de naam genoemd, het verdwaasde klimaatalarmisme wordt bij de enkels afgezaagd. Een absolute must see, waar je echt even voor moet gaan zitten.”

Grootste oplichterij ooit

“Kijken, mensen. Laat de grootste oplichterij ooit goed tot je doordringen. Er is geen klimaatcrisis. Lach die oplichters uit, maak je boos over wat ze ons ontzeggen. Ga op vliegvakantie, rij in echte auto’s. Trap er niet in!” zegt oud-Tweede Kamerlid Harm Beertema.

“Ik wist al dat het verhaal dat ons door politiek en media verteld wordt over opwarming van de aarde en stikstof niet helemaal klopt. Maar na de film werd me duidelijk dat het helemaal niet klopt,” aldus medisch adviseur Wendy Mittemeijer, die was uitgenodigd voor de première in theater Figi in Zeist.

“De film is ontluisterend en ook nog eens visueel mooi. En af en toe heb ik zelfs moeten lachen om de nuchtere eerlijkheid waarmee gecensureerde topklimaatwetenschappers vertellen hoe het nu werkelijk in elkaar steekt,” schrijft Mittemeijer. “Een aanrader om te kijken!”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...