vrijdag 22 maart 2024

Dr. Klinghardt: “Het geheugenverlies bij gevaccineerden komt langzaam en neemt steeds meer toe”

augustus 24, 2022   12 

   © britni scott op Unsplash

Dr. Klinghardt is een holistische arts die na zijn afstuderen een praktijk in Seattle opende. In een recente video gaat hij in op het opvallende geheugenverlies bij gevaccineerden. Hij bespreekt ook een mogelijke therapie die eerst de symptomen van de ziekte moet bestrijden. De tweede stap bestaat erin het negatieve effect te beïnvloeden door de vreemde genen uit te schakelen die door het vaccin worden toegediend, schrijft Corona-blog.net.

Dr. Dietrich Klinghardt (holistisch arts, gestudeerd in Freiburg) doet in het Corona Comité (110 zitting) verslag vanuit zijn praktijk in Seattle over vaccinatieschade en de behandeling ervan. Hij vermeldt de opvallende opvallende geheugenverlies (kortetermijngeheugen). Hij behandelt het geheugenverlies bij Corona-patiënten bijvoorbeeld met polyfenolen.

“Bij de gevaccineerden komt dit geheugenverlies langzaam, wordt het steeds meer, en is het veel moeilijker te behandelen dan het geheugenverlies dat wij al met Corona zelf hebben gezien”, zegt Dr. Dietrich Klinghardt

Wat hij ook opmerkt zijn veranderingen in het oog, zoals staar of maculadegeneratie, persoonlijkheidsveranderingen (psychose), leverproblemen, …

Degenen die vroeger helemaal geen bijwerkingen hadden, komen nu 1-2 jaar later in zijn praktijk.

Video Link: https://rumble.com/v1a01vf-us-arzt-dr.-klingbeil-schildert-mnra-impf-wirkungen-bis-zu-persnlichkeits-v.html

 “Wij zien soortgelijke problemen als gevolg van de ziekte. Bij de gevaccineerden tien keer meer, plus een hele reeks symptomen die wij bij de natuurlijk zieken niet zagen”, zegt Dr. Dietrich Klinghardt.

Therapie voor de eliminatie (?) van de “vaccins

In de eerste plaats moet de ziekte worden stilgelegd die door de “vaccinatie” werd uitgelokt. Dit gebeurt bijvoorbeeld (afhankelijk van de ziekte!) met een ampul artesunaat, famotidine, amantadine of niclosamide.

Het is belangrijk het mechanisme van het vaccin en het lichaam te begrijpen en de vreemde genen uit te schakelen. Volgens Dr. Klinghardt zijn er twee mechanismen, methylering en acetylering. In het geval van de methylering zijn er een paar stoffen die het het lichaam waarschijnlijk gemakkelijker maken om de stap uit te voeren. De bekendste is waarschijnlijk S-adenosylmethionine (SAM of kortweg AdoMet) of gemethyleerd foliumzuur (10 – 20 mg, let op: zeer hoge dosis!!). Dit zouden de twee belangrijkste dragers moeten zijn om de cel binnen te dringen en zo de vreemde bestanddelen uit te schakelen.
Er is ook histonacetylering, waarbij de beperkende factor een gebrek aan vitamine B₅ (pantotheenzuur) is.

Opgelet: Mensen kunnen overgemethyleerd worden!

·         N-acetyl-cysteïne (NAC)

·         Bioflavonoïden

·         Foliumzuur (10 – 20 mg, telkens 6 maanden, later getitreerd tot een “redelijke” dosis van 1 – 2 mg – levenslang innemen)

·         Pantotheenzuur, ook wel vitamine B genoemd₅

·         Ozontherapie

Deze procedure is bij artsen bekend vanwege de herpes simplex (HSV, herpesvirussen) of herpes zoster (gordelroos) uitbraken.

In de woordenlijst, bij de Longartsen op het Net, leest men:

DNA-demethylering en histonacetylering

Een groot deel van ons genetisch materiaal (DNA) is aanwezig in verpakte vorm, die eerst opengelegd moet worden om de betreffende genen te activeren. Om genen uit hun histonverpakking te bevrijden, moeten zij geacetyleerd worden (overdracht van een acetylgroep) – dit maakt de speciale verpakking los waarmee het DNA verpakt is, zodat de genen in kwestie afgelezen kunnen worden. Als de genen daarentegen voorzien zijn van methylgroepen, kunnen ze ook niet gelezen worden – daarom moeten ze gedemethyleerd worden (splitsing van de CH3 groep). DNA-demethylering en histon-acetylering zijn dus chemische verrichtingen waarbij bepaalde chemische groepen (bijv. methylgroepen, acetylgroepen) worden afgesplitst of overgeplaatst om bepaalde genen uit hun verpakking te bevrijden en ze leesbaar te maken.

Wij hebben hulp en contactpunten opgenomen op deze extra pagina (ook van dierenarts Alina Lessenich). Wij hebben het onderwerp “How Bad is my Batch” in dit artikel behandeld.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dr-klinghardt-het-geheugenverlies-bij-gevaccineerden-komt-langzaam-en-neemt-steeds-meer-toe/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...