dinsdag 12 maart 2024

Spaanse onderzoekers ontdekken weer iets nieuws in Pfizer-prik: WAT IS DIT?


Het team van La Quinta Columna onder leiding van biostatisticus Ricardo Delgado heeft weer een bizarre ontdekking gedaan.

Het team van Delgado ontdekte eerder dat de COVID-19-vaccins grafeen en nanotechnologie bevatten. Wie dat beweerde werd verbannen van sociale media en aangevallen door de trollenlegers. ‘Factcheckers’ beweerden in koor dat de vaccins geen grafeenoxide bevatten.

Er lijkt een kentering zichtbaar. Het Provinciaal Hof in Almeria heeft recentelijk opdracht gegeven tot een onderzoek naar de mogelijke aanwezigheid van grafeen in de vaccins.

Vreemde formaties

De Spaanse onderzoekers, die de aanwezigheid van grafeenoxide aantoonden met behulp van een transmissie-elektronenmicroscoop, laten nu opnieuw van zich horen.

Ze hebben monsters uit het Pfizer-vaccin genomen en 48 uur lang in een broedmachine voor reptielen geplaatst. In de broedmachine was de temperatuur 37 graden en werden de monsters continu blootgesteld aan uv-licht. Na 48 uur werden de vaccinmonsters geanalyseerd met behulp van een optische microscoop.

Uitgebroed

In de monsters troffen Delgado en zijn team vreemde formaties aan die ze nog niet eerder hadden gezien. Die lijken punten te bevatten met meerdere vertakkingen. Het lijkt erop alsof er iets is ‘uitgebroed’.

“Gebruiken ze menselijke lichamen als broedmachines?” vraagt Delgado zich af. “En zo ja: wat wordt er dan uitgebroed?”

De onderzoekers hebben de monsters inmiddels 96 uur in de broedmachine geplaatst en de formaties blijven ‘groeien’:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...