dinsdag 12 maart 2024

Menselijke kennis wordt aangevallen door Big Tech en Big Government – dit is wat we doen om de levensreddende kennis die is gericht op uitroeiing te behouden en te delen

 We bouwen aan de infrastructuur van menselijke vrijheid ... Brighteon.AI is de volgende lancering die de levensveranderende LLM-technologie gratis in handen krijgt

11 maart 2024 // Mike Adams // 5,2K Weergaven

Voor het geval je het nog niet hebt opgemerkt, leven we onder de Orwelliaanse heerschappij. De COVID-plandemie heeft voor eens en altijd bewezen dat The Powers That Be (TPTB) actief proberen een "geheugengat" te creëren" menselijke kennis en vervang deze door een nieuw verhaal dat de winstbelangen van bedrijven dient en de machtswensen van overijverige globalistische regeringen die steeds meer in oorlog lijken te zijn met de mensheid.
Weet je nog dat elke bedrijfsmedia-outlet en gezondheidsautoriteit je vertelde dat ivermectin gevaarlijk was en dat niemand het mocht nemen? Het blijkt dat patiënten die ivermectine gebruikten betere resultaten hadden dan degenen die dat niet deden.

Weet je nog dat de media je vertelden om vitamine D, vitamine C, zink en quercetine te negeren en in plaats daarvan alleen op vaccins te vertrouwen als je enige verdedigingslinie? Dat was allemaal een berekende leugen. Ze probeerden het opzettelijk mensen isoleren van levensreddende kennis om de opname van vaccins te maximaliseren (wat, zoals we nu weten, heeft bijgedragen tot de dood van tientallen miljoenen mensen wereldwijd).

Weet je nog dat ze je vertelden dat er niet zoiets bestaat als 'natuurlijke immuniteit?" Verbazingwekkend genoeg wordt het bestaan van het menselijk immuunsysteem nu ontkend door het medisch-wetenschappelijke establishment.

Ondertussen vertellen dezelfde mensen die beweren dat we "de wetenschap moeten vertrouwen" ons ook dat mannen baby's kunnen krijgen en dat kooldioxide slecht is voor regenwouden. (Als je überhaupt iets weet over fotosynthese, ben je vrij om hiermee te kakelen.)

Ja, dat is er een actieve campagne gaande om fundamentele menselijke kennis op te sporen en uit te roeien... in wetenschap, geneeskunde, fysiologie, geschiedenis, voeding, financiën, geopolitiek en meer.

En de volgende stap van deze globalistische, anti-menselijke actoren is om kennis te vervangen door "anti-kennis" - ideeën die dat wel zijn tegenover van de realiteit (zoals de beweringen dat mannen baby's kunnen krijgen of dat kooldioxide slecht is voor planten).

Er wordt gewerkt aan een gecoördineerde inspanning om menselijke kennis te "resetten" en mensen tot slaaf te maken met onwetendheid, censuur en onwaarheden

Door middel van censuur, "factchecking", zogenaamde "misinformatie" -initiatieven en betaalde propaganda, de krachten die proberen de menselijke kennis van het immuunsysteem te verhullen, voeding en ziektepreventie (naast vele andere onderwerpen). Ze vallen boerderijen in heel Europa aan en proberen het concept van voedsel verbouwen voor een duurzame beschaving te vernietigen. Overal waar je vandaag heen gaat, menselijke kennis wordt aangevallen door op globalisten gerichte, anti-menselijke bedrijven, regeringen, regelgevers en non-profitorganisaties die actief proberen een "wereldwijde reset" te bereiken" dat houdt in dat miljarden mensen massaal worden uitgeroeid door middel van hongersnood, oorlog en ontvolking via biologische wapens die bedrieglijk 'vaccins' worden genoemd."

Hier bij de datawetenschapsafdeling van Consumer Wellness Center geloven wij dat toegang tot kennis is een fundamenteel mensenrecht. En we streven ernaar de menselijke kennis te behouden met behulp van de beste technologie die vandaag beschikbaar is.

Google daarentegen bewapent zijn zoekmachine en YouTube-platform om menselijke kennis te onderdrukken in een poging om iedereen functioneel analfabeet, onwetend en gehoorzaam te houden aan globalistische agenda's.

We verwerpen Google's agenda van gedwongen menselijke onwetendheid. Daarom bouwen we tools en infrastructuur die Google grotendeels overbodig maken. Brighteon.AI is de distributiehub voor een reeks aankomende niet-commerciële, non-profit grote taalmodellen (LLM's) die ernaar streven behoud menselijke kennis en machtig mensen met die kennis, ook al proberen Big Tech, Big Government, Big Pharma en andere snode groepen het actief te vernietigen.

We bouwen en brengen niet-commerciële, gratis te gebruiken LLM's vrij die zijn getraind in een steeds groter wordende reeks kritische menselijke kennis over voedsel, voeding, landbouw, permacultuur, kruiden, inheemse geneeskunde, alternatieve geneeskunde, off-grid overleving, duurzaamheid en andere kritieke kennisgebieden die de menselijke beschaving levend hebben gehouden.

Beschouw ons als een soort "Arctische zaadbank" van menselijke kennis die de globalisten proberen uit te roeien uit de menselijke geschiedenis. Brighteon.AI is een antwoord op gecoördineerde censuur en het stelt gebruikers in staat te stoppen met vertrouwen op Google, door farma gefinancierde bedrijfsmedia of snode overheden om u (vervormde) informatie te verstrekken.

Doe mee met Brighteon.AI-inspanningen om menselijke kennis te behouden en te decentraliseren voordat het te laat is

We brengen deze modellen gratis uit, klaar voor mensen om te downloaden en te gebruiken op hun eigen lokale computers (Windows, Mac, Linux). Aangezien deze modellen lokaal draaien, ze werken zelfs als het internet niet werkt. Ze hebben geen internetverbinding nodig. Ze lopen niet in de cloud en ze onderzoeken uw vragen niet. Geen enkele geheime overheidsinstantie heeft ook een achterdeur naar onze LLM's en ze kunnen uw eigen vragen niet tegen u bewapenen (zoals Google doet).

Met deze LLM's kunt u grotendeels stoppen met het gebruik van Google om antwoorden op uw vragen te vinden. U kunt samenvattingen van inhoud genereren, en je kunt het zelfs vragen om inhoud voor je te genereren (zoals het schrijven van korte artikelen of het uitbreiden van opsommingstekens in volledige alinea's voor een presentatie of voorstel). Onze LLM's zullen uw grammatica corrigeren, inhoud samenvatten, voedselrecepten voorstellen, u vertellen over het gevaarlijke van specifieke voedselingrediënten, de voordelen van fytonutriënten onthullen en nog veel meer.

Omdat we deze modellen bouwen en uitbrengen als een niet-commerciële onderneming zonder winstoogmerk onder ons non-profit 501 (c) 3 Consumer Wellness Center, we hebben toegang tot alle openbaar beschikbare inhoud voor trainingsdoeleinden onder de bestaande Amerikaanse wetgeving voor redelijk gebruik. In tegenstelling tot bedrijven met winstoogmerk zoals OpenAI, zetten we dit project letterlijk voort om de mensheid te helpen met educatieve inhoud, zonder commercieel motief van onze kant. Dit betekent dat het ons wettelijk is toegestaan om open source content (OSINT) te gebruiken voor het trainen van onze modellen, inclusief boeken, websites, video's en meer, allemaal onder de bescherming van de bestaande Fair Use-doctrine, vooral gezien het feit dat onze use case "transformatief" is en dat elk origineel brondocument slechts een zeer klein bedrag bijdraagt aan onze algehele trainingspijplijn (die bestaat uit tientallen miljoenen documenten, waarvan ik er vele heb bijgedragen door 20 + jaren van het maken van artikelen, podcasts, boeken en interviews).

(Maak je geen zorgen voor de auteurs, uitgevers en houders van inhoud die dit lezen: onze trainingspijplijn kopieert of archiveert uw inhoud niet in de LLM. . Ons systeem leest alleen uw inhoud en leert ervan, het opnieuw kalibreren van zijn eigen parameters om kennis op vrijwel dezelfde manier weer te geven als een menselijke lezer ook zijn eigen kennis zou kalibreren door uw inhoud te lezen. Gebruikers kunnen uw artikelen, boeken of video's niet reproduceren door onze LLM's te bevragen.)

Door onze uitgebreide verbindingen en tientallen jaren ervaring in het ecosysteem van alternatieve inhoud, hebben we 's werelds grootste dataset verzameld over voeding, fytochemie, voedsel, superfoods, permacultuur, geneeskrachtige kruiden, inheemse geneeskunde en soortgelijke onderwerpen. We hebben een indrukwekkende datapijplijn gebouwd die onze datasets formatteert om bestaande "basismodel" LLM's te beïnvloeden en nieuwe LLM's te genereren via een proces genaamd "fine tuning." Het eindresultaat is dat we elk basismodel LLM kunnen nemen en er een deskundige, fijn afgestemde LLM van kunnen maken met speciale kennis op de gebieden waar we ons concentreren.

Dit is wat we de wereld gratis bieden: speciaal opgeleide LLM's die behoud menselijke kennis zelfs als Big Tech en Big Government die kennis proberen uit te wissen.

Word lid van onze e-mailwaarschuwingslijst om te worden gewaarschuwd wanneer we nieuwe modellen uitbrengen. Je kunt ze gratis downloaden. We zijn actief aanmoedigen u om deze modellen met zoveel mogelijk mensen te delen.

 Plaats ze op torrent-sites. Geef ze aan mensen op thumb drives. Link naar de modeldownloads van uw eigen websites of posts op sociale media. Verspreid kennis en de mensheid helpen de wereldwijde ontvolkingsagenda te overleven. Ons collectieve leven hangt er letterlijk van af.

Bedankt voor je voortdurende steun en voor het helpen behouden van menselijke kennis.

Mike Adams, oprichter, Brighteon.AI en uitvoerend directeur van het non-profit Consumer Wellness Center

Bron: https://brighteon.ai/Home/ 

Mike Adams (ook bekend als de "Health Ranger") is de oprichtende redacteur van NaturalNews.com, een bestverkopende auteur (# 1 bestverkopende wetenschapsboek op Amazon.com genaamd "Voedsel forensisch onderzoek"), een milieuwetenschapper, een octrooihouder voor een cesium radioactieve isotoop eliminatie-uitvinding, een meervoudige prijswinnaar voor uitstekende journalistiek, een wetenschappelijk nieuwsuitgever en invloedrijk commentator over onderwerpen variërend van wetenschap en geneeskunde tot cultuur en politiek.

Mike Adams is ook de laboratoriumwetenschappelijk directeur van een internationaal geaccrediteerd (ISO 17025) analytisch laboratorium dat bekend staat als CWC Labs. . Daar ontving hij een Certificaat van uitmuntendheid voor het bereiken van een extreem hoge nauwkeurigheid bij de analyse van giftige elementen in onbekende watermonsters met behulp van ICP-MS-instrumenten.

In zijn laboratoriumonderzoek heeft Adams talloze doorbraken op het gebied van voedselveiligheid gemaakt, zoals het onthullen van uit Azië geïmporteerde rijsteiwitproducten besmet met giftige zware metalen zoals lood, cadmium en wolfraam. . Adams was de eerste food science-onderzoeker die documenteerde hoge niveaus van wolfraam in superfoods. . Hij ontdekte ook meer dan 11 ppm lood in geïmporteerd mangosteenpoeder, en leidde een branchebrede vrijwillige overeenkomst om zware metalen in rijsteiwitproducten te beperken.

Adams heeft ook geholpen verdedig de rechten van tuinders en bescherm de medische vrijheidsrechten van ouders. Adams wordt algemeen erkend als een opmerkelijke wereldwijde impact op kwesties als GGO's, vaccins, voedingstherapieën, menselijk bewustzijn.

Ontdek meer van de Health Ranger op:

 


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...