dinsdag 12 maart 2024

Het risico op kanker stijgt met 52% onder volledig gevaccineerde personen van 15-59 jaar, vindt patholoog

 10 maart 2024 // Ethan Huff // 9,4K Weergaven

Tags: badcancerbadhealthbadmedicinebadsciencecancercancer riskCensored Sciencechemical violenceCOVIDcovid-19dangerous mediciineIvana Pavicmedical violenceOperation Warp SpeedSuppressedturbo cancerUnexplainedvaccinationvaccineVaccine deathsVaccine injuriesvaccine warsvaccines


Een Kroatische patholoog met de naam Ivana Pavic sprak met onderzoeker Steve Kirsch onlangs over een verontrustend fenomeen dat ze waarneemt bij mensen die "gevaccineerd" zijn voor het Wuhan coronavirus (COVID-19).

Volgens Pavic ontving 65 procent van alle gevallen van carcinoom bij mensen van 15 tot en met 59 jaar een of meer injecties voor het Covid-19 virus, dit met in totaal een vaccinatiegraad van 55 procent in dezelfde leeftijdsgroep.

Berekenend betekent dit dat het krijgen van prik voor COVID het risico op deze specifieke vorm van kanker met 52 procent verhoogt, iets dat niet werd onthuld toen de vaccins door Operation Warp Speed werden gepushed.

Kirsch interviewde Pavic hierover en je kunt dat interview hieronder bekijken:

Video Link: https://rumble.com/v4hfvww-pathologist-ivana-pavic-croatia-reveals-vax-increased-your-cancer-risk-by-5.html

(Related: Have you heard of the all-new fully vaccinated disease called VEXAS syndrome, short for vacuoles, E1 enzyme, X-linked, autoinflammatory, somatic syndrome?)

Veroorzaakt het COVID vaccin shedding zodat niet-gevaccineerde mensen ook turbokanker krijgen?

Kirsch legt graag uit hoe hij zijn berekeningen maakt. En in dit geval presenteerde hij een eenvoudig beeld met 100 mensen, van wie er 55 zijn gevaccineerd en 45 niet.

Als het kankerrisico in beide groepen bijvoorbeeld 10 procent is, zou je 5,5 en 4,5 hebben met 55 procent gevaccineerd.

"Om een verhouding van 65% te bereiken, zou dit betekenen dat meer gevaxxte mensen kanker kregen: 8.342 mensen", legt Kirsch verder uit. "Dus je neemt dan 8.342 / 5.5 = 1.517. Dus een stijging van 52% ten opzichte van het basisrisico."

Op basis hiervan is het een goed idee waarom Pavic geen foto's heeft gemaakt en ze voor niemand aanbeveelt, ongeacht hun vermeende risico.

"Ze is niet de enige', zegt Kirsch.

"Bijna iedereen in Kroatiƫ kiest ook niet meer voor de vaccin prikken, ook al beveelt 99% van de artsen ze aan als veilig en effectief. Misschien kan ik een van hen met mij voor de camera laten komen om hun aanbeveling uit te leggen."

Kirsch staat bekend om het uitpakken en uitleggen van dit soort vernietigende onthullingen over COVID-prikken – onthullingen die de door de grote bedrijven (Corparate controlled) gecontroleerde media het publiek nooit zullen vertellen.

Kirsch heeft ook een grote aanhang van echte artsen die hun bevindingen ook aan hem rapporteren. Een van hen, een zorgverlener, legde uit dat gevallen van "turbokanker" in haar kring een strikt als een gevaccineerd iets begonnen te zijn, maar dat nu enkele van haar niet-gevaccineerde vrienden ook treffen.

"Terwijl aanvankelijk de turbokankers alleen in de gevaccineerde lijken te gebeuren, heb ik drie vrienden / kennissen in mijn grotere kring van ONGEVACCINEERDE die stierven aan vrij plotselinge kanker", onthulde deze persoon.

"Ze zouden niet allemaal als een turbo worden aangemerkt, mogelijk was er zeker een probleem met de zorg een twijfelachtige huisarts. Er is steeds meer bewijs voor analyse van levende bloedcellen dat het niet-gevaccineerde bloed nu vergelijkbare insluitsels of uitgedaagde bloedprofielen vertoont, zoals aanvankelijk alleen werd gezien bij gevaccineerde personen."

Met andere woorden, COVID-vaccin afscheiding (shedding) lijkt over te gaan van gevaccineerd naar niet-gevaccineerd, waardoor de laatste een aantal van dezelfde ziekten krijgt als de eerste, ondanks dat hij/zij nooit enkele prik heeft gekregen.

Een ander bevestigde dit en verklaarde dat ze ook een toename van kankergevallen ziet onder haar niet-gevaccineerde vrienden – hoewel deze vrienden zogenaamd "positief" testten" op een gegeven moment voor de Delta- of Omicron-varianten van het zogenaamde "virus."

"Ik blijf zeggen dat de creatie van het gemanipuleerde Spike Protein het probleem is dat MOET worden aangepakt, omdat dat, IMHO, bijna alle schade veroorzaakt, of door kanker, hartproblemen, auto-immuunziekten, enz. ", voegde deze persoon eraan toe.

"Mensen die de foto's hebben gemaakt, hebben zeker een hogere piekconcentratie, aangezien er kennelijk geen mechanisme is om het lichaam te stoppen, maar te veel mensen die niet de vaccins hebben genomen, worden nu ook geconfronteerd met aanzienlijke gezondheidsproblemen."

COVID-vaccins hebben degenen die ze hebben gebruikt zijn veranderd in “walking death machines”. Meer weten op ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

KirschSubstack.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2024-03-10-cancer-risk-increases-52-percent-fully-vaccinated.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...