coronavirus biowapenDit is de vraag die een Amerikaanse immunoloog stelt in een door hem gepubliceerd wetenschappelijk artikel.

Want als het virus een biowapen is, wat zijn de ‘coronavaccins’ dan?

Alles ging in grote haast tijdens de corona neppandemie.


Hoewel de ingewijden volledig op de hoogte leken te zijn van de dingen die zouden komen, was het grote publiek totaal onvoorbereid.

Mensen werden bang gemaakt en stroopten vol vertrouwen hun mouwen op.

Maar, wat zijn die ‘vaccins’ eigenlijk als het coronavirus zelf een biowapen is?

Bovenstaand artikel is al geschreven en gepubliceerd in 2021 en daarin stelt de Amerikaanse immunoloog Bart Classen het volgende:

Velen hebben beweerd dat de uitbraak van COVID-19 het resultaat is van het bewust verspreiden van een op virussen gebaseerd biowapen.

Er zijn vaccins tegen COVID-19 ontwikkeld en er is een beleid van universele immunisatie opgestart zonder rekening te houden met het feit dat het virus een biowapen kan zijn.

Het potentiële risico op een catastrofe bestaat gedeeltelijk omdat alle vaccins het spikeiwit bevatten en/of het mRNA/DNA dat codeert voor het COVID-19 geassocieerde spikeiwit.

Deze vaccins werden ontworpen en op de markt gebracht met weinig kennis over hoe het spikeiwit of zijn nucleïnezuur ziekte veroorzaakt en zonder kennis over de nadelige effecten van de vaccins op lange termijn.

In dit artikel worden veel van de mogelijke risico's op lange termijn besproken die het gevolg kunnen zijn van het ontvangen van een van de COVID-19 vaccins.

Dat is de inleiding van de Amerikaanse immunoloog Bart Classen.

Voor wie het artikel wil lezen kan dat hier doen.

Zijn conclusie zijn onder andere als volgt.

De nieuwe COVID-vaccins creëren potentiële gevaren die erger zouden kunnen zijn dan de COVID-19 infecties.

Als de COVID-19 epidemie inderdaad het resultaat is van een biowapenaanval vanuit de Amerikaanse overheid, zoals de miltvuuraanval in 2001, dan zouden één of meer van de COVID-vaccins ook biowapens kunnen zijn.

Tot zover Bart Classen.

Als je dan bedenkt dat de coronapandemie lang geleden is gepland, dan is het ook zeer waarschijnlijk dat er sprake is van een biowapen.

We zien in 2010 hoe de Joodse futuroloog Peter Schwarz namens de niet zo Amerikaanse Rockfeller familie komt met het inmiddels beruchte Lockstep Scenario. Het scenario waarbij de wereld te maken krijgt met een pandemie en waarbij ongeveer de complete aardbol in een lockdown situatie terechtkomt. Alsof men toen in een glazen bol kon kijken, zo precies komt dat scenario nu uit.

Wanneer je dan ook nog eens de openlijke voorspelling via de Olympische Spelen openingsceremonie neemt in 2012 in Groot-Brittannië dan moet iemand van goede huize komen om ons ervan te overtuigen dat dit alles op louter toeval berust.

De openingsceremonie hebben we vaker laten zien omdat nergens meer duidelijk wordt dat men precies wist wat er zou komen omdat de voorbereidingen van de covid-91 false flag operatie toen al in volle gang waren.

Een false flag operatie, omdat het een aanval is van gekochte overheden (build back better) op het eigen volk. Een ergere vorm van landverraad bestaat er niet. De door het volk "gekozen" vertegenwoordigers die hen verraden waar ze bij staan.

Kijk nogmaals naar de openingsceremonie en je ziet het jaar 2020 voorbijkomen. Alleen was het toen 2012.



Videolink