dinsdag 2 april 2024

Eén dosis COVID-19 vaccin van Pfizer bevat meer dan 200 miljard DNA-fragmenten die zich kunnen nestelen in menselijk DNA en kanker kunnen veroorzaken

 april 2, 2024   11

 


   2541163 / Pixabay

Meerdere laboratoriumonderzoeken bevestigen nu dat het COVID-19 mRNA-vaccin van Pfizer zwaar besmet is met plasmide DNA. De meest recente analyse toont aan dat één dosis van het Pfizer-vaccin meer dan 200 miljard DNA-fragmenten bevat. Deze DNA-fragmenten kunnen zich nestelen in het DNA van de gevaccineerde persoon en de expressie van oncogenen en tumorsuppressiegenen verstoren. Deze DNA-besmetting heeft kankergevolgen voor miljoenen mensen die gemanipuleerd werden om deel te nemen aan dit bioware-experiment, schrijft Lance D Johnson.

Dr. Phillip Buckhaults, een expert op het gebied van kankergenomica, sprak onlangs over zijn bevindingen voor de Ad Hoc-commissie Medische Zaken van de Senaat van South Carolina over het Ministerie van Gezondheid en Milieucontrole (“DHEC”).

Buckhaults heeft een PhD in biochemie en moleculaire biologie; hij bestudeert hoe genen kanker veroorzaken. Hij en zijn team zijn gespecialiseerd in het opsporen van vreemde stukjes DNA op plaatsen waar ze gezonde genetische expressie kunnen integreren of verstoren.

“Het Pfizer-vaccin is besmet met plasmide DNA. Het is niet alleen mRNA, er zitten stukjes DNA in.” zei Prof. Buckhaults voor de Senaatscommissie van South Carolina. Een van zijn collega’s haalde flesjes met Pfizer covid-19 vaccins uit het vaccinatieprogramma dat hij beheerde in Columbia, South Carolina. Professor Buckhaults sequentieerde al het DNA uit die flesjes. Hij was verbaasd dat hij überhaupt DNA zag. Hij zei: “Je kunt zo’n beetje uitvinden wat het is en hoe het daar is gekomen en ik maak me nogal zorgen over de mogelijke gevolgen hiervan, zowel voor de menselijke gezondheid als voor de biologie.”

“Dit DNA kan en zal waarschijnlijk integreren in het genomische DNA van cellen die zijn getransfecteerd met het vaccinmengsel,” waarschuwde hij. Hij zegt dat het DNA de reden kan zijn waarom mensen na vaccinatie hartaanvallen en auto-immuunaanvallen krijgen.

 

“We doen dit voortdurend in het lab; we nemen stukjes DNA, we mengen ze met een lipidecomplex, zoals het Pfizer-vaccin, we gieten het op cellen en veel ervan komt in de cellen terecht. En veel ervan komt in het DNA van die cellen terecht en wordt een permanent onderdeel van de cel.”

Volgens Buckhaults kan DNA-integratie op de lange termijn kanker veroorzaken. “Het is ook een heel reëel theoretisch risico op kanker in de toekomst bij sommige mensen. Afhankelijk van waar in het genoom dit vreemde stuk DNA terechtkomt, kan het een tumorsuppressor onderbreken of een oncogen activeren.”

De DNA-veranderingen kunnen ook worden doorgegeven aan toekomstige generaties. Omdat DNA honderdduizenden jaren meegaat, “kunnen veranderingen in het DNA blijven hangen,” aldus Buckhaults.

Wetenschappers van Pfizer wisten van de DNA-besmetting en probeerden het in stukjes te hakken en te verbergen

Prof. Buckhaults zei dat het meeste DNA in de vaccins van Pfizer ongeveer 100 basenparen bevatte. Sommige waren 500 tot 5000 basenparen lang. De grootte maakt geen verschil omdat elk van deze fragmenten kan worden opgenomen in het menselijk genoom. “Je genoomrisico is gewoon een functie van hoeveel deeltjes er zijn,” zei hij. “Al deze kleine stukjes DNA in het vaccin [geven] vele duizenden mogelijkheden om een cel van een gevaccineerde persoon te veranderen.”

Buckhaults zei dat de stukjes erg klein zijn omdat ze tijdens het productieproces in stukjes zijn gehakt. “De stukjes zijn erg klein omdat ze tijdens het proces in stukjes zijn gehakt om te proberen ze te laten verdwijnen – maar ze verhoogden eigenlijk het gevaar van genoommodificatie tijdens het proces,” zei hij.

Toen het team van Buckhault alle DNA-fragmenten weer samenvoegde, konden ze de bron bepalen. Het in stukjes gehakte DNA is afkomstig van een plasmide genaamd Agilent, dat wordt gemaakt door Agilent Technologies, Inc, een biowetenschappenbedrijf in Californië.

Volgens het team van Buckhault gebruikte Pfizer dit plasmide om er spike-eiwitten in te klonen. Het plasmide wordt vervolgens gevoed met een RNA polymerase zodat het mRNA kan repliceren. In het proces wordt dit mRNA vervolgens ingekapseld in lipide nanodeeltjes, die in de cellen worden geïnjecteerd voor een efficiënte levering van het mRNA en de DNA-verontreiniging.

Buckhaults zei: “Ze [Pfizer-BioNTech] slaagden er niet in om het DNA eruit te krijgen voordat ze dit deden.” Hoewel “ze wel wat moeite deden om het op te knippen… werden al die kleine stukjes plasma samen met het RNA verpakt.” Buckhaults zei dat het “overduidelijk is wat er gebeurd is, alleen al door het forensisch onderzoek van de DNA-sequentiebepaling.”

Buckhaults zei dat gevaccineerde mensen getest kunnen worden om te zien of het vreemde plasmide DNA uiteindelijk geïntegreerd is in hun genoom. Hoewel de meeste bijwerkingen van vaccins moeilijk te bewijzen zijn, laat deze integratie een afdruk achter die later ontdekt kan worden. De gevolgen van deze DNA-besmetting zijn verwoestend voor de mensheid en toekomstige generaties.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/een-dosis-covid-19-vaccin-van-pfizer-bevat-meer-dan-200-miljard-dna-fragmenten-die-zich-kunnen-nestelen-in-menselijk-dna-en-kanker-kunnen-veroorzaken/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...