dinsdag 2 april 2024

Mocht je je afvragen waarom Marcel de Graaff nu zo onder vuur ligt ...

Mocht je je afvragen waarom Marcel de Graaff nu zo onder vuur ligt, dan is het onderstaande waarschijnlijk het antwoord op die vraag.


Want als ze De Graaff kunnen wegzetten als een corrupte politicus die geld aanneemt van de Russen, dan hoeven ze zijn verhaal over de levensgevaarlijke prikken ook niet serieus te nemen.

Ze zijn niet vergeten wat hij hen vorig jaar heeft aangedaan met zijn schokkende onthullingen.

De Graaff heeft voor heel wat opschudding gezorgd vorig jaar in verband met de corona ‘vaccins’. 

Wij werden allemaal verteld dat als we dan toch geen ‘vaccin’ voor onszelf wilden, we dit toch moesten doen voor oma, de buren, bekenden, geliefden enzovoort.

Dit alles is volledig in tegenstrijd met de richtlijnen die door de EMA zijn afgegeven voor wat betreft de goedkeuring van de ‘coronavaccins’.

De EMA heeft de ‘vaccins’ alleen goedgekeurd voor individuele ‘vaccinatie’, de goedkeuring was nooit bedoeld om besmettingen te voorkomen, dit ook omdat er op dat gebied totaal geen gegevens beschikbaar waren.

Een ander heel belangrijk punt is dat de EMA stelt dat voordat iemand wordt ‘gevaccineerd’ duidelijk moet zijn dat dit ook echt nodig is. Per geval moet dit dus worden vastgesteld en daarmee worden dan niet hele bevolkingsgroepen bedoeld.

Iedereen die in aanmerking kwam voor een vaccin had dan ook van te voren door een arts beoordeeld dienen te worden.

Aangezien ieder normaal gezond mens onder de 60 jaar heel weinig risico liep op serieuze complicaties betekent dit volgens De Graaff dat iedereen onder de 60 ten onrechte is ‘gevaccineerd’.

De EMA wilde ook dat bijwerkingen die binnen veertien dagen na 'vaccinatie' optraden gemeld zouden worden. De Graaff zegt het Nederlandse beleid er juist op was gericht om 14 dagen te wachten met melden, want zou dan de tijd zijn die 'vaccins' nodig hadden om te werken.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...