maandag 1 april 2024

Is de Covid-psyop mislukt?

 april 1, 2024   8

 

   MDGovpics / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Zoals jullie allemaal weten, geloof ik niet dat het tij aan het keren is. Maar veel mensen denken van wel. Ze halen veel overwinningen aan, in de rechtszaal, op straat, bij familie en vrienden, schrijft Todd Hayen.

Het feit dat de agenda geen tweede golf van horror en angstpropaganda heeft gestuurd, is ook veelzeggend voor deze mensen. Waar is de volgende pandemie? Wat is er gebeurd met de duivelse eindeloze reeks mutaties van Covid, wat is er gebeurd met de apenpokken? Wat is er gebeurd met Ziekte X?

Ja, dit alles kan nog steeds gebeuren, maar het lijkt erop dat er meer valse starts zijn geweest, starts die nergens toe leidden. Maar als dat zo is, dan zou je denken dat ze die niet hebben gemaakt om ze niet door te laten gaan. Het is nogal vreemd geweest, zoals een elektrische storm die je aan de horizon ziet verschijnen met dreigende blikseminslagen, maar die nooit dichtbij genoeg komt om de kelderdeur te sluiten.

Hoe zit het met CBDC’s? En de digitale ID’s? Je hoort er veel over, maar er gebeurt niets concreets om ze te implementeren. Gebeurt het op andere plaatsen? Australië? Duitsland? Het Verenigd Koninkrijk? Natuurlijk wordt er veel over gezegd, op YouTube en in de alternatieve media. Veel pratende hoofden, maar hoe dreigend is het? Eigenlijk zal ik hier niet over uitweiden, ik twijfel er niet aan dat dit er allemaal aan zit te komen, maar is de draak al gewond? Zelfs maar een klein beetje? Is deze mars naar de vergetelheid vertraagd?

Misschien is er geen verwonding van de algemene moloch van wereldheerschappij door de schlemielen die de macht opeisen. Hoewel zelfs die onaantastbare organisatie misschien wel scherfschade heeft opgelopen. Was DAVOS niet alles wat ze het afgelopen jaar verwachtten? Is er niet een duidelijke whiplash geweest bij sommige leiders in hun kleine clubje? Hoe zit het met de VN en het “duurzame ontwikkeling” circus? Hoe gaat het daarmee?

 

Maar goed, ik dwaal af. Hoewel de gezondheid van de wereld-agenda, inclusief al deze projecten die ik noem, er allemaal deel van uitmaken, zijn Covid en pandemieën in het algemeen de specifieke onderwerpen van dit artikel.

Ik geloof niets van dit overwinningspraatje. Dit is net als kanker, je kunt pas victorie kraaien als het ALLEMAAL weg is, tot op het laatste restje. Remissies zijn leuk, maar als je nog steeds ergens kanker in je lichaam hebt, is het slechts een time-out. Ik heb het gevoel dat dit vergelijkbaar is. Zelfs als één cel het zou overleven, zou die zich weer gaan vermenigvuldigen en niet stoppen totdat hij groot en knoestig is en alle rotzooi uitspuugt waarvan bekend is dat dit monster het uitspuugt. Dus, ik geloof het niet… maar…

Is het mogelijk dat er tenminste één slag is gewonnen? Misschien, maar het feit dat ze de troepen hebben teruggetrokken betekent niet dat ze de stad niet hebben ingenomen en in wezen hebben gekregen waar ze voor naar binnen stormden. Ik zeg nog steeds dat dat een mogelijkheid is. Ik bedoel, wat wilden ze als gevolg van hun Covid-campagne? Wilden ze 100% naleving, met miljarden schapen die voor hen bogen? Wilden ze dat iedereen werd opgesloten in zijn eigen kleine kooi, ala 1984, ieder van ons in een smerig appartement met slechts een gigantische TV in het midden zodat Big Brother de hele dag tegen ons kon kletsen? Als dat waar is, dan is de psyop inderdaad mislukt, want dat hebben ze niet gekregen – nog niet tenminste.

Maar wat als ze dit wel hebben: een giftige injectie die wereldwijd bij miljarden mensen wordt toegediend en die in de loop van ongeveer 20 jaar miljoenen mensen het leven zal kosten? Niet alleen dat, maar de injectie zal nog eens miljoenen mensen steriel maken. Reken maar uit: hoeveel mensen zouden er in 20 jaar gesteriliseerd moeten worden om de wereldbevolking met 1 miljard te verminderen? 2 miljard? Welke andere ravage zou zo’n dodelijke injectie kunnen aanrichten? Welke onnoemelijke verschrikkingen staan ons nog te wachten? Jouw gok is net zo goed als de mijne. Denk aan zombies, denk aan zielloze geesten, denk aan mensen zonder empathie, denk aan verloren menselijkheid.

 

En dat zijn alleen nog maar de fysieke gevolgen. Hoe zit het met het psychologische succes dat ze hebben gehad met de Covid-campagne? Zeker, veel deelnemers werd het vuur aan de schenen gelegd met betrekking tot meer boosters en hebben niet de dreigementen genegeerd dat ze hun baan zouden verliezen door verzet tegen het vaccin. Natuurlijk hebben de rechtbanken in Canada geoordeeld dat de illustere leider hier een no-no heeft begaan met zijn roekeloze invoering van de noodwet en als gevolg daarvan stromen de rechtszaken binnen. Betekent dit alles dat niemand in de psychologische operatie trapte? Dat niemand mentaal is geraakt door de lockdowns, de maskers, de sluiting van scholen, kerken en andere instellingen? Betekent dit dat we allemaal hersteld zijn van het trauma van die drie jaar, en dat we mentaal en emotioneel gewoon weer terug bij af zijn – alles weer normaal?

Als iemand die dit leest iets over hypnose weet, dan begrijpt hij waarschijnlijk waar hypnotische suggestie over gaat. Het is echt, mensen. Wat er subliminaal in onze onbewuste geest is veranderd, kan behoorlijk indrukwekkend zijn. We worden geprogrammeerd voor betere prestaties in toekomstige projecten die de agenda voor ons in petto heeft. De meeste wappies die dit lezen zijn veilig voor deze hersenspoeling (hopelijk) omdat we onze ogen sloten tijdens de dodelijke meteorenstorm die werd veroorzaakt door de angstzaaiende agenda (kijk naar The Day of the Triffids om die referentie te begrijpen!) Maar degenen die erin verstrikt raakten en de vertraagde-reactie Kool-Aid dronken, zijn allemaal als slapende spionnen uit de Koude Oorlog, die op een toekomstige datum opnieuw worden geactiveerd om te blijven voldoen aan het bevelen van TPTB.

 

Daar ga ik weer. Ik word verondersteld de mogelijkheid te onderzoeken dat de Covid psyop mislukt is, niet bewijs voor te dragen om het grote succes ervan te bewijzen. Sorry. Misschien ging het niet zo goed als ze wilden. Het lijkt erop dat er veel meer benzine in de tank zat en dat ze nog wel wat verder hadden kunnen gaan. Ze deden het best goed, maar het ging gewoon niet door. Misschien hadden ze verwacht dat meer mensen zich zouden laten vaxxen, misschien was dat een teleurstelling. Het leek er in ieder geval op dat ze er helemaal voor gingen met al hun “je MOET je laten vaccineren!” hoopla. Misschien kregen ze teveel tegengas van ons wappies. Er kwamen vrij snel veel boze wappies opdagen. En de wappies die er al waren, die om te beginnen niet verbaasd waren over al deze bedriegerijen, werden alleen maar luider en luider. Zeker, niet veel schapen sloegen om, maar sommige wel. Hun booster-campagne is aan het floppen (naar mijn mening alleen omdat ze de verwarming lager hebben gezet, of helemaal uit).

Dus misschien zijn ze een beetje geraakt. Misschien zijn er een paar pijlen door het pantser gedrongen en hebben ze een paar stappen terug gedaan. Misschien verrasten we de klootzakken wel met onze vastberadenheid, vasthoudendheid, gevatheid en weigering om het spelletje mee te spelen.

Maar misschien ook niet.


    https://frontnieuws.backme.org/  


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/is-de-covid-psyop-mislukt/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...