vrijdag 31 mei 2024

Explosieve hoorzitting op Filipijnen over oversterfte van 297.000, dit zijn de belangrijkste punten


Eind vorig jaar stelde het Filipijnse Huis van Afgevaardigden een onderzoek in naar de schrikbarende oversterfte in dat land. Die bedroeg alleen al in het jaar 2021 297.000.

Dinsdag vond een explosieve hoorzitting plaats over die torenhoge oversterfte. Advocaat Tanya Lat zei dat de burgers het spuugzat zijn hoe ze in de steek zijn gelaten door het ministerie van Volksgezondheid, dat weigert toe te geven dat mensen massaal sterven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alarmerende cijfers

Het sluit de ogen voor al die mensen die ziek worden en turbokanker en myocarditis krijgen, aldus Lat. “Er is geen enkele sympathie.”

Analist Sally Clark toonde tijdens de hoorzitting alarmerende cijfers. Ze liet zien dat het aantal geboortes sinds 2021, het jaar waarin de prikken zijn uitgerold, drastisch afneemt.

Enorme sterftepiek

In maart 2021, het begin van de uitrol op de Filipijnen, is een enorme sterftepiek te zien. Ook in juli en augustus dat jaar deden zich pieken voor, die samenvielen met de uitrol van het Janssen-vaccin.

Dan Fernandez, voorzitter van de commissie voor openbare orde en veiligheid van het Huis van Afgevaardigden, stelde dat er sprake is van correlatie.

Bekijk de hoorzitting hier terug.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...