vrijdag 31 mei 2024

Poetin waarschuwt Nederland en België

vrijdag, 31 mei 2024 09:37

poetin waarschuwt nederlandKleine landjes met een grote bek zullen de Russen wel even mores leren in Oekraïne.

Poetin waarschuwt deze kleine dichtbevolkte landjes dat ze zich goed moeten realiseren waar ze mee bezig zijn.



In de praatprogramma’s op de Nederlandse televisie slaan de experts zich op de borst en vinden dat we ver zijn gekomen.

Waar we een paar jaar geleden nog hele politieke discussies moesten voeren over het leveren van helmen aan Oekraïne, zo leveren wij nu vliegtuigen en vinden het een goede zaak dat Oekraïne met Westerse wapens doelen ver in Rusland gaat raken.

Het nieuws bij de MSM:

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken heeft woensdag laten weten dat de Verenigde Staten overwegen Oekraïne toe te staan ​​Russisch grondgebied aan te vallen met door de VS geleverde wapens. Dat meldt de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal.

Blinken, die op bezoek is in Moldavië, zei dat dit idee levensvatbaar is geworden door de situatie op het slagveld in Oekraïne. Daar is Rusland al maanden aan de winnende hand.

Het was de eerste keer dat een topfunctionaris van de Amerikaanse regering publiekelijk heeft aangegeven dat de VS een dergelijke beleidswijziging overweegt.

Ook andere landen zoals Frankrijk en Nederland willen graag alle remmen los en de Russen op eigen grondgebied raken waar mogelijk.

Het laatste nieuws:

De Amerikaanse regering heeft Oekraïne in het geheim toestemming gegeven om door de VS geleverde wapens te gebruiken bij aanvallen op doelen op Russisch grondgebied. Dat melden CNN en Politico op basis van anonieme bronnen binnen de Amerikaanse regering.

Men is trots op het feit dat ze goed hebben ingeschat dat Poetin alleen maar bluft en toch niets zal doen, want dan zal de schade voor Rusland niet te overzien zijn.

De tijd zal het leren of Poetin bluft of niet, maar voorlopig waarschuwt hij wel Nederland en België.

Kijk naar de volgende korte video waarin Poetin het volgende zegt:

De opdracht voor de aanvallen op Rusland wordt niet voorbereid door Oekraïense militairen, maar door vertegenwoordigers van NAVO-landen.

Vertegenwoordigers van NAVO-landen, vooral in Europa, vooral in kleine landen, moeten zich ervan bewust zijn waar ze mee spelen.

Ze moeten niet vergeten dat dit meestal een land is met een klein grondgebied en een zeer dichtbevolkte bevolking.

Ze moeten deze factor in gedachten houden voordat ze praten over aanvallen diep op Russisch grondgebied.

Dit zijn serieuze zaken en we houden dit nauwlettend in de gaten.

Video Link:  https://rumble.com/v4yijg3-poetin-waarschuwt-de-kleine-landen.html 


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...