zaterdag 4 mei 2024

Vaccinweigeraars moeten behandeld worden met psychiatrische medicatie eist College van Artsen en Chirurgen in Ontario

 mei 4, 2024   28

 

   Felton Davis / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Het College van Artsen en Chirurgen in Ontario heeft een mandaat voorgesteld om psychiatrische medicatie te geven aan mensen die mRNA-injecties of vaccinaties weigeren.

In een recente mededeling aan haar leden adviseerde het College van Artsen en Chirurgen Canadese artsen om de ongevaccineerden te zien als individuen met “geestelijke problemen” en adviseerde hen psychiatrische medicatie toe te dienen, schrijft Thepeoplesvoice.

“Het college stuurde een brief of memo naar alle artsen in Ontario,” legt oncoloog Dr. William Makis uit, “waarin stond dat hun ongevaccineerde patiënten beschouwd moesten worden als personen met een geestelijk probleem en dat ze psychiatrische medicatie moesten krijgen.

“Tot nu toe is het slechts een suggestie,” vervolgt Dr. Makis, “maar het College zou dit soort suggesties niet moeten doen. Het is zeer onethisch en het is een zeer gladde helling.

Als ze suggereren dat mensen die lichamelijke autonomie willen en geen experimenteel vaccin willen, dat er mentaal misschien iets mis is met hen, dan is dit een zeer, zeer gladde helling.”

Dr. Makis leidt de strijd tegen de medische tirannie in Canada en heeft de explosieve toename van zeldzame kankersoorten aan het licht gebracht waarvan hij en zijn collega’s getuige zijn geweest sinds de uitrol van het Covid mRNA vaccin.

Volgens Dr. Makis gedragen deze kankers zich op een agressieve en onvoorspelbare manier die nog nooit eerder is vertoond. Sommige van zijn jonge en gezonde patiënten zijn “dagen of zelfs uren” na de diagnose overleden.

 

Dr. Makis heeft in zijn lange en eminente medische carrière 20.000 kankerpatiënten gediagnosticeerd en zegt dat hij en zijn collega’s nog nooit zoiets hebben gezien.

Het Artsen en Chirurgen beveelt psychiatrische behandeling aan voor diegenen die ervoor kiezen om de experimentele mRNA vaccins af te wijzen.
Na al die decennia als oncoloog voelt hij zich net een kleuter als hij naar deze vreemde tumoren kijkt.

Hij moet de angst in zijn stem verbergen als gevaccineerde en geboosterde patiënten hem wanhopig aankijken. Alle andere oncologen die hij kent, voelen zich net zo.

Maar zoals Dr. Makis uitlegt, zijn zijn collega’s niet in een positie om zich uit te spreken en hun broodwinning – en zelfs hun leven – op het spel te zetten.

Kijk:

https://rumble.com/v4ceis6-top-oncologist-blows-whistle-on-mrna-fallout-weve-never-seen-cancers-behavi.html 

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/vaccinweigeraars-moeten-behandeld-worden-met-psychiatrische-medicatie-eist-college-van-artsen-en-chirurgen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...