zondag 23 juni 2024

Brits parlementslid waarschuwt NAVO ‘Vuile Bom’ valse vlag in Europa plant om WO3 te ontketenen

juni 23, 2024   9

    © David Woolfall / Wikimedia / (CC BY 3.0)

De NAVO is van plan om een valse vlag-aanval uit te voeren op een Europese stad met behulp van een nucleaire “vuile bom” en de schuld in de schoenen van Rusland te schuiven, volgens het Britse parlementslid Andrew Bridgen, die zich beroept op parlementaire inlichtingen op hoog niveau, bericht Baxter Dmitry.

Bridgen legde op GB News uit dat agenten van de Britse inlichtingendienst hem hebben gewaarschuwd over het complot om de wereld te verwikkelen in de oorlog met Rusland in Oekraïne en de derde wereldoorlog te ontketenen.

Bij een “aanval” van Rusland op een NAVO-land in Europa zou artikel 5 in werking treden, waardoor de Verenigde Staten en alle NAVO-leden Rusland de oorlog zouden moeten verklaren. Een valse vlag door de NAVO, gericht op Rusland, zou dezelfde functie kunnen vervullen.

Kijk:

"SERVICES TELL ME THERE IS GOING TO BE A "9/11 LIKE" NUCLEAR DETONATION IN EUROPE" – ANDREW BRIDGEN. QUESTION: UNLESS NATO IS BEHIND IT: HOW WOULD UK INTELLIGENCE SERVICES KNOW? PIC.TWITTER.COM/6ESTCVQSUJ

— ROBIN MONOTTI (@ROBINMONOTTI) JUNE 21, 2024

Artikel 5 van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie stelt: “De partijen komen overeen dat een gewapende aanval tegen één of meer van hen in Europa of Noord-Amerika zal worden beschouwd als een aanval tegen hen allen.”

De secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, is wanhopig geweest om meer partijen bij de oorlog in Oekraïne te betrekken. Hij noemde Rusland een expansionistische dreiging, ondanks het feit dat de Russische strijdkrachten al tientallen jaren op Russisch grondgebied gestationeerd zijn, terwijl de NAVO-strijdkrachten gestaag dichter bij de Russische grenzen zijn gekomen.

 

De vertrekkende secretaris-generaal gebruikte een recent interview met NPR om het belang van Artikel 5 te benadrukken en de VS op te roepen zich opnieuw in te zetten voor de verdediging van Europa in het geval van een aanval.

Stoltenberg noemde de kans op een “grootschalige oorlog” in Europa en zei dat eenheid binnen de NAVO essentieel is.

“De belangrijkste taak voor elke secretaris-generaal van de NAVO is om ervoor te zorgen dat Noord-Amerika en Europa samen staan en klaar zijn om elkaar te beschermen,” zei Stoltenberg in een interview met Leila Fadel van NPR.

“En dat is nog meer het geval nu we in een gevaarlijkere wereld leven met een grootschalige oorlog in Europa en een nieuwe oorlog in het Midden-Oosten en een wereldwijde rivaliteit.”

Stoltenberg bereidt zich voor op zijn aftreden na tien jaar leiding te hebben gegeven aan de NAVO. Later dit jaar zal de Nederlandse premier Mark Rutte, een volgeling van het World Economic Forum, het stokje overnemen.

Een valse vlag-aanval in een Europese stad zou niet de eerste keer zijn dat NAVO-strijdkrachten een valse vlag-aanval inzetten tijdens de Rusland-Oekraïne oorlog. De aanval op de Nord Stream pijpleiding in de Oostzee in 2022 is de grootste daad van industrieel terrorisme in de geschiedenis.

Volgens de ervaren Amerikaanse journalist Seymour Hersh geven zijn bronnen aan dat de VS de Nord Stream pijpleidingen opblies omdat Washington ongelukkig was met het gebrek aan steun van Duitsland voor Oekraïne.

Tijdens zijn interview met Tucker Carlson zei de Russische president Vladimir Poetin dat de Verenigde Staten de Nord Stream pijpleiding “zeker” hadden opgeblazen.

 

Volledig interview:

    Video Link: https://youtu.be/pidSG5nMkW8

Als u in Groot-Brittannië woont, dan is Mr. Bridgen’s onthulling van de geheimzinnigheid en doofpotaffaires binnen de Britse politiek van begin tot eind een must om te bekijken.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...