zondag 23 juni 2024

Oorlog in het Vaticaan

 zaterdag, 22 juni 2024 10:39

oorlog in het vaticaan viganoDe vrijmetselaar in het Vaticaan, ook wel de paus genoemd, heeft opdracht gekregen om een aartsbisschop keihard aan te pakken.

Misschien is dit wel het begin van een nieuwe oorlog binnen het Vaticaan waarbij de overgang naar het satanisme ongedaan gemaakt kan worden.


Dat het Vaticaan een enorme beerput is, zal voor velen niet zo vreemd klinken.

Dat er in datzelfde Vaticaan een toegewijde vrijmetselaar de scepter zwaait zal voor velen misschien wat vreemder klinken.

Net zoals het feit dat het Vaticaan, de katholieke kerk, in 1963 is overgestapt naar het satanisme zoals dat wordt gepredikt door bekende satanische sekte.

De Jezuïet Jorge Bergoglio is één van de vele pionnen van de sekte en gedraagt zich daar dan ook naar.

Iemand die doorheeft hoe de vork in steel zit is Carlo Maria Viganò, een voormalig Italiaans diplomaat van de Heilige Stoel. Hij is een uitgesproken tegenstander van paus Franciscus die hij ziet als een ketter en de antichrist.

Echter, het gaat veel verder dan dat.

Dat is dan ook de reden dat sekte opdracht heeft gegeven aan Bergoglio om Vigano te excommuniceren (Excommunicatie is een ernstige kerkelijke straf die de gestrafte uitsluit van deelname aan het volle sacramentele en liturgische leven van de kerk).

Vigano reageert daarop met onder ander het volgende:

Ik beschouw de beschuldigingen tegen mij als een eer. Ik geloof dat alleen al de formulering van de aanklacht de stellingen bevestigt die ik herhaaldelijk heb verdedigd in mijn verschillende toespraken.

Het is geen toeval dat de beschuldiging tegen mij betrekking heeft op het in twijfel trekken van de legitimiteit van Jorge Mario Bergoglio en de verwerping van Vaticanum II: het Concilie vertegenwoordigt de ideologische, theologische, morele en liturgische kanker waarvan de Bergogliaanse "synodale kerk" de noodzakelijke metastase is.

Vigano neemt geen gas terug en gaat er zelfs nog even vol in door te stellen dat de kerk van de paus een uitzaaiing is van een kankergezwel.

Maar, wat Vigno echt gevaarlijk maakt voor de sekte is het feit dat deze ook met een beschuldigende vinger naar Israël wijst en de praktijken die dit land erop na houdt.

Dat voor wat betreft de Gazastrook, maar vooral ook de manier waarop dit land chantage gebruikt om dingen voor elkaar te krijgen die anders niet zouden lukken.

Zoals de arrestatie van Slade Sohmer. Deze Sohmer wordt als volgt omschreven:

This is Slade Sohmer. He is a gay jewish man and close friend of John Podesta, who was Hillary Clinton’s campaign manager. Last month he was arrested for raping multiple toddlers and babies. He was also in possession of and distributed lots of child porn.

Volgens Viganò werkte deze man nauw samen met John Podesta en Hillary Clinton en was hij als journalist degene die alles in het werk stelde om Pizzagate te ontkrachten.

Natuurlijk is Pizzagate wel degelijk echt en wat Viganò in zijn boodschap probeert duidelijk te maken is het volgende.

Alles draait in onze wereld om chantage. Zo noemt hij ook de Mossad agenten Epstein en Maxwell en dat de opdracht van deze twee was om zoveel mogelijk belastend materiaal te verkrijgen door veel belangrijke mensen naar het beruchte eiland te lokken.

Viganò zegt dat omdat nu blijkt dat geen van de Westerse staatshoofden of regeringen Israël durft te veroordelen voor de genocide in Gaza het duidelijk is dat ook zij worden gechanteerd.

Dat de Mossad beschikt over een uitgebreid aantal dossiers waardoor iedereen braaf zegt wat ze moeten zeggen.

Verder zegt hij dat het dan ook aannemelijk is om te stellen dat er precies hetzelfde gebeurde met de nep corona pandemie.

Dat een dergelijke nep pandemie en alle daaruit voortvloeiende ellende zoals de ‘coronavaccins’ nooit mogelijk zouden zijn geweest als de leiding van de Westerse landen niet was gechanteerd waardoor ze werden gedwongen om mee te werken.



Wat Vigano dan ook indirect zegt is dat Israël ook verantwoordelijk is voor de nep coronapandemie. De staat Israël is een creatie van de sekte, dus die gedachtengang van Vigano is niet zo vreemd.

Dat ze daar ook de bekende chantagetechnieken hebben gebruikt om ervoor te zorgen dat alles en iedereen zou meewerken.

Door het wijzen in de richting van Israël voor wat betreft de corona nep pandemie is een stap te ver en vandaar dat Vigano nu keihard wordt aangepakt en zijn toespraken in record tempo overal worden verwijderd.



Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...