zaterdag 29 juni 2024

Ooit geprezen om ’s werelds hoogste vaccinatiegraad, registreert Portugal nu het hoogste aantal oversterftegevallen

 juni 29, 2024   22


Portugal heeft de hoogste Covid-19 vaccinatiegraad ter wereld, volgens Our World in Data van de Universiteit van Oxford, waarbij bijna 100 procent van de in aanmerking komende burgers ouder dan 12 jaar dubbel gevaccineerd is.

De buitengewone statistiek betekent dat Portugal de perfecte casestudy is voor hoe de experimentele mRNA-vaccins hebben gepresteerd – en of ze nadelen hebben, schrijft Baxter Dmitry.

Terwijl Bill Gates, de mainstream media en het Big Pharma kartel beweren dat hoe meer mensen worden gevaccineerd, hoe gezonder de samenleving, blijkt in werkelijkheid precies het tegenovergestelde waar te zijn.

De buitengewone vaccinatiegraad in Portugal heeft volgens medische experts veel problemen veroorzaakt, maar het meest opvallende resultaat in het Iberische land is misschien wel het oversterftecijfer dat jaar na jaar blijft toenemen na de uitrol van het MRNA.

“Volgens gegevens van het Instituto Ricardo Jorge, deze donderdag gepubliceerd in Expresso, was er tussen 18 december en 14 januari een sterfteoverschot van 28%,” legt Gustavo Tato Borges, voorzitter van de Nationale Vereniging van Volksgezondheidsartsen, uit.

Artsen zijn verbijsterd nu Portugese burgers blijven sterven in aantallen die voorheen ondenkbaar werden geacht. In januari van dit jaar stierven bijvoorbeeld meer dan 2800 burgers boven het basisniveau.

In 2024 sterven er zoveel mensen dat ziekenhuizen en noodgezondheidszorg totaal overstelpt zijn.

“De nationale vereniging van volksgezondheidsartsen is van mening dat de overbezetting van spoedeisende hulp afdelingen de effectieve zorg voor mensen in gevaar kan hebben gebracht en heeft bijgedragen aan de hoge sterftecijfers,” zei Gustavo Tato Borges.

Het torenhoge oversterftecijfer heeft de natie geschokt en de wijdverspreide roep om een officieel onderzoek naar de oorzaak is herhaaldelijk geblokkeerd door de regering.

Onderzoekers zouden kunnen beginnen met op te merken dat Portugal het hoogste Covid-vaccinatiepercentage ter wereld heeft en ook het hoogste oversterftecijfer in Europa. Soms impliceert correlatie oorzakelijk verband.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
Bron: https://www.frontnieuws.com/ooit-geprezen-om-s-werelds-hoogste-vaccinatiegraad-registreert-portugal-nu-het-hoogste-aantal-oversterftegevallen/
------

De perfecte controlegroep: De ongevaccineerde Amish verbrijzelen het Corona- en vaccin-narratief

Geen Coronamaatregelen, geen experimentele vaccinaties – en de Amish doen het prima: de kritische blogger Steve Kirsch had een fiere $2.500 uitgeloofd aan iedereen die meer dan vijf Amish kon noemen die aan Covid-19 waren gestorven. Maar Kirsch kon zijn geld houden, omdat het Corona sterftecijfer in de Amish gemeenschap uitbleef. Er is nauwelijks een … Meer lezen overDe perfecte controlegroep: De ongevaccineerde Amish verbrijzelen het Corona- en vaccin-narratief

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...