zondag 9 juni 2024

Even griezelen ....Wordt de wereld straks overspoeld door zombies?

zaterdag, 08 juni 2024 12:32

zombies zijn in aantochtZoals we diverse malen hebben kunnen zien wordt in Hollywood films dikwijls aangekondigd wat wij kunnen verwachten.

In dat kader zijn er nu meer aanwijzingen dat de wereld te maken zal krijgen met een zombie pandemie.

We noemen de ‘veilige en effectieve’ coronavaccins een vorm van gentherapie.

Maar, eigenlijk, zijn ‘de vaccins’ ook een manier om een operating system bij je naar binnen te brengen.

Het geheim om dat te kunnen doen heeft te maken met grafeenoxide. Dit zijn de bouwblokken en via (5G) straling kunnen er allerlei opdrachten worden gegeven aan het grafeenoxide.

We kregen om dat aan te tonen de volgende video opgestuurd door Norega Enigma uit Brussel die dit voorbeeld verder ook gebruikt om uit te leggen dat Hollywood dit concept heeft gebruikt in een vorm van ‘predictive programming’ om ons voor te bereiden op de komst van de zombies.


Videolink.

Hier volgt het verdere verhaal van Norega:

Ik wilde graag een aanvulling maken op het artikel "Ook de X-files vertellen ons waar we mee te maken zullen krijgen."

Zoals jullie eerder al schreven, hebben we dankzij Hollywood-films kennis kunnen maken met het concept van zombies. In de meeste films, zoals *World War Z* en *I Am Legend*, gaat het om een ziekteverwekker of zelfs een genezing die mensen in zombies verandert.

Jullie gaven aan dat de volgende pandemie zou kunnen ontstaan door een combinatie van 5G en nanotechnologie, veroorzaakt door een frequentie van 18 Hz. In 2016 werd een film uitgebracht genaamd *Cell*, geschreven door Stephen King.

Deze film gaat over wereldwijde telefoonnetwerken die het slachtoffer worden van een vreemd signaal. Dit signaal zorgt ervoor dat alle gsm-gebruikers die ermee in aanraking komen, veranderen in bloeddorstige moordenaars (zombies).

De film lijkt mij realistischer dan andere zombiefilms en kan mogelijk een scenario schetsen dat op de massa kan worden uitgevoerd.

(Spoiler Alert)

Wat opvalt, is dat aan het einde van de film de "zombies" in cirkels rond een zendmast lopen. In het verleden circuleerden video's van dieren die zonder duidelijke oorzaak in een cirkel liepen. Zouden deze dieren aangestuurd of beïnvloed zijn door 5G-signalen?

Tenslotte wil ik het nog hebben over de film "5G zombies" de tittel is ook leuk gekozen. De film uitgebracht in 2020 gaat als volgt: Het menselijke ras vecht om te overleven terwijl regeringen hebben samengespannen om de burgers van de wereld in zombies te veranderen via hun gloednieuwe 5G-celservice tijdens een wereldwijde pandemie (Coronapandemie). Zet het aan en word een van de ondoden!

Ik heb niet de volledige film kunnen zien maar de tittel en het verhaal is toch best vreemd. Niet vergeten dat er veel theorieën waren omtrent 5G en corona.

Hier is de trailer van die film.   Video Link: https://youtu.be/51Pb5LJO4Ts 


Pure toeval? Of voorspellend programmering?

De volledige film The Cell op deze Video Link: https://youtu.be/D_sNew6Qc-s 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...