zondag 7 juli 2024

Data-analist ontdekt veiligheidssignaal, volgens Lareb is er niks aan de hand: ‘Doet dit niet alle alarmbellen afgaan?!’


Internationale studies laten geen aanwijzingen zien voor verhoogde risico’s op een ongunstig verloop van de zwangerschap (zoals een miskraam) na een COVID-19-vaccinatie, beweert bijwerkingencentrum Lareb (red.: Nederland).

Een recente studie laat zelfs een beschermend effect van een COVID-19-vaccinatie zien op de kans op een doodgeboorte, valt te lezen in het tijdschrift De Verloskundige.

Het EMA-dashboard (Europees Geneesmiddelenagentschap, red.) van data-analist Wouter Aukema toont echter vier keer zoveel zwangerschap-ellende sinds de mRNA-prikken. “Doet dit niet alle alarmbellen afgaan?!” vraagt hij.

ta

ta

Zorgwekkend

“Onverantwoord dat deze prikken nog worden gezet,” vindt Aukema.

Als je in zijn EMA-dashboard kijkt bij bijwerkingen die betrekking hebben op het voortplantingssysteem, zie je dat de COVID-19-vaccinaties veel meer bijwerkingen veroorzaken dan alle andere medicijnen.

Het aantal gevallen van ooraandoeningen, zoals duizeligheid, toont een explosie sinds de Covid-vaccinaties. Aukema: “Hoe kan dit geen veiligheidssignaal zijn?!”

“Verloskundigen lezen in hun vakblad dat de mRNA-prikken veilig zijn, zelfs beschermend. Dit vind ik zorgwekkend, als ik de meldingen analyseer meen ik iets anders te zien.”

ta

ta

Nog heel veel meer

Aukema vreest dat er ‘nog heel veel’ meer gaat komen. Hij hoopt dat alle medici een kijkje nemen in zijn dashboard.

Overigens wordt het EMA, met 900 overwegend hooggekwalificeerde en dus dure werknemers, voor 90 procent gefinancierd door de farmaceutische industrie.

Voormalig SP-Europarlementariër Dennis de Jong zei dat de banden tussen het medicijnagentschap en de industrie ‘ongezond nauw’ zijn.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...