donderdag 25 juli 2024

Geëngineerde Holodomor: Britse boeren worden betaald om voedselgewassen te vernietigen

8

    Pixabay

In de geest van de Holodomor van de Sovjet-Unie in 1932 heeft de Britse regering een regeling ingevoerd die boeren betaalt om GEEN voedsel te verbouwen. Deze absurde maatregel heeft de controverse aangewakkerd en boeren in heel Groot-Brittannië verontrust. Het doet denken aan de dagen dat regeringen opzettelijk bevolkingen uithongerden voor hun eigen politieke en territoriale gewin.

Het huidige Britse hongersnoodprogramma, bekend als de Sustainable Farming Incentive (SFI), maakt deel uit van de bredere strategie van de regering om “ecologisch duurzame” landbouwpraktijken aan te moedigen. In plaats van deze nieuwe landbouwpraktijken geleidelijk in te voeren, heeft de Britse regering besloten om de landbouwproductie volledig te vernietigen en miljoenen mensen het risico te laten lopen op honger en duizelingwekkende voedselprijzen, schrijft Lance D Johnson.

Als dit plan niet opzettelijk is ontworpen om mensen uit te hongeren, dan zou het gebaseerd kunnen zijn op de dwaasheid van regeringsleiders die zijn gaan geloven dat het eindeloos drukken van geld al hun problemen zal oplossen en al hun visies werkelijkheid zal laten worden. Als deze leiders bereid zijn om boerderijen te sluiten en voedselbronnen te kappen door een vast bedrag aan geld aan de boeren toe te wijzen, dan zal het hele continent lijden onder het communisme.

Voedselzekerheid in gevaar in het Verenigd Koninkrijk, nu de regering een totale ontmanteling van de landbouw plant

De Cornish boer Keith Andrews vestigde onlangs de aandacht op het takedown landbouwprogramma via een virale TikTok video, waarin hij onthulde dat boeren financiële stimulansen krijgen om hun velden braak te laten liggen of ze te bestemmen voor niet-voedselproducerende activiteiten voor maximaal DRIE JAAR!

Andrews onthulde dat hij £2500 per hectare aangeboden kreeg om NIET elk jaar voedsel te verbouwen, maar in plaats daarvan bijenmengsels en zaden voor wilde vogels te planten – een praktijk die hem extra betalingen oplevert onder de SFI.

“Ik ga een veld omploegen. Ik ga zomergerst planten. Ik krijg £440 van de overheid, per hectare. Als de oogst dan groot is, laat ik hem in de grond rotten”, legt Andrews uit in de video.

Het Department for Environment, Food and Rural Affairs (Defra) introduceerde de SFI als onderdeel van haar Agricultural Transition Plan, dat de landbouw in het Verenigd Koninkrijk op één lijn wil brengen met milieudoelstellingen zoals het bereiken van “netto-nul koolstofuitstoot” tegen 2050. De SFI werd in eerste instantie gelanceerd in 2022, maar is sindsdien uitgebreid met meer totalitaire visies en biedt grotere financiële beloningen voor boeren die “milieuvriendelijke praktijken” toepassen. De claim van duurzaamheid is niets anders dan dubbelzinnigheid.

Jeremy Clarkson, een prominent figuur in de landbouwgemeenschap, uitte in een recent artikel zijn frustratie over het beleid en merkte op dat het boeren stimuleert om minder voedsel te produceren en meer winstgevende milieusubsidies te krijgen. “Ik ken iemand die 60 procent van zijn boerderij uit de voedselproductie heeft gehaald en hij is niet de enige,” merkte Clarkson op, die zijn bezorgdheid uitte over de duurzaamheid van dergelijke praktijken om aan de voedselbehoeften van het land te voldoen.

Het drukken van geld alleen kan de werkelijke gevolgen van gesloten boerderijen en verloren voedselbronnen niet verhelpen

Minister van Defra, Sir Mark Spencer, verdedigde het initiatief door te beweren dat de rol ervan in het bevorderen van biodiversiteit en het verminderen van de koolstofvoetafdruk van de mensheid ongeëvenaard is. “Er is geen minimum of maximum aan landoppervlak of heglengte, dus boeren kunnen zelf kiezen hoeveel land ze onder hun SFI-overeenkomst willen laten vallen,” aldus Spencer. Sir Mark Spencer is bereid om de hele landbouwinfrastructuur in het Verenigd Koninkrijk te vernietigen om het hysterische geloof van de regering te sussen dat de wereld vergaat door koolstof.

Ondanks Spencers krankzinnige milieuovertuigingen eisen burgers dat het programma wordt stopgezet omdat het de voedselzekerheid ondermijnt en onnodige financiële druk legt op boeren die al worstelen met de stijgende productiekosten. De steekpenningen en uitbetalingen van de overheid zullen niet genoeg zijn om hen in leven te houden en hen ervan te weerhouden de vruchten van hun arbeid te produceren en te maximaliseren. Erger nog, deze uitbetalingen worden gebruikt voor destructieve doeleinden die gevolgen hebben in het echte leven die geld alleen niet kan verhelpen.

Sinds het verzet heeft de regering van het Verenigd Koninkrijk de dreiging van het communisme verminderd door te beloven 25% van de landbouwgrond uit de voedselproductie te halen en uitbetalingen te doen die de landbouwproductie beperken, maar niet helemaal doen instorten — nog niet tenminste.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
Bron: https://www.frontnieuws.com/geengineerde-holodomor-britse-boeren-worden-betaald-om-voedselgewassen-te-vernietigen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...