zaterdag 6 juli 2024

Gevaccineerde lichamen zenden radiofrequenties uit die terug te voeren zijn op Bill Gates

 juli 6, 2024   14

    Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

Globalistische controlefreak Bill Gates werkt al jaren achter de schermen aan het automatiseren van het menselijk lichaam zonder onze toestemming, en nu onthullen ijzingwekkende ontdekkingen over de toestand van gevaccineerde lichamen dat er na 2021 iets heel ernstigs is veranderd.

Zijn de gevaccineerden al wandelende, pratende menselijke cyborgs, die tot nu toe onbekende functies vervullen voor de globalistische elite – voordat ze omvallen en sterven met een druk op de knop? schrijft Baxter Dmitry.

Dit klinkt misschien als sciencefiction, maar als je het keiharde bewijs ziet dat we voor je hebben, zal wat klonk als een horrorfilm er plotseling uitzien als een levende nachtmerrie voor de gevaccineerden.

Vorig jaar waarschuwde The People’s Voice dat het World Economic Forum samenwerkte met belangrijke belanghebbenden om de technologie te implementeren om mensen te veranderen in 6G-antennes en batterijreserves die geoogst kunnen worden voor radiofrequente straling.

Volgens een team van onderzoekers van het WEF aan de Universiteit van Massachusetts en de Technische Universiteit Delft in Nederland, zouden mensen gebruikt kunnen worden als onderdeel van een antennesysteem voor elektromagnetische straling (EMR).

De onderzoekers zeiden dat ze een goedkope manier hadden ontwikkeld om de radiofrequente (RF) straling te “oogsten” die “weglekt” tijdens zichtbaar licht communicatie (VLC) – een technologie die volgens hen waarschijnlijk zal worden gebruikt in de “komende 6G netwerken”.

Bill Bathgate, een elektrotechnisch ingenieur en gecertificeerd bouwbiologisch milieuadviseur, gaf commentaar op de plannen van het WEF met de woorden: “Dit is een van de slechtste ideeën ooit.” Het gebruikt het menselijk lichaam als een “telecommunicatiepunt in een soort grid-netwerk” en het zou kunnen leiden tot “gezondheidseffecten die we niet kunnen voorspellen.”

Er zijn nu aanwijzingen dat de elite hun plan – zonder onze toestemming – heeft uitgevoerd om het menselijk ras te veranderen in een enorme batterijreserve die in het geheim kan worden geoogst.

 

De elites zijn erop gebrand om ons tot slaaf te maken in hun techno-communistische dystopie en hun plannen zijn al tientallen jaren in de maak.

Een patent dat werd toegekend aan Bill Gates gaf de zelfbenoemde wereldgezondheids tsaar het “exclusieve recht” om menselijke lichamen te automatiseren en ze te gebruiken als lokale draadloze netwerken.

Het menselijk lichaam is een vibrerende, kloppende, pulserende poort van buizen en tunnels, gevuld met elektrolyten en allemaal in staat om informatie te verzenden, het levensbloed van het internet en de 21e eeuw. Nu is gebleken dat Gates’ Microsoft “exclusieve rechten” heeft gekregen op dit vermogen van het lichaam om als computernetwerk te fungeren.

Als dit te veel klinkt als sciencefiction, dan kun je dit zelf maar beter uitzoeken. Microsoft kreeg het Amerikaanse octrooi 6.754.472, getiteld: Methode en apparaat voor het verzenden van energie en gegevens met behulp van het menselijk lichaam.

Het zou eigenlijk sciencefiction moeten zijn, als je er even bij stilstaat. Heeft iemand je gevraagd of je bereid bent om de exclusieve rechten op je lichaam aan Bill Gates te geven?

Natuurlijk is het antwoord nee. Net zoals niemand is gestopt om de eigenaren van de lichamen te vragen die nu zes meter onder de grond begraven liggen en nog steeds radiofrequentiesignalen uitzenden die met een handheld spectrum analyzer kunnen worden gedetecteerd.

Wat je ook doet, onderschat deze mensen niet. Ze zijn gek, dronken van macht en ze hebben niet het beste met ons voor. En hun plannen om het menselijk lichaam heimelijk te infiltreren met nanotechrobots en IP-adressen zijn al jaren in de maak.

Hoe weten we dat? We hebben de beelden.

Gezien de staat van dienst van de mondiale elite kun je er zeker van zijn dat de gevolgen voor de gezondheid van hun interventies desastreus zullen zijn voor de gemiddelde mens.

 

Denk maar aan de uitrol van het Covid-19 vaccin, de nepvleeszwendel en de recente onthulling dat Bill Gates steden bombardeert met chemtrails die zijn ontworpen met het oog op ontvolking.

Maar hun vastberadenheid om het menselijk lichaam te transformeren in een transhumane antenne en batterijreserve is gevaarlijker en verontrustender dan elk ander plan dat deze criminele psychopaten hebben geprobeerd.

Een diepe duik in de duistere geschiedenis van Pfizer onthult dat ze samenwerkten met een Israëlische onderzoeksuniversiteit om programmeerbare nanorobots te ontwikkelen die bij mensen konden worden ingespoten om hun DNA te veranderen, ze een IP-adres te geven en ze met het internet te verbinden.


Waarom wilde Pfizer met deze universiteit samenwerken aan hun topgeheime     DNA-nanorobotprogramma?

Laten we eens in de viseo kijken naar een presentatie uit 2013 van Bar-Ilan-wetenschapper Dr. Ido Bachelet voor een zaal met farma-managers waarin hij de programmeerbare nanorobots onder een microscoop demonstreerde.

Hier legt hij uit dat één spuit “duizend miljard robots” kan bevatten.

Onthoud dat deze presentatie werd gegeven in 2013, wat betekent dat ze deze technologie al meer dan 10 jaar hebben. Waarom werd het voor ons verborgen gehouden?

Zou het kunnen zijn omdat ze altijd al van plan waren om deze technologie in het geheim te gebruiken?

Laten we nog eens kijken hoe deze nanorobots er onder een microscoop uitzien.

Degenen die onze vorige video’s hebben bekeken, zullen herkennen dat deze nanorobots er precies zo uitzien als de mysterieuze entiteiten die onafhankelijke onderzoekers hebben gevonden bij hun onderzoek naar de inhoud van de mRNA-injectie van Covid onder de microscoop.

Nu weten we de waarheid. Het zijn DNA-nanorobots. We weten dit omdat we bewijs hebben gevonden van betaalde wetenschappers die dit zelf hebben toegegeven.

 

Dus wat zijn deze nanorobots en waarom zouden Pfizer en Big Pharma er in het geheim duizenden miljarden van willen injecteren in nietsvermoedende mensen?

In zijn presentatie schepte Bachelet op over hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze de “controle” over de nanorobots niet verliezen nadat ze in menselijke lichamen zijn gepompt.

Zoals Bachelet uitlegde, is de “controller” verbonden met het internet “zoals een Xbox”. En de “controller koppelt deze nanobots aan het netwerk.”

Dat klopt. De nanorobots “hebben een echt IP-adres” en ze kunnen op afstand “benaderd” worden.

Hier komt de clou. Zoals Bachelet bevestigde, kan degene die deze DNA-nanorobots in het geheim controleert ze met een druk op de knop aan- en uitzetten en “nuttige ladingen” loslaten in menselijke lichamen.

Wacht even, nuttige ladingen? Lading van wat?

Nu gevaccineerde mensen in ongekende aantallen over de hele wereld blijven sterven, moeten we weten wat deze nuttige ladingen bevatten.

Bepaalt de elite wie er sterft en wanneer, dankzij de DNA-nanorobots die ze stilletjes en bedrieglijk in de lichamen van miljarden mensen wereldwijd hebben gepompt?

De DNA-nanorobots van Pfizer klinken misschien nachtmerrieachtig, maar voor degenen die hebben opgelet zijn ze niets meer dan de 4e Industriële Revolutie van Klaus Schwab die in werking wordt gezet.

Robert F. Kennedy Jr. wist precies wat er ging gebeuren omdat de wereldwijde elite zich al jaren voorbereidde op de plandemie.

Zoals RFK Jr. uitlegt, waren de vaccins een biowapen ontwikkeld door de mondiale elite en de Deep State en ze hebben hun vingerafdrukken overal op de plaats delict achtergelaten.

Kijk:

Video Link: https://rumble.com/v55qjsj-vaccinated-corpses-are-emitting-radio-frequencies-that-trace-back-to-bill-g.html

 

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/gevaccineerde-lichamen-zenden-radiofrequenties-uit-die-terug-te-voeren-zijn-op-bill-gates/

 

Top 4 samenzweringstheorieën over 5G die uitkomen

De prijs die we betalen voor high-speed internet is angstaanjagend. Hoe langer we op onze smartphones, in de buurt van slimme meters en rond 5G-antennes zitten, hoe meer we de gezondheid van onze cellen, onze mitochondriën en ons DNA opofferen, schrijft Lance D Johnson. Toen 5G voor het eerst werd geïntroduceerd in 2019, was er … Meer lezen overTop 4 samenzweringstheorieën over 5G die uitkomen

https://www.frontnieuws.com/top-4-samenzweringstheorieen-over-5g-die-uitkomen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...