stop de oorlogAls een monster zonder remmen stoomt de oorlogstrein verder en wordt de bevolking klaar gestoomd voor de komende oorlog.
Het is te monsterlijk voor woorden, maar gehaaide psychopaten zullen niet rusten voordat ze de wereld tot de rand van de afgrond hebben gebracht.
Wanneer eindelijk iemand een serieuze poging onderneemt om tot een soort vrede in Europa te komen, dan wordt deze met de grond gelijk gemaakt.

Viktor Orban heeft zowel Zelenski als Poetin bezocht in de hoop iets te kunnen doen aan de steeds verder gaande escalatie.

Voorzitter van de Europese Raad Michel zei dat Orbán als EU-voorzitter geen mandaat had om namens de EU met Rusland in gesprek te gaan. "De Europese Raad is duidelijk: Rusland is de agressor, Oekraïne is het slachtoffer. Zonder Oekraïne kunnen er geen discussies over Oekraïne plaatsvinden", zei hij stellig.

Nederland ondersteunt de boodschap van Michel, laat premier Schoof via X weten. Minister van Buitenlandse Zaken Veldkamp benadrukte vanmiddag dat het niet zo is dat Orbán de hele EU vertegenwoordigt. "We hebben onlangs als EU-landen nog uitgesproken dat Rusland hier de agressor is en dat Oekraïne alle steun verdient.

Voor mensen die willen weten wat die steun aan Oekraïne in de praktijk betekent, raden wij aan het volgende korte filmpje te bekijken.

Het is niet voor niets dat er wordt gesteld dat Oekraïne te corrupt is om lid te worden van de NAVO.
Het militair-industrieel complex en de bankiers wrijven zich in de handen, want de komende jaren zullen er weer fortuinen worden verdiend aan wapentuig.

En dus moet de bevolking weer vakkundig worden gehersenspoeld.

code oranje oorlog

Er is helemaal geen code oranje. Rusland heeft geen enkele intentie om ons land aan te vallen.

Hoog tijd dat iedereen nu razendsnel wakker wordt voordat gehaaide psychopaten ons wederom een oorlog in weten te rommelen die we niet willen.

Als ze door kunnen gaan met het bang maken van de bevolking en er komen steeds meer volgende stappen die nog verder escaleren dan ziet het er heel erg somber uit voor onze toekomst.

De vraag is dan ook of er nog iets of iemand is die deze trein kan stoppen?

Op de Main Stream Media hoef je niet te rekenen, want die schrijven wat ze wordt opgedragen.