dinsdag 23 juli 2024

In Duitsland is zojuist de beerput opengegaan na persconferentie: ‘Deze 10 minuten gaan door merg en been’

 

De ongelakte coronavirus-protocollen van het Robert Koch-Institut (RKI), het Duitse RIVM, zijn gelekt door een klokkenluider. Ze bevatten explosieve informatie. Zo blijkt de ‘pandemie van de ongevaccineerden’ een hoax te zijn.

Tijdens een persconferentie over de geopenbaarde documenten zei Bastian Barucker dat medewerkers van het RKI willens en wetens kinderen lieten lijden onder de coronamaatregelen, zoals schoolsluitingen en bangmakerij dat ze oma ziek zouden maken, terwijl kinderen niets te vrezen hadden van het virus.

En een jaar later moesten kinderen prikken nemen, om anderen te beschermen, terwijl destijds al bekend was dat de prikken daartegen niet hielpen. En terwijl er ook al bekend was dat kinderen vaccinatieschade zouden kunnen ondervinden omdat er nog niets bekend was over wat mRNA op de lange termijn zou kunnen doen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

IJzingwekkend

“IJzingwekkend,” zegt huisarts Els van Veen over de inhoud van de stukken. Moleculair bioloog Peter Borger is het met haar eens: “IJzingwekkend inderdaad. Kinderen hadden niet geënt hoeven te worden. De politiek wilde het, maar hoeveel kinderen zijn er door het vaccin beschadigd?”

Auteur en spreker Hans van Tellingen vermoedt dat de verantwoordelijken peentjes zweten. “Ook in Nederland en België, want wat zaten jullie er (willens en wetens?) naast,” zegt hij tegen Marc Bonten, Marc Van Ranst, Marion Koopmans en Ruud Koolen van Brakel. 

(Redactie: EN niet te vergeten in België: federaal minister van volksgezondheid Frank Van den Broecke en zijn Vlaamse evenknie Wouter Beeke (en later zijn vervangster Hilde Crevits) en ook de Schofeerder van de ongevaccineerden premier Alexander de Croo en de rest van het zootje vaccin pushers)

Regelrechte criminelen

Neuroloog Jan Bonte zegt over de inbreng van Barucker tijdens de persconferentie: “Deze 10 minuten gaan door merg en been. En ik denk dat hiermee de uitspraak gerechtvaardigd is dat Jens Spahn en Karl Lauterbach regelrechte criminelen zijn. Immoreel en nietsontziend. En die hadden we hier ook. Hugo de Jonge, Pieter-Jaap Aalbersberg, Ferd Grapperhaus en Mark Rutte.”

Spahn was tot eind 2021 de Duitse minister van Volksgezondheid. Hij werd opgevolgd door Lauterbach.

Volgens Patrick Savalle is het slechts een kwestie van tijd tot ook iemand bij het RIVM een publieke datadump doet. “Ik zie die tribunalen nog wel komen.”

De documenten vind je hier.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

-------------

Klokkenluider lekt brisante documenten van het Duitse RIVM: ‘De beerput blijkt zo diep als gevreesd’

Een klokkenluider en voormalig medewerker van het Robert Koch-Institut (RKI), het Duitse RIVM, heeft documenten over de coronaperiode gelekt aan onafhankelijk journalist Aya Velazquez. De ongelakte stukken zijn op z’n zachtst gezegd brisant te noemen.

Uit de documenten blijkt dat het coronabeleid niet gebaseerd was op rationele, wetenschappelijke overwegingen. Onder meer 2G, de geplande algemene vaccinatieplicht en het vaccineren van kinderen waren puur politieke beslissingen, waar het RKI een onderbouwing voor moest zien te verzinnen.

Tijdens een persconferentie dinsdagochtend over de onthullingen werd in de zaal gelachen om de belachelijke redenen die het Duitse RIVM moest fabriceren om mensen aan de maatregelen te krijgen, zag jurist Sietske Bergsma.

Hoax

Toen het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) en Pfizer het fase 3-onderzoek wilden overslaan zodat er sneller noodgoedkeuring kon worden verleend, en het vaccin vervolgens op de hele bevolking werd getest, maakte het RKI geen bezwaar.

De ‘pandemie van de ongevaccineerden’ was een hoax, onthullen de stukken.

De onthullingen doen stof opwaaien. “De beerput blijkt zo diep als gevreesd,” reageert data-analist Cees van den Bos. Opiniepeiler Maurice de Hond voegt toe: “Zal in Nederland niet veel anders zijn geweest.”

Mensen bij het RIVM zwijgen nog steeds

“Het is zo verdrietig,” zegt huisarts Els van Veen. “Hoe konden mensen bij het RKI zo lang zwijgen? En mensen bij het RIVM; zij zwijgen nog steeds.”

“Ik begrijp het wel een klein beetje, want als je je als arts uitsprak, kreeg je een heksenjacht over je heen. En kreeg je ook te maken met uitsluiting. Maar verdrietig is het wel, om te constateren dat zoveel mensen hebben meegewerkt en dat zo het monster van het totalitarisme kon groeien.”

Hier zijn de ongelakte RKI-documenten te vinden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...