dinsdag 23 juli 2024

Zoon Kennedy lekt privégesprek met Trump: “Kindervaccinaties veranderen de aard van het wezen radicaal”

 juli 18, 2024   34


     Robert F. Kennedy aan de telefoon met Donald Trump. / Screenshot video X

Een uitgelekt gesprek tussen voormalig president Donald Trump en Robert F. Kennedy kort na de moordaanslag heeft voor opschudding gezorgd in de VS. In dit gesprek beschreef Trump het moment waarop hij werd neergeschoten – maar sprak met Kennedy ook over vaccins. Hij heeft vaak opgemerkt hoe kindervaccinaties de aard van baby’s veranderen. “Er is iets mis met dit hele systeem.” Kennedy is scherp bekritiseerd voor het lek en heeft al zijn excuses aangeboden.

In eerste instantie was de publicatie van het gesprek een zeer onfatsoenlijke schending van de privacy. Maar nu de video in omloop is, moet er melding van worden gemaakt, omdat beide betrokken partijen publieke figuren zijn. We kunnen ook zeggen dat de wereldvrede de komende jaren van Trump afhangt. Robert F. Kennedy is lid van de tegenpartij, de Democraten, die niet erg blij met hem zijn. Hij wordt beschouwd als een voorvechter tegen de machinaties van de farmaceutische industrie en een van de leidende stemmen in de VS tegen Covid-vaccinaties, bericht Willi Huber.

Het fragment, dat viraal is gegaan, illustreert de persoonlijke mening van Donald Trump over zogenaamde “vaccins”, die wereldwijd steeds meer worden verspreid ten gunste van de farmaceutische industrie en ook wettelijk worden voorgeschreven. Trump zegt dat hij denkt dat er iets mis is met het hele systeem. Hij beschrijft de vaccinatie van kinderen in de VS – 38 verschillende vaccins, de totale toegediende dosis geeft de indruk een paard te vaccineren, maar niet een baby van 20 pond. “En dan zie je hoe de baby’s plotseling radicaal veranderen. Ik heb het zelf vaak gezien. Ook al vertellen ze ons dat de vaccinaties geen bijwerkingen hebben.”

Deze woorden bewijzen dat Trump veel heeft geleerd en van gedachten is veranderd sinds het tijdperk van het coronavirus, toen hij zelf in eerste instantie vaccinaties aanraadde. Dit maakt hem waarschijnlijk ook nog meer een doelwit van de Deep State, waar ze moord niet schuwen.

Het gesprek suggereert ook dat Trump RFK vertrouwt op het gebied van gezondheidskwesties en hem, als hij wordt gekozen, waarschijnlijk een invloedrijke positie zou geven die de farmaceutische industrie zou doen beven.

De categorisering van de X-gebruiker “Clandestine” maakt een slimme en begrijpelijke indruk:

DIT IS GROOTS!

Uitgelekt telefoongesprek tussen Trump en RFK Jr. gisteren! Trump nam contact op met Kennedy voor steun.

Hier is Trump te horen over de gevaren van het vaccineren van baby’s en dat er “iets mis is met het hele systeem”.

Trump zoekt hulp bij RFK Jr. in de komende regering. Trump herhaalt dat hij zal winnen en vertelt RFK Jr. dat het goed voor hem en zijn missie zou zijn om naar buiten te treden, Trump te steunen en aan tafel plaats te nemen.

De perceptie van Trump’s standpunt over vaccins is een grote zorg geweest van RFK Jr. kiezers, libertariërs en zelfs veel conservatieven. Dit zou een aantal van die zorgen moeten wegnemen en bewijzen dat Trump zich deze keer probeert te omringen met de juiste mensen.

Dit is een enorme ontwikkeling en als Kennedy besluit om ervoor te gaan, denk ik dat Trump veel steun zou krijgen en RFK Jr. nog steeds de kans zou krijgen om te doen waar hij het beste in is, het farmaceutische veld beheren.

Voor mij is dat een enorme stap in de goede richting. Het is duidelijk dat Trump de waarde van RFK Jr. erkent en ik denk dat we kunnen verwachten dat Mr. Kennedy een rol zal spelen in de komende regering!

Verenig Amerika!

***

Via Naturalnews:

Biden vroeg Trump hoe hij wist dat hij zijn hoofd moest bewegen om een fatale hoofdwond te voorkomen

Uit de manier waarop Trump hierna begon te praten, blijkt duidelijk dat hij en Kennedy het hadden over specifieke plannen die Kennedy heeft voor het hervormen van het medische systeem met betrekking tot kindervaccinaties.

“Ik zou graag willen dat je dat deed, en ik denk dat het zo goed voor je zou zijn, en zo groot voor je, en we gaan winnen, we gaan winnen,” zei Trump tegen Kennedy, verwijzend naar het hervormingsproject.

Wat Joe Biden betreft, is Trump ervan overtuigd dat Biden dit najaar zal verliezen.

“We liggen ver voor op de man,” zei Trump ronduit. “En weet je, het is interessant, hij was eigenlijk heel aardig, hij belde en hij zei: ‘Hoe heb je ervoor gekozen om naar rechts te bewegen?’ Ik zei: ‘Ik liet gewoon een grafiek zien.’”

Biden vroeg Trump hoe hij wist dat hij zijn hoofd net ver genoeg moest bewegen om een fatale hoofdwond te voorkomen, wat Dr. Simon Goddek (@goddeketal) op X een “ongevoelige vraag” noemde.

“Ik hoefde hem niet te vertellen dat het een grafiek was van alle mensen die ons land binnenstromen,” vervolgde Trump over de grafiek waar Biden naar verwees. “En ik draaide mijn hoofd om de grafiek te laten zien en iets raakte me. Het voelde als een reus, als ’s werelds grootste mug, en het was, het was een kogel – hoe noemen ze dat, een AR-15? Dat zijn behoorlijk zware wapens, toch?”

Kennedy zei later dat hij geen idee had dat zijn zoon zijn gesprek met Trump online had gezet zodat de wereld het kon horen.

“Het is nu de taak van journalisten om de inhoud te bespreken,” schreef Goddek in een tweet. “Ik ben onder de indruk dat RFK zich onmiddellijk verontschuldigde. Andere politici zouden nog wat van hem kunnen leren.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/zoon-kennedy-lekt-privegesprek-met-trump-kindervaccinaties-veranderen-de-aard-van-het-wezen-radicaal/

Robert F. Kennedy Jr. legt in 1 minuut uit waarom ze zo’n haast hebben om kinderen te vaccineren

Robert F. Kennedy Jr. deed vorige week een schrijnende onthulling in een podcast van de Canadese blogger Mikhaila Peterson. Kennedy legde uit waarom Big Pharma zo’n haast heeft met het vaccineren van kinderen tegen Corona. “Als er een dringende noodzaak is om ‘vaccins’ zo snel mogelijk op de markt te krijgen, kan een vergunning voor … Meer lezen overRobert F. Kennedy Jr. legt in 1 minuut uit waarom ze zo’n haast hebben om kinderen te vaccineren

https://www.frontnieuws.com/robert-f-kennedy-jr-legt-in-1-minuut-uit-waarom-ze-zon-haast-hebben-om-kinderen-te-vaccineren/

    

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...