jong kind met myocarditis na coronavaccinatieLangzaam maar zeker begint een beetje duidelijk te worden welke enorme schade is aangericht bij kinderen dankzij het ‘coronavaccin’.

Cardiologen slaan alarm omdat het hart van sommige kinderen eruit ziet als dat van een bejaarde.


Eén van de grootste misdaden ooit gepleegd in de geschiedenis van de mensheid is het injecteren van een groot deel van de wereldbevolking met een niet of nauwelijks geteste gentherapie.

Alleen door dit een vaccin te noemen is de complete wereldbevolking zand in de ogen gestrooid.

Wat misschien nog erger is dan vaccinatieschade bij volwassenen is vaccinatieschade bij kinderen.

Volwassen hadden beter kunnen weten, maar kinderen zijn vaak niet in staat om doordachte afwegingen te maken of worden verplicht om die spuiten te nemen omdat ze anders niet naar school of college mochten of mogen.

Eén van de meest voorkomende bijwerkingen bij jonge mensen is myocarditis of pericarditis.

Dit komt wereldwijd zoveel voor dat de fabrikanten uiteindelijk werden gedwongen om dit op de bijsluiter te vermelden.

Maar, dan volgt standaard het woord ‘zeldzaam’, hetgeen zoals gebruikelijk bij Big Pharma een grove leugen is.

Zo zegt een journalist in de volgende clip:

“Ik kom letterlijk net uit een gesprek met een moeder nadat bij haar 18-jarige zoon pericarditis en myocarditis is vastgesteld en zijn cardioloog heeft gezegd dat hij nu het hart van een 60-jarige heeft.

En natuurlijk moest hij de injecties nemen om naar de universiteit te kunnen gaan en zijn sport te kunnen beoefenen.

Vorige week nog was ik op mijn plaatselijke golfclub en maakte ik een praatje met een van de medewerkers. Ze vertelde me dat ze nu routinematig naar hartonderzoeken moet omdat maar liefst 4 meisjes die ze kent en waarmee ze hockey speelt op universitair niveau. Allemaal zijn gediagnosticeerd met myocarditis na de injecties en ik heb gehoord dat ze niet langer op universitair niveau kunnen sporten. Ze werden allemaal gedwongen om deze injecties te nemen om naar school te kunnen gaan.

Dus ik vraag me af of we bovenop een zeepbel zitten van potentiële toekomstige sterfgevallen door al deze jonge mensen die nu gediagnosticeerd worden met myocarditis en pericarditis en vasculitis als gevolg van deze injecties.”
Nu komt naar buiten wat wij drie jaar geleden al schreven.

Alhoewel het een bekend feit is dat vooral ook kinderen problemen krijgen zoals myocarditis na een coronavaccin, gaan ze kinderen in ons land met hartproblemen een vaccin geven. Als gezonde kinderen al hartproblemen krijgen na coronavaccins, hoe zou het dan gaan met kinderen die al hartproblemen hebben?

Het volgende plaatje is afkomstig uit een video van Stew Peters. Het laat een jong gevaccineerd kind zien dat prompt een hartaanval kreeg na zijn vaccinatie.

En dan het commentaar van de moeder onder de foto die zegt blij te zijn dat hij is gevaccineerd na zijn “mini” hartaanval. Er bestaat geen mini hartaanval net zomin als je een beetje zwanger kunt worden.

Dit ventje is voor de rest van zijn natuurlijke leven beschadigd en zal volgens Dr. Jane Ruby in dan ook niet oud worden.

kind myocarditis vaccinatie

Volgens Lareb:

Ontsteking van de hartspier (myocarditis) en hartzakje (pericarditis) wordt opgenomen als bijwerking in de bijsluiters van het Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en het Moderna vaccin (Spikevax). Mensen die pijn op de borst, benauwdheid of hartkloppingen krijgen, moeten contact opnemen met de huisarts.

Zo stelt de bekende cardioloog Peter McCullough dat er een levensgroot verschil is tussen een op een natuurlijke manier ontstane myocarditis en eentje die is veroorzaakt door het “coronavaccin”. Bij een natuurlijke infectie is een myocarditis wel ernstig, maar verloopt over het algemeen vrij mild en is niets vergeleken bij de myocarditis die men nu ziet na een coronavaccinatie.