rsz omvolking platteland ierlandIn ons land is de omvolking in de grote steden voor een fiks deel al voltooid en over enkele jaren zal je je daar Bagdad wanen.
Na de grote steden is het platteland aan de beurt en de omvolking van een dorp kan heel snel gebeuren.

Buiten de grote steden valt het zo op het eerste gezicht nog wel mee met de omvolking.

Overal in West Europa zijn grote delen van de belangrijkste steden eigenlijk al omgevolkt en zien sommige van deze steden er nu al onherkenbaar uit.
Omvolking heeft dan ook niets met een complottheorie te maken zoals men omvolking vaak probeert af te doen.

Het is iets dat echt is, voor je ogen gebeurt en iedereen die niet compleet met de ogen in de zak loopt, kan het zien.

Het gaat goed met de omvolking en daarom kan worden begonnen aan een volgende stap en dat is de omvolking van het platteland.

Zoals we dat nu zien gebeuren in Ierland.

In Ierland is grote beroering ontstaan omdat men daar in kleine dorpen meer asielzoekers dan inwoners gaat plaatsen.

In een strategie die in veel westerse landen wordt toegepast, probeert de Ierse regering steeds meer migranten naar het platteland te verhuizen. Een van de nieuwste plannen is om 280 asielzoekers over te brengen naar Dundrum, een dorp in Tipperary County met slechts 165 inwoners.

De verhuizing heeft verontwaardiging gewekt bij de lokale gemeenschap, die verwikkeld is in een controverse over het nieuwe vluchtelingencentrum. Als alle migranten volgens plan worden overgeplaatst, zou hun bevolking 70 procent groter zijn dan de lokale bevolking.

De regering is van plan om het Dundrum House hotel om te bouwen tot een accommodatiecomplex dat onderdak zal bieden aan 280 migranten. Gisteren nog leidden soortgelijke plannen tot wijdverspreide protesten en rellen in de voorstad Coolock in Dublin, waar inwoners bouwapparatuur in brand staken en in gevecht raakten met de politie.
Ongeacht welke regering er op een gegeven moment aan de macht is bij ons. Links of rechts, de massa immigratie in het kader van het Kalergiplan zal niet worden gestopt.

Er zal weer heel veel worden gepraat, overleg gepleegd, veel worden gereisd, dictators in verre landen worden omgekocht om de asielzoekers tegen te houden enzovoort, maar het zal allemaal geen enkel verschil maken.

Het zal geen verschil maken omdat wij allang niet meer een zelfstandig land zijn dat wordt geregeerd door politici die de belangen van de bevolking behartigen.

Ze beloven van alles voordat ze worden gekozen, maar als dat eenmaal is gebeurd zijn ze binnen de kortste keren net zo erg als hun voorgangers.

Zolang politici kunnen worden gekocht via instanties zoals het WEF en de vrijmetselarij zal er nooit iets veranderen en zullen de stromen asielzoekers blijven komen.