maandag 5 augustus 2024

Anti-migratieprotesten verspreiden zich in Groot-Brittannië: ‘Burgeroorlog is onvermijdelijk’


Het Britse kabinet is maandag voor crisisoverleg bijeen na de rellen van de vorige dagen. Premier Starmer spreekt van ‘extreemrechts’ geweld en zweert de daders voor de rechter te brengen.

De premier heeft opgeroepen tot een zogeheten COBRA-overleg, een bijeenkomst van ministers, ambtenaren, politiefunctionarissen en inlichtingenofficieren. Ze bespreken een reactie op de rellen.

Dagelijks vinden er demonstraties tegen de massa-immigratie en rellen plaats. Zondag kwam het voor de zesde dag op rij tot geweld tussen betogers en politie. Er zijn meer dan 150 mensen opgepakt.

Perfecte storm

In Rotherham werd een hotel bestormd waar asielzoekers verblijven en in Tamworth, net buiten Birmingham, werd brand gesticht in een hotel dat volgens Sky News ook wordt gebruikt voor de huisvesting van asielzoekers. Een menigte gooide met voorwerpen en sloeg ruiten in. Ook in veel andere plaatsen in het land waren ongeregeldheden.

Europese landen als Griekenland en Italië zijn de afgelopen jaren overspoeld door migranten als gevolg van het opengrenzenbeleid van radicaal-linkse politici. Deze ‘leiders’ hebben nu de perfecte storm gecreëerd.

Het aanhoudende geweld brak uit nadat in Southport drie meisjes waren doodgestoken. De ouders van de 17-jarige verdachte komen uit Rwanda.

Burgeroorlog

Ook X-baas Elon Musk sprak zich uit over de onrust en waarschuwde dat ‘burgeroorlog onvermijdelijk is’.

Toen Arnold Karskens waarschuwde voor een burgeroorlog in Europa werd hij weggehoond, door zeer velen. Ik deelde zijn zorgen. Kijk nu wat er in het Verenigd Koninkrijk gebeurt. En nergens leiders in zicht die begrijpen waar dit vandaan komt en die het begin van een oplossing aanbieden, zegt Telegraaf-journalist Wierd Duk.

De EU-elites zijn groot voorstander van open grenzen en laten honderdduizenden, zo niet miljoenen migranten binnen. Het gevolg is dat nationalistische bewegingen aan populariteit winnen en er verdeeldheid ontstaat.

Ondertussen viert de censuur hoogtij. Anti-immigratie-activist Martin Sellner gaf een lezing over censuur, waar de politie vervolgens een stokje voor stak:


[ZeroHedge]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...