woensdag 21 augustus 2024

Emeritus hoogleraar Capel over apenpokkenuitbraak: ‘Dit is echt broodje aap’


Er is nu iets heel erg raars aan de hand. Dit is weer broodje aap, gebakken lucht, angst. Dat zei emeritus hoogleraar Pierre Capel in de studio van blckbx over de uitbraak van het apenpokkenvirus, die door de WHO is aangemerkt als internationale crisis.

Hij noemde als voorbeeld dengue of knokkelkoorts, waar per jaar 100 miljoen mensen mee besmet raken en waarvan 40.000 overlijden. “Dat is in Zuidoost-Azië, maar iedereen gaat gewoon op vakantie naar Thailand.”

Slaat helemaal nergens op

Waarom is er nu in de Democratische Republiek Congo een ‘enorme uitbraak’ en in buurland Kameroen niet? Alle uitbraken van apenpokken doen zich voor in oorlogsgebieden waar hongersnood heerst, merkte Capel op. Hij voegde toe dat zelfs in Congo het sterftecijfer nog heel erg laag is.

“Het slaat helemaal nergens op. We praten over helemaal niks nieuws, het is echt broodje aap.”

Grof schandaal

Capel vindt de berichtgeving over de apenpokkenuitbraak ‘vreselijk’. Het ‘vaccin’ dat farmaceut Bavarian Nordic tegen apenpokken produceert, is volgens hem helemaal geen vaccin, maar genetische modificatie.

De Europese Unie heeft recentelijk een fundamentele donatie aan dit bedrijf gedaan om dit ‘vaccin’ te maken. Als je het inspuit, gaat je lichaam overal het apenpokkeneiwit produceren. “En dan krijgen we weer de myocardinfarcten, de oversterfte en de hele rommel meer.

“Het is een grof schandaal.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...