woensdag 21 augustus 2024

Langverwacht onderzoek naar oversterfte en COVID-19-vaccinaties gepubliceerd, lees hier de belangrijkste conclusies


Het verslag van het onderzoek naar een mogelijke relatie tussen COVID-19-vaccinaties en de oversterfte in Nederland onder leiding van dr. Marc Jacobs en hoogleraar Ronald Meester is gepubliceerd.

Ook Bram Bakker, arts Jona Walk en neuroloog Jan Bonte waren betrokken bij het onderzoek.

Meester schrijft op sociale media kort iets over de inhoud van het lijvige rapport. Het onderzoeksteam laat zien dat de sterfte vanaf 2021 zowel kwantitatief als kwalitatief is veranderd.

1 4

Enige zorg

Daarnaast geven de cijfers van AstraZeneca enerzijds en die van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) anderzijds aanleiding tot enige zorg over de veiligheid van de vaccins.

De onderzoekers hebben 13.430 publicaties bekeken, waarvan slechts 83 voldeden aan de kwaliteitseisen van het team. ‘Follow the science’ was dus niet zo verstandig tijdens de pandemie, aldus Meester.

Wel degelijk effecten van vaccinatie op sterfte

Over de vaccins zegt het team: hoewel we hier voorzichtig moeten zijn, zien we wel degelijk effecten van vaccinatie op sterfte. De effectiviteit in de eerste vier weken blijkt negatief te zijn. Ook concludeert het team dat de vaccins bijwerkingen met zich meebrengen waarover ‘we heel veel nog niet weten’.

De onderzoekers ontdekten verder ‘ernstige artefacten’ in de data die alle eerdere onderzoeken van het CBS en RIVM hebben verstoord. Data van het EMA zijn ‘aantoonbaar vervuild’, wat onderzoek ‘erg lastig’ maakt.

Hier kun je alle verrichtingen van het team volgen.

Het hele onderzoek vind je hier.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack. 

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...