dinsdag 20 augustus 2024

BERICHT AAN DE ONGEVACCINEERDE

 [Opmerking: er zijn geen dode of levende verzwakte virions in deze COVID "vaccins"; het zijn dus geen vaccins, maar eerder langzaam doden van biowapens.]

22 AUGUSTUS 2022

600  382

BERICHT AAN DE ONGEVACCINEERDE:

'Zelfs als ik bestoven en volledig gevaccineerd zou zijn, zou ik de niet-gevaccineerde mensen bewonderen omdat ze de grootste druk die ik ooit heb gezien, zelfs van partners, ouders, kinderen, vrienden, collega's en artsen.

Mensen die in staat waren tot zo'n persoonlijkheid, moed en kritisch vermogen zijn ongetwijfeld de beste van de mensheid. Ze zijn overal, in alle leeftijden, opleidingsniveaus, staten en ideeën. Ze zijn van een speciaal soort; het zijn de soldaten die elk lichtleger in zijn gelederen wil hebben. Het zijn de ouders die elk kind wil hebben en de kinderen waar elke ouder van droomt. Het zijn wezens boven het gemiddelde van hun samenlevingen, ze zijn de essentie van de mensen die alle culturen hebben opgebouwd en horizonten hebben veroverd. Ze zijn er, naast je zien ze er normaal uit, maar het zijn superhelden.

Ze deden wat anderen niet konden, zij waren de boom die de orkaan van beledigingen, discriminatie en sociale uitsluiting weerstond. En ze deden het omdat ze dachten dat ze alleen waren en geloofden dat ze de enigen waren.

Met Kerstmis verbannen van de tafels van hun familie, zagen ze nog nooit zoiets wreeds. Ze verloren hun baan, lieten hun carrière zinken, hadden geen geld meer ... maar het kon ze niet schelen. Ze leden onder onmetelijke discriminatie, aanklacht, verraad en vernedering ... maar ze bleven doorgaan.

Nooit eerder in de mensheid was er zo'n "casting", nu weten we wie de beste op planeet Aarde zijn. Vrouwen, mannen, oud, jong, rijk, arm, van alle rassen of religies, de niet-gevaccineerde, de uitverkorenen van de onzichtbare ark, de enigen die zich konden verzetten toen alles instortte.

Dat ben jij, je bent geslaagd voor een onvoorstelbare test die veel van de zwaarste mariniers, commando's, groene baretten, astronauten en genieën niet konden weerstaan.

Je bent gemaakt van het spul van de grootste die ooit heeft geleefd, die helden geboren uit gewone mannen die in het donker gloeien. '

Anon


Ze willen je dood.

Voldoe NIET.




 

Winkel 2SG merch

Gebruik code 2SGPET voor 10% korting op PetMectin

Gebruik code 2SGPET voor 10% korting op PetDazole

Gebruik code 2SGPET voor 10% korting op CBD-X

Gebruik code 2SGPET voor 10% korting op FishCycline

 

https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/message-to-the-unvaccinated



Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...